Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Blacktron2

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
bircahang Bárka 2023.03.25 06:06:00
A The Ark című új amerikai sci-fi sorozatról sok rosszat hallottam. Aztán mégis elkezdtem nézni. Tulajdonképpen ha nem vesszük komolyan, nem is rossz alkotás. Ráadásul kellemes meglepetés, hogy se transznemű, se soknemű szereplő nincs. Még homokosból is csak egy árválkodik, de ő se szexel…..
Az Index pár napja cikket írt a poena cullei - zsákbüntetés - nevű ókori kivégzési módról, azt a legszörnyűbbnbek nevezve. Ez egyrészt nyilván nem igaz. A kivégzések szörnyűségének fokmérője az időtartam és a fájdalom. A megfulladás általi halál pedig nyilvánvalóan egyik tekintetben se rekorder.…..
A sorozatrandizó A felvidéki 2019.11.25 07:47:36
Tetszett a göndör haja a képeken, és arcra is olyan tipikus barátnő feeling áradt belőle, aki nappal átlagos, este meg kiszívja belőled az utolsó cseppet is (a jó értelemben). Szóval volt benne valami. Kicsit pimaszkodtam vele, hogy olyan 80-as évek stílusú a frizurája. Három féle reakció van arra,…..
Ismét bővül az ajánló rovatunk, amelyben könyveket, filmeket, tulajdonképpen bármit ajánlok/ajánlunk, aminek köze van a férfi-nő kapcsolatokhoz. A mai témánk Brandy Engler szexuálpszichológusnő, Férfiak a díványomon című könyve...
Blacktron2 2018.09.27 00:12:38
Red Style School Ajánló: A homár 2018.05.20 02:30:16
Eredeti cím: The LobsterStílus: Romantikus, Vígjáték, Sci-fiNemzet: Görög, Angol, Holland, Ír, FranciaÉv: 2015..
Emlékszik még valaki erre a sorozatra? Én nem, csak a címe rémlik és épp passzol ehhez a poszthoz. Kamilla a jól megszokott Tinderen került a látókörömbe. A képein háttal állt, de nagyon jó alakja volt. Arra gondoltam, hogy biztos nagyon csúnya szegény ezért nem meri vállalni az arcát, de hát olyan…..
A sorozatrandizó Kurva nagy teszt 2018.06.04 06:10:12
Bocs a cím miatt, de így stílusosabb. A mostani poszt lehet, hogy kiveri a biztosítékot (megint), és nem is igazán vág a blog profiljába, azonban nem mehetünk el a jelenség mellett. Tavaly kipróbáltam pár hivatásos örömlányt. Eme teszt nem konkrétan a lányokat hivatott értékelni, hanem inkább a…..
Blacktron2 2018.06.08 16:54:16
@TopszLee:
egyáltalán nem ilyen rossz a helyzet!
sokszáz hirdetőnek ha csak a 10%-a 'rendes', már az is közel 100. és ennél szerintem jobbak az arányok.
20 ezren belül ma is lehet találni igazi barátnő fílinges lányt, aki szívesen ad magából, nemcsak elvenni akar mint a társkeresős ribancok.
Ildivel tinderen ismerkedtem meg, egy boci csokit majszolt az egyik fotóján, rögtön írtam is neki, hogy micsoda bátorság ilyen képpel nyitni. Kíváncsi is lett a miértre, és elindult a beszélgetés. Alacsony, olyan 155 centi magas lányka volt, vállig érő szőke haj és barna szemek. Aranyos pofi,…..
Blacktron2 2018.04.13 10:13:47
@whoamiohmy: köszi a linket, kiváló cikk!

Nekem a 'casual'lal van érdemi tapasztalatom, teljesen jól írja a srác! olyan 90-100 közötti ilyen lánnyal lehetettem, akik jobban tetszettek, azokhoz vissza is mentem.
Sajnos sokszor van, hogy csak pár hónapig hirdet valaki, aztán eltűnik. Nemcsak akik nem bírták, hanem csomó jó is.
Sugar babyt nem szeretnék, nem vagyok nagyvállalkozó, se politikus.
Szerintem nincs az a matek ahol megérné sokszorost rákölteni.

A lakásos lányokra viszont igen, kiszámítható 15-20 ezer, és nincs udvarlási stressz, procedúra.
Nyugaton tényleg mindenki a hazai gyártású buszokat részesíti előnyben? Ez persze nem igaz, jó példa erre a legfrissebb francia és spanyol tender eredménye...