Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szélkakas Viktor

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Teljesen érthetetlen, miért van betojva a teljes magyar kormányzat a Sátántól Soros Györgytől, a rejtőzködő magyar milliárdosok egyikétől, hiszen a palinak alig van annyi pénze, hogy a leggazdagabb magyarok 100-as listájára valahogy felférjen. Hatmilliárd forint, ennyi pénze van csak, ebből…..
Szélkakas Viktor 2016.05.26 13:19:24
@fidesz maszop dk együtt egykutya:

Faszságokat beszélsz. Soros céljai akkor is most is ugyanazok voltak: demokrácia, jogállamiság, átlátható állam.

Nem a Fidesz tapasztalati bővültek, hanem a fentiekhez való hozzáállásuk. Akkor még a Fidesz is ugyanezekben hitt és a diktatúra ellen harcolt, ma diktatúrát épít és azok ellen harcol akik demokráciát, jogállamiságot és átlátható államot akarnak.

Tapasztalatuk max. arról lehet, hogy Soros hatékonyan harcol a diktatúrák ellen, ezért veszélyt joggal gondolják, hogy veszélyt jelent az Orbáni maffiaállamra.
Szélkakas Viktor 2016.05.26 13:32:56
@fidesz maszop dk együtt egykutya:

Igen, a magadfajta ostobák a Soros féle "rablóktól" való függetlenséget tartják fontosnak, azt pedig nem veszik észre közben, hogy az Orbán féle rablók kamionnal hordják ki a pénzt az országból. Ha valaki itt hazaáruló, akkor az az, akit Mészáros Lőrinc eszméletlen gazdagodása, Tiborc István eszméletlen gazdagodása, Simicska Lajos eszméletlen gazdagodása, a földmutyik, a tafik mutyik, a brutális Quaestor lenyúlás és a még brutálisabb (200 millárd!) MNB lenyúlás és Putyinnak való bepucsítás helyett egy képzelt ellenségtől való függetlenségért folytatott virtuális küzdelmet tart fontosnak.

Na ez baszkikám, ez a hazaárulás!
Szélkakas Viktor 2016.05.26 13:46:31
@fidesz maszop dk együtt egykutya:

Agymosott idióta. Erre mást nem lehet mondani. Aki képes megmagyarázni, hogy miért jó a korrupció és miért jó, hogy szétlopják az országot, amíg ő megdöglik a kórházban mert arra már nem maradt pénz, azzal nem lehet mit kezdeni.

Legalább pénzt kapasz azért, hogy bűnözőket védj? Vagy pusztán önszogralomból árulod el a hazádat?