Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hopihe

2 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Arra vágyom, hogy az Ég többé ne vakítsa el tekintetem!Arra vágyom, hogy a Föld többé ne nyelje magába szívem!Arra vágyom, hogy minden élőlény megértse lelkem!Arra vágyom, hogy az összes isten az enyészeté legyen!"   Múlt héten már írtam pár sort a Majomkirályról, most pedig a legújabb, róla…..
hopihe 2017.10.25 15:53:23
  Kína egyik legnépszerűbb irodalmi alakjának legendája a Song-dinasztia idején született meg (elődje a majomimádó Chu királyságbeli Fehér Majom volt még időszámításunk előttről), s főszereplőként először a 16. században íródott "Nyugati utazás" (西游记) című regényben jelent meg, melynek rengeteg…..
Hópihe folytatás 2012.01.13 13:20:00
Tegnap voltam fiaméknál, így délután én is elkísértem a őt az óvodába Andrisért. Mikor beértünk Andris először elment mellettem, de semmi perc alatt visszafordult s a nyakamba ugrott. Megkérdezte, hogy elmegyek-e hozzájuk, mondtam igen, azután megkérdezte, hogy játszunk-e. Mit…..
Hópihe óvoda 2012.01.11 18:37:00
Hűha, de régen jártam erre. Andriskám februárban lesz négy éves. Óvodába jár. Nagyon sokat fejlődött. Remekül számol, verset mond, énekel, érvel, szóval igazi kisfiú. Nagyon jól el lehet vele beszélgetni. Ha nálam van akkor sokat játszunk. Vannak párnacsaták, birkózások és…..
Andriska vadaspark 2009.03.01 20:21:00
Ma (vasárnap) reggel szép tavaszra virradtunk. Elhatároztuk, hogy elmegyünk valahova kirándulni.Andris álmosan ébredt, de csak egy órácskát aludt délelőtt, nem tudta kialudni magát. Gondoltuk, majd az autóban jót alszik. Nem így lett, egyáltalán nem aludt. Ebéd után elindultunk,…..
viszont folyékonyan, harsányan, hevesen és meggyőzően tud feleselni. Épp csak elmúlt tíz hónapos, de már véleménye van. Mit véleménye, ellenvéleménye! S annak úgy tűnik, hangot is ad.Tudni érdemes, hogy Andris a hifi hátsó részénél szokott matatni. Én ezt nagyon nem…..
Andriska Elválasztás 2008.09.09 21:46:00
Abbahagytam a szoptatást most egy hete. Feri elintézte, hogy az orvos felírja a tápszert, aki immár nem akadékoskodott. Persze az újszülötteknek való kezdő hipoallergén tápszert írta fel óvatosságból, amitől a patikus szerint nem fog jóllakni. Úgy tűnik, Andrisnak nincs ellene…..
Andriska anyuék látogatása 2008.03.30 14:00:00
Tegnap itt jártak a szegedi nagyszülők. Gyuri papa is eljött - bár fizikailag elég rosszul érezte magát - hogy megcsodálja végre élőben a fogadott unokáját. Tetszett neki. Ritáék küldtek néhány Annácska által kinőtt ruhát, nagyon jól jönnek. Andris jól viselkedett, csak…..