Regisztráció Blogot indítok
Adatok
P. Perjés Bori

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Mária-korszak jelenéseinek összefoglalása      Kedves Hallgatóim! Az elmúlt előadásaimban, 11 Mária-jelenést ismertettem! Visszajelzést kaptam, hogy az egyházilag jóváhagyott 25 jelenés közül, kár volt kihagynom – és itt csak hármat említek –, pl. az 1877-es Dietrichswalde-i (2. kép) az…..
     Május 6-án elment a jelenési barlangba azzal a forró kéréssel és hatalmas vágyódással, hogy újból találkozhasson Máriával, hiszen, aki csak egyszer is látta a Szeplőtelen Szüzet, élete végéig vágyakozik Őt látni. Amint a barlanghoz ért, azonnal térdre esett és imádkozni kezdett. Egy pillanat…..
     A VII. és a VIII. állomás között van a Szűzanya 1917. évi augusztus 19-i jelenésének helye: Valinhos. Az itt álló jelenési kápolnát is magyarok építették. Szobrának talpazatába a következő szöveget vésték: "Hogy minél előbb diadalmaskodjon Szeplőtelen Szíved, e szoborban Neked szenteli magát…..
     Kedves Hallgatóim! A magyarság fatimai kötődéseiről szeretnék szólni a következőkben. Mindszenty hercegprímás 1947-ben Magyarországon meghirdette a fatimai üzenet teljesítésére az Engesztelő Mozgalmat (többek közt, ennek nyomatékaként is akarta felépíteni a Budapest-Normafai Engesztelő…..
P. Perjés Bori 2016.11.19 07:13:00
Hiteles vagy nem hiteles? 2      A másik velem szemben felvetett kérdés, „azt megértem – mondják –, hogy a Szeretetlángot mindenek fölöttinek tartja Tibor ez érthető, de miért hiszi azt, hogy más, újabb és fontosabb üzenet a mi időnkben már nem is lehet?"     Nos onnan veszem, hogy…..
P. Perjés Bori 2016.06.08 08:55:42
Titkári emlékezés       Egy alkalommal, panaszkodtam Erzsébet néninek: – A böjtöléssel semmi gondom, de a napi rózsafüzér elimádkozása olykor nehézségekbe ütközik. Ő meglepő tömörséggel válaszolt, mely számomra felért egy lelkigyakorlattal. – Tudod titkár testvér, egyfelől minden istenes…..