Regisztráció Blogot indítok
Adatok
defektes1970

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az UTE október első hétvégéjén az eredeti tervvel ellentétben sem tud hazai jégen játszani. Még csak a hét második felében érkezik meg a hűtőberendezés javításához szükséges alkatrész, így nagy valószínűséggel jövő kedden vagy szerdán tudják beüzemelni a gépet.…..
Pénteken két mérkőzést rendeznek a Mol Ligában. Egyik erdélyi csapat sem lép pályára, és szabadnapos lesz a továbbra is jéggondokkal küszködő Újpest. Tavalyi tabellaszomszédok játszanak egymással, és a jelenlegi formák alapján is érdekesnek ígérkezik mindkét csörte.Este…..
300-an tüntettek a Miniszterelnöki Hivatal előtt a magyar jégkorongért, enyhén szólva különös közleményt adott ki az Önkormányzati Minisztérium, a hokisok és a NUSI-sok jövő hét elején állítólag tárgyalni fognak a legfontosabb kérdésekről, kíváncsian várjuk. A…..
Magyar-román mércével klasszist igazolt az SC Csíkszereda. 31 éves svéd csatár kerül a csapathoz, aki korábban két junior-világbajnokságon is képviselte hazáját. Ha végigtekintünk pályafutásán, kiderül, nem akárki érkezik az SC-hez. Patrik Wallenberg legutóbbi szezonját a…..
Újabb örvendetes fejlemény okán okozhatunk örömöt meztervező olvasóink széles tömegeinek. Beszéltünk a Magyar Jégkorong Szövetséggel, és abban állapodtunk meg, a beérkezett-megjelenített vizuális ötleteket összegyűjtjük és átnyújtjuk ügyesen.Az MJSZ pedig megígérte,…..