Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Adrica88

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Élő adással nyitunk, és engedtessék meg nekem, hogy mint a szépre és esztétikumra érzékeny nő, néhány szót rögtön ejtsek arról, ami ma itt történt a színpadon. A sztájliszt vagy rádurrantott a crackpipára adás előtt, vagy kibaszottul rühelli Anikót és Pornóbajuszt, mert előbbi egy ikeás szatyrot…..
Adrica88 2018.11.12 18:09:28
Ez nem a poszt, hanem egy videó, poszt délután lesz, Dzsubi szokásosan sírvaröhögős stíljében. (Nem ő baszta el, hanem én.) A videó viszont  mérföldkő a hazai realitytelevíziózás életében...
Bencus jelentkezik be ma is, a haját kicsit megfútta a keleti szél. A hét Való Világ a Való Világban jegyében telik, vagyis a gyökerek ideiglenesen visszavették szánalmas kis életük felett az irányítást, és jó baráthoz hűen egymást szopatják. Előre kell bocsájtanom, hogy ugyan nem történt semmi, én…..
A várva várt iskolahét olyan precíz pontossággal érkezett, mint a pécsi 8.52-es intercity. Csak éppen ebben az esetben nem a peronon állunk ünnepi, 110% műszálas blúzunkban, kezünkben virágcsokorral a nagyira várva, hanem rozsdás lánccal a sínekre kötöztek, szájunkat izzadt hereszagú rongyokkal…..
Amikót kiengedték a csűrből, amit vagy máris lebontottak, és a helyét éppen mésszel szórják be, vagy csak annyira jó az idő, hogy sokkal értelmesebb kint felvenni a konfokat. Anikónak jót tesz a szép háttér és a napvilág, a vidéki tájnak meg Aninó, úgy meg pláne, hogy csak deréktól felfelé látszik.…..
Adrica88 2016.05.24 14:12:20
@Chuck Νorris: ha az előzetesre gondolsz akkor az a éjjelnappalos Zsófi lesz....