Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Riccio91

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
30Y – Városember (Megadó Kiadó) Nem túl szerencsés dolog Pécsről alternatív popzenekart indítani, hiszen van/volt ott egy név, amelyik nem csak a város, hanem egy egész korosztály és közeg hangulatát, ízlését meghatározta. A Kispál és Borz hiába nem létezik már, egy…..
Riccio91 2011.01.21 01:01:10
@Fokukac: elsősorban nekem is ez jut eszembe róla
Ahogy azt tavaly Benő mondotta volt, lassan beköszönt a vadászszezon, mikor Pampalini is csak kapkodja a fejét, egy szintre süllyed a Bild és a Guardian. Ki kivel ebédelt, látták-e Gerrardot Madridban, ezermilliót költ-e a Citeh, lebegtetés, ársrófolás, találgatás, varia. A…..
Riccio91 2010.08.03 14:43:00
@rizla: ezután se lehet a kedves barca politikát lebunkózni? sportgeza.hu/futball/2010/08/03/fabregas_megsiratta_barcas_eveit/
szvsz elég alattomos húzás volt
amúgy miért kell barcába cesc? ott van a posztján xavi. melyiket padoztatnátok? én azt nem értem. de nem vagoyk naprakész a barca mágnestáblájából szóval ki lehet javítani egész nyugodtan, ha van más számára alkalmas poszt is
@imici77: négy kapusunk van jelenleg, bár fabianskit sorolhatjuk a kapufák csoportjába is. rajta kívül mannone, almunia, szcsesny.
az olasz se kisebb tehetség a fiatalabbik lengyelnél
Egy hét nyaralás után játékkal térünk vissza. Nyerhettek egy 320 GB-os külső merevlemezt, amit az iOmega ajánlott fel. Mivel még tart a focivébé, a játék is ezzel kapcsolatos. Kommenteld ide, mi volt szerinted a legviccesebb pillanat, esemény, beszólás, mez, sapka, szurkoló,…..
Riccio91 2010.07.01 14:49:30
www.youtube.com/watch?v=C7ZFTHDeRQ4
0:41-nél tessék figyelni
Michael Jordan, David Beckham, NST-Rorschach – de jó ezt kimondani. Idén huszonhárom év után nyert meccset magyar csapat futballvébén, de a huszonhármas számot további számos misztikum övezi, míg nekünk csak egy újabb lépcsőfok a halhatatlanság felé – tovább pörög a…..
Riccio91 2009.11.13 13:24:08
How to be rapidrészeg #15 2008.01.24 22:47:00
Isteetől kaptunk egy nagyon jó receptet, amit most megosztanék veletek. Szal íme a Csiga (kösz a képet Istee) Szóval: Kötelező elemek: vodka, gyümölcslé (ananásszal a legjobb, de lehet más is), málnaszörp. Ajánlott minőség: ablakmosó minőség és az feletti vodka :D…..
Danitól ..
Riccio91 2009.08.01 02:05:20
www.youtube.com/watch?v=cnOoS_K5umw&feature=related
nehéz ennél zseniálisabban szar alkotást találni az akkori rap-körből. lvéén hogy szinte más se volt
Derbi volt, és látjuk a kommentek között, hogy ezzel sokan nem fognak egyetérteni, de mi valahogy egyetlen pillanatra sem éreztük, hogy ez a derby d’Italia a Juventusnak állna. Még az első félidőben sem, amikor kiegyenlített volt a meccs, még néhány helyzet is összejött.…..
Idióta kacatok Super Mario kabát 2008.11.09 09:58:00
Lehetett volna a poszt címe az is, hogyan csináljunk magunkból hülyét, de egyébként ez egy Super Mario kabát, rajta a szokásos pályákkal és még a zipzárhúzó is gombás. 65 dollár. Enclothe ..
Gyorsan tegye fel a kezét, aki ilyen estét tervezett! Gólfesztivált sejtettünk a csoportunkban, erre - szinte hihetetlen - csak Sanyink feje villant. Bölcsebbek, okosabbak nem lettünk, de van plusz három pontunk, az ellenfelek meg ott hullajtanak pontokat, ahol nem szégyellik. Nem akarunk…..
Nehezen tudom eldönteni, hogy az ügy szereplői közül ki a nagyobb csótány. Az, aki néhány tízezer forint megtakarítása végett (esetleg merő idiotizmusból) másfél méteres karámon keresztül tereli be a szurkolókat a stadionba, vagy az a kiemelkedően közhasznú szervezetként…..
Kezdjük a hetet az Evito Ball című ügyességi cuccal, amivel akár a reggeli kávét is ki lehet váltani, annyira szemétparaszt. Nyolcvan pályán kell végiggörgetnünk egy golyót, felszedni színes bogyókat, aztán eljutni a kijáratig, miközben agyafúrtnál agyafúrtabb fegyverek…..
Már megint büntetünk Rorschachilag, keressük popp, ktn, Oarbeaskoa, Aradebil, loveBZ, shinigami és Isarsturm (2#) méltó követőit. Legatyásítva, a Rorschach-teszt lényege, hogy az ember kapásból rávágja, mi jut eszébe egy adott képről. Se többet, se kevesebbet nem várunk mi sem,…..
Bigyóblog Baconos ébresztés 2008.07.31 16:46:23
A teendő: este beletesszük a bacont az órába és beállítjuk, mikor csörögjön. Reggel sült baconnal ébreszt. A Wake'n'Bacon. Via eszpee..
Riccio91 2008.08.03 23:21:09
Amíg nem késő. Már a kisdedeket is beszipkázzák. Különben szaporodni fognak az olyan családi tragédiák, mint Andrásé:-- Mit énekelnek a kacsák szülinapján?-- ??-- Hápi böszdéj tu jú, Hápi böszdéj tu jú....9 éves fiam találmánya...András..
 Dani a következő subjecttel küldte el saját költésű borzalmát: Danitól egy egészen borzasztó szóvicc a gyümölcsök felekezeti hovatartozásáról. És tényleg. Szó szerint. De még mennyire. Kitértem a hitemből tőle. Íme a szemétség:a hithű aszalt szőlő azt vallja,…..
Illetve osztani oszt. Bár ne tenné. A XXI. század eddigi legbizarrabb szóvicce, hovatovább a szóviccek Maria Geronazzoja következik, amit Tonik dobott be kommentben a mit sem sejtő nép közé pár poszttal lejjebb.Én tudok egy osztrákos viccet. Van egy ismerősöm, oszt' rákos.És hogy…..
Emlékszik itt valaki még a Wormsre (és folytatásaira)? Költői kérdés volt, hát persze, hogy mindenki emlékszik rá, nehezen lehet elfelejteni azt a programot, amit az Index olvasói három évvel ezelőtt minden idők legjobb pc-s játékának választottak. Pedig nem olyan játékról van…..
Már megint büntetünk Rorschachilag, keressük popp, ktn, Oarbeaskoa, Aradebil, loveBZ és shinigami méltó követőit. Legatyásítva, a Rorschach-teszt lényege, hogy az ember kapásból rávágja, mi jut eszébe egy adott képről. Se többet, se kevesebbet nem várunk mi sem,…..
Ha mindjárt az alaptézisnél hibás egy feltételezés, az abból levont összes következtetés és jóslat helytelen lesz, ami jelen esetben azt jelenti, hogy Spanyolország a beharangozóban leírtakkal (szöges!) ellentétben előbb lazán eret metszett Oroszországon, majd még mielőtt…..
Idióta kacatok Sörnyitó papucs 2008.06.18 13:45:00
Végre egy olyan papucs ami nekem is tetszik, az alján sörnyitó van, így nem kell kreatív ötletekhez folyamodnod, elég csak levenned a papucsot.Reef..
Már megint büntetünk Rorschachilag, keressük popp, ktn, Oarbeaskoa és Aradebil méltó követőit. Legatyásítva, a Rorschach-teszt lényege, hogy az ember kapásból rávágja, mi jut eszébe egy adott képről. Se többet, se kevesebbet nem várunk mi sem, szabadítsuk fel tudatunk közösen…..
Nou San Trafford Három dolog... 2008.03.30 12:55:00
1. Mekkora a baj a Barcelonánál, ha már szó sem esik Valdezésről, sőt, néhol kifejezetten a csapat erősségének tűnik? A Rijkaard, Gullit, Van Basten, Blind, Koeman fémjelezte generáció pedig talán tényleg jobban tette volna, ha visszavonul a futballtól, ennek ellenére, sőt,…..