Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fura csuka

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vidéken nem öltönyben választanak. Legfeljebb menyasszonyt. Voksolni jó a bőrdzseki. Ez itt a férfi divat. Voltak egykoron, vagy 16-20 éve, akik azt tartották, hogy a választás a demokrácia ünnepe. Szebbik ruhájukat vették fel, úgy indultak az urnához, mintha templomba mennének…..
de Sade márki Előadás 2010.02.25 19:00:00
Előadást tartok egy gimnáziumban, mondandómat jól megválogatott képekkel illusztrálom, a hallgatóság zömében negyedéves diákokból áll, és kurvára nem érdekli őket az, amiről beszélek, engem viszont igen, egyrészt, mert az emberiség máig sem pontosan igazolható…..
Ildomos cigányozni, csak nem a Jobbik javára? Kampányol az önkormányzati tulajdonban lévő sajtó. Nem azért, mert kampány van, hanem azért, mert a helyi köz médiuma mindig kampányol. Szünet nélkül. Szoci városban a szocik mellett, Fideszhonban a narancsosokért. Már annyira…..
Nyilvánosságra hozták a Fidesz-közeli helyek listáját. Kétmillió ajánlószelvény összegyűjtését tervezi a Fidesz – ez a nap híre. Hatalmas szám! A célok pedig nyilvánvalóak: 1. Amit mi gyűjtünk össze, azt nem kaphatja meg más párt jelöltje, tehát jól megnehezítjük…..
fura csuka 2010.02.11 20:53:12
@Spéter46: anyád van beszarva te köcsmög!
Paranoid Android Van-e diplomám? 2010.02.10 12:39:14
   Ha olvasom, hogy valamelyik közéleti csávóról vagy nőciről kiderült, hogy nincs diplomája, kettő se, érettségije se, sőt a szakmunkás-bizonyítványát is a Stencer Matild Virágkötő Szakiskolában szerezte, mely intézmény tudvalevőleg csak valamelyik vicces kedvű…..
A labdával még vannak gondjaink, de tömegszervezésben már csúcsot döntöttünk. Mivel a magyar válogatott a reméltnél hamarabb elvérzett a január végi futsal Európa-bajnokság döntőjében, arra sajnos nem lehetett számítani, hogy a hazai közönség végig megtölti a nézőteret.…..
Varánusz Bazsika világa 2010.01.27 08:00:00
Dzsudzsák Balázs lesz a Fidesz egyik kampányarca! -zengi a hazai sajtó szerte a neten.Igaz még nem nem tudjuk pontosan milyen szerepet vállal a válogatott középpályás, mert ahány cikk, annyi verzió jelent meg erről. Engem sokkal jobban foglalkoztat, miért érzi egy sportoló…..
fura csuka 2010.01.27 11:05:22
@ladislaus: Köszi a gratuációt tényleg jólesik)...de!A magyar focit nem közpénzen kell megmenteni.Nem kell beletolni állami,önkormányzati forintokat mert az a pénz nem arra való.A focinak üzleti alapon kell működnie,a stadionokat a tulajdonosoknak(VALÓDI) kell felépítenie és működtetnie!!!!!Közpént az álatlános testkultúra fejlesztésére kell adni,azután az utánpótlásképzést már lehet üzleti alapon működtetni.Gondolj a focisulikra,akadémiákra.Egyébként Debrecenben ebben az irányban indultak el és azt annak ellenére is jónak tartom, hogy nem vagyok nagy rajongója Kósának))
fura csuka 2010.01.27 11:07:20
@sannya: abból a kettőből például az egyik a 86-os magyar-brazil volt.....meg amikor a Vidi kiverte az MU-t, meg a Zseljot az uefa kupából.....tehát vót vagy kettő)))))))
fura csuka 2010.01.27 11:10:30
Nézzük mit mond az érintett a honlapján!

Nem politizálok
[ 2010.01.26. ]
Ma több helyen is megjelent a magyar sajtóban, hogy szerepet vállalok a Fidesz kampányában, az ellenzéki párt kampányarca leszek.
A Fidesz múlt héten valóban felvette a kapcsolatot menedzseremmel, Vörösbaranyi Józseffel, de szó sem volt arról, hogy bármilyen szerepet is vállalnék a kampányban, azaz ilyen irányú megkeresés nem történt. Azt kérdezték, hogy egy kiadványban megjelenhetne-e, hogy azt szeretném, ha Magyarországnak olyan kormánya lenne, amely a sportot, és azon belül a labdarúgást kiemelten támogatja.
Személy szerint én nem foglalkozom a politikával, nem kívánok a jövőben sem, így a leendő – mivel azok még nem is történtek – tárgyalásokon a menedzserem képvisel majd. Éppen ezért döbbenten és szomorúan vettem tudomásul, hogy a honlapomon és más fórumokon is milyen vitát, indulatokat váltott ki mindez, egyesek már plakátokon, pártrendezvényeken „láttak”.
Az én életemben jelenleg a labdarúgás a legfontosabb, szeretném minden figyelmemet, energiámat ennek szentelni, hiszen ehhez értek, ezzel okozhatok örömet az országnak, minden magyar szurkolónak, legyen akármilyen politikai beállítottságú is. Döbbenetesnek tartom, hogy egy megkeresés ilyen indulatot szít egyesekben. Meglepődni azonban már nem tudok, hiszen a labdarúgáshoz visszatérve, ugyanez játszódott le néhány héttel ezelőtt a lehetséges klubváltásomat illetően, volt, aki már Paris-SG, más pedig Real Madrid-mezben látott.
A politikáról a jövőben sem kívánok nyilatkozni, viszont bízom benne, hogy a közeli napokban ismét örömmel olvassátok következő blogbejegyzésem.

Üdvözlettel: Dzsudzsák Balázs
Egyik párt mellett sem. Nincs az a pénz. Egy sportolónak is lehetnek pártszimpátiái, vonzódhat ilyen-olyan ideológiákhoz, akár még választási kampányban is elkötelezheti magát, arcát adhatja támogatásként, felmondhatja azt a szöveget, amit kitalálnak neki az adott párt…..
Már megint cívishonon röhög az ország. Akkor mi vegyük komolyan! Meggyőződésünk, hogy a rendkívül kínos szoborincidens után Kósa Lajos polgármester (országgyűlési képviselő, Fidesz-alelnök) nem akarhatta, hogy ismét művészi (jellegű) alkotás készüljön róla. Arra is…..
fura csuka 2010.01.26 15:37:18
@walker57: Nem állami....és nem hitel ...az amit Boros kapott, hanem az Észak-Alföldi Operatív Program szálláshelyfejlesztési pályázatán nyert 211 millió forint viszzanemtérítendő támogatást!
Kibújik-e a bunkó Arnóth Sándorból? Jelentős feszültségek lehetnek a szocialisták berkeiben, mert egyikőjük megint kiszivárogtatott egy belső dokumentumot a Fidesznek. Az áruló(k) feltűnése megelégedéssel tölthetné el a fideszeseket, hiszen egyértelmű bizonysága annak, hogy…..
Mi vonzhatta őket oda? Érdekes egy esztendő volt ez a 2009-es. Megannyi új helyzet, előre nem is gondolt fordulat, olyan kihívások, amilyenekkel a jelenlegi felnőtt magyar lakosság jelentős része eddigi életében még nem szembesülhetett. Számos kérdés vesz bennünket körül,…..
Debrecen városa átvette a Volántól a városi buszjáratok üzemeltetését. A kilencvenes évek legelején, a Financial Times gyakornokaként ismertem meg a zsenge Kósa Lajost, aki szórakoztató fiú volt, üdítően ideológiamentes, és kapitalista lelkemnek tetsző módon mindig valami jó…..
SZDSZ küldte ki ezt a levelet a szimpatizánsainak. Az aláírás "Emese". Végre megtudhattuk, hogy a demokrata helyes hozzáállása a választáshoz az, hogy megpróbálja távoltartani az embereket a voksolástól. A demokrata érdeke ugyanis, hogy érvénytelen legyen a szavazás,…..
fura csuka 2009.01.15 23:07:15
fura csuka 2009.01.15 23:08:39
@Názáreti Brájen:
mé?orbán mióta elnöke a fidexnek?
Egyes kitüntető díjakkal nem pusztán a multbéli teljesítményt ismerik el, hanem a jövőre vonatkozó igényeket is jelzik. Olykor sikertelenül.  Két hete, a város napján ünnepi közgyűlés keretében kiosztotta szokásos díjait az önkormányzat közgyűlése, ez már…..
fura csuka 2008.04.30 20:47:53
obolus vagy ki?

ezt tanáltam:

hogy lehet pocsait 1 lapon emlegetni sorossal?


Végelszámolás a kultusztárcával

Röviden itt kell kitérnünk az Alapítvány egy másik, kis híján botránnyá fajult epizódjára: a Művelődési Minisztériummal kötött 1989. májusi egyezmény felbon-tására. Már csak azért is, mivel e jogi aktus körül egykor nem kevés félreértés és szándékos félreértelmezés kapott lábra, és jó két év múltán valójában ez volt az első alkalom, amikor az Antall-kormány - nolens volens - nyílt politikai színvallásra kényszerült az Alapítvány ügyében.

Mi történt voltaképp? Létezett egy, még a hajdani kultusztárca ajánlatára a rend-szerváltás előestéjén megkötött, ám idővel mindkét fél számára kölcsönösen „oka-fogyottá” vált egyezmény, amit közös megegyezéssel végül sikerült annulálni, illetve kompromisszumos „végelszámolással” lezárni. Az eredeti, 1989. május 15-én aláírt együttműködési megállapodásnak ugyanis két olyan sarkalatos pontja is volt, ami időközben „kifordult” a helyéről, s ekképp az egész szerződésépítmény légvárra emlékeztetett. Az egyik: a tervezett Soros-irodaház-építés volt, amelyhez - mivel be-vételei az Alapítvány hosszú távú, közcélú működését szolgálták volna - a Németh-kormány adó- és vámkedvezményt helyezett kilátásba; a másik a kultusztárca önként vállalt, részarányos forint-hozzájárulása az alapítványi programokhoz, ha - és amennyivel! - azok összértéke az évi hárommillió dollárt meghaladja. (Az 1989-es szerződés a felek közös szándéknyilatkozataként évente minimum +1 millió dollárt és ennek megfelelő minisztériumi forint-hozzájárulást irányzott elő.) Csakhogy az irodaház-építésből idővel egyetemalapítás (CEU) - a vállalt kormányzati kontribúcióból pedig tetemes (180 millió Ft-os) adósság lett. Ehhez a gyökeresen megváltozott, új helyzethez igazodott a felek által 1992 nyarán szignált két újabb okirat: a július 15-i - fentebb már idézett - szerződésbontás, majd az ennek nyomán augusztus 3-án Vásárhelyi Miklós (a Közép-Európai Egyetem Alapítvány elnöke) és a Metalimpex vezérigazgatója által aláírt adásvételi megállapodás a volt Zichy-palotára s az egyetem leendő központjára - Bp. V. ker., Nádor utca 9. - vonatkozóan, amelynek vételárába a kormány jóváhagyásával a kultusztárca 180 milliós tartozását is betudták. Annál inkább, mivel az Antall-kormány korábban írásos kötelezettséget vállalt, hogy a létesítendő egyetem céljára megfelelő épületet biztosít.
Hamar megszépül a múlt. Nem lehet négerbuli Debrecen főterén – címmel tegnap délben jelentette meg az index Földes András cikkét, amiből számos érdekességet tudhatunk meg a cívisváros köztéri rendezvényeinek engedélyeztetési procedúráiról. Mint kiderült,…..