Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kongó

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elvágódott valaki mellettünk, elfehéredik, elveszti az eszméletét, artikulálatlan hangokat ad, egész teste megfeszül, majd elernyedve rángatózik, esetleg habzik a szája? Ezek az epilepsziás görcsrohamok jellemzői tünetei. Eláruljuk, mit tegyünk, és mit ne, ha epilepsziás rohamot kap valaki…..
Anikó kisruhában, Zé bajuszban (WHAT THE ACTUAL FUCK???) várja a nézőket, itt az élő Farm-finálé, régi játékosok, rokonok, statiszták a csűrben, tessen szavazni a kedvencekre, üvölti Anikó, és még csak másfél perc telt el a műsorból, de már fáj a fejem, és hol vagyunk még Attila kerengő dervises…..
Kongó 2016.05.30 16:38:39
@Janossz:
Igazad van mindenben.Én is sajnálom Gergőt!, mert egy jól nevelt, okos ember.Szereti a gyerekeket és persze imádja Kongót.A kutya az ember legjobb barátja, ez így igaz!Nem sajnálom a pénzt Gábortól (Gagyás Tóditól) csak Gergő jobban megérdemelte volna.Itt egy olyan embernek kellet volna nyernie akiből jó farmer válna (vagyis Gergő)nem olyannak akin jót röhögünk, mert baromi nagy IQ bajnok.Nem baj, mert nem biztos, hogy a győztes lesz a sikeres ember az életben.Volt már rá példa nem is egy.
hogyvolt A Farm 2x60 - Gone boy 2016.05.29 10:01:38
Az utolsó előtti adásban két dolog történt, amiről lehet írni. Na jó, három, de abból egy a mai adásra lett időzítve, nekünk csak egy kis ízelítőt mutattak egyelőre. Oké lehet volt négy is, de akkor már nagyon megengedőek vagyunk. Megint Zé van a vártán, remélem nincs semmi baj Anikóéknál a…..
hogyvolt A Farm 2x59 - Unalom 2016.05.28 07:12:57
Elmondjam egy szóban, mi történt a tegnapi adásban? Semmi. Két szóban? Lófasz se'. Mivek az utolsó napokra az RTL láthatóan nyújtja az epizódokat, és mert ezeket már mind én fogom tolni, tömörebb leszek a megszokottnál. Zé nyit, választunk. Nem elnököt, szopót...
Jaj, azt hittem, hogy a Való Világ és a Celeb vagyok után már lejárt Aurelio lemeze, de óriásit tévedtem. Mondjuk az a jó a hülyékben, hogy jó sokan is vannak, szóval, ha hirtelen kell egy idióta, akkor az RTL csak belenyúl az évek óta gondosan tömött bolondsipkájába, és…..
hogyvolt A Farm 2x54 - Freedom 2016.05.22 09:49:56
Egy nappal vagyunk csak túl a Fogom Ezt a Széket És Beleállítom A Tiszteletlen Picsádba Te Rohadík-hupákoláson, meg lehet tenni a téteket, hogy kivel üvöltözik majd ma Attila, akinek egyre inkább foszlányokban lógnak az idegei. Kész szerencse, hogy már csak egy hét van hátra, inklúding a jövő…..
Kongó 2016.05.22 12:19:33
@Sanda.Ipse: Így igaz!!!!!!!
Zé szerint érdekesen alakul a Farm összetétele - egyre kevesebb az ember és egyre több az állat, ez olyan magas labda, amit igazán nincs is kedvem lecsapni, de ha lecsapnám, mindenképp szerepelne benne vadember félszerzet Attila, Dani és Heni. ..
Kongó 2016.05.21 15:32:14
@loholka: Igazad van! Én sem láttam, hogy a kutyi ölte meg, mert el is homályosították a képet.
Azt mondanák erre, hogy azért mert ne lássa senki a vért, tuti.A disznóvágásnál is volt!Sajnálom a kismalacot, ha tényleg annyi lett neki, de akkor sem Kongó a hibás, inkább Attila, hogy kiengedte a kismalacok anyját és Gergő, hogy kiengedte kongót. na meg aki esetleg látta, ha így volt és kamerázta.Ennek ellenére Gergőnek szurkolok!
Kongó 2016.05.21 17:54:43
@Cimili: A malacokat Attila, de Kongót Brigi becsukta és Gergő kiengedte, sajnos! Én így láttam.
A legnagyobb hibás Atika!