Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Doktor Proszekútor

3 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az országunk vezetői szerintem teljesen meg vannak győződve arról, hogy a Telekomot valójában a Sorosbérenc, libsibolsi, véleményterrorista, komcsi, liberálfasiszta baloldal mozgatta a háttérből, amikor megvonta Ákostól az egyébként jól megérdemelt ötvenmilliós apanázsát.…..
A mai feladványban a huszárok kapják a főszerepet! Világos lép! A megoldást a hozzászólásokhoz várjuk!..
Doktor Proszekútor 2015.12.17 09:06:34
Doktor Proszekútor 2015.12.17 12:08:13
bircahang Hatalmas műbotrány 2015.12.15 15:15:00
Kövér elmondta, hogy a nők kiemelt szerepe az anyaság. Ezt kimondani nyíltan, amikor a XXI. században vagyunk, melyben immár homokosok, pedofilek, transznemű gyíkemberek, LGBTREQSZAR-emberek és más liberó szörnyek állnak a középpontban de facto fasizmus. De hiszen itt családi…..
  Mint tudjuk, Orbán szerint a hazai politikai élet nem a női politikusoknak való. Lényegében hasonló államférfiúi mentalitást tükrözött Kövér László minapi megszólalása is a nők általa elképzelt szerepéről. A női nem igazi önmegvalósítása szerinte, nem más, mint…..
Amennyiben a viccbéli Khónt Bayer Zsolttal szemben valaha is bírósági bocsánatkérésre kötelezték volna, ő alighanem úgy fogalmaz: Bayer úr nem antiszemita már bocsánatot kérek. Amely mondat értelme természetesen sokban függ attól, hová milyen írásjelet helyezünk, s milyen…..