Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tűzliliom

0 bejegyzést írt és 97 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 " Vagyok, mint minden ember: fenség,Észak-fok, titok, idegenség,Lidérces, messze fény,Lidérces, messze fény. "..
Történetünk idején, vagy mondjuk úgy, a kelta uralom csúcspontján a Duna alsó szakaszától egészen a donegali partokig el lehetett utazni úgy, hogy túl sok új nyelvet nem kellett megtanulni közben. Egységes birodalommá természetesen nem szerveződtek az Európa nyugati és…..
                                ..
Ma már ugyan trend szecessziórajongónak lenni és az ikea is előszeretettel árulja a klimt óriásposztereket, én nagyképűen jelenthetem, hogy gyerekkorom óta vonzódom eme stílushoz. Az úgy volt, hogy apukám szerzett egy mucha reklámplakátot, amin egy csinos, ondolált hajú…..
Minden a társkereső oldal szerkesztésével kezdődött, mint egy pornófilmben. Igaz, hogy csak 2 napja olvasgatom ezt az oldalt…de nagyon tetszenek ezek a történetek. Szeretnék én is hozzá járulni egy történettel! Körülbelül 2- 2,5 éve történt. Az egyik internetes oldalon…..
Tűzliliom 2009.04.01 15:30:31
@Gabica [az élet sosem volt még ilyen szép ]: a könnyenkiszúrhatóságot levettem, de azt nem tudtam, hogy mindenkinek személyre szabottan sárgán látszik a saját szemszögéből. Ismét tanultam valamit :)
Tűzliliom 2009.04.01 15:32:25
Tűzliliom 2009.04.01 15:40:05
@Gabica [az élet sosem volt még ilyen szép ]: Éppenséggel a Gabica lehet Gábor és Gabriella is, de őszintén szólva inkább nőnemű lényre tippek :) Túl kedves vagy ahhoz, hogy hímpéldány légy :D És ezzel nem negatív véleményt szeretnék megfogalmazni az általam oly nagyrabecsült férfitársadalomról! Csak egyszerűen más a stílus. (Off: a blogodra kattintva - bele még nem olvastam - a legfelül található zeneszám az egyik kedvencem)
Vannak szerelmek, amik végig kísérik az ember életét, újra és újra felbukkannak, nem hagyva egy pillanatnyi nyugalmat sem a szívnek és a léleknek. Minden alkalommal belehalunk, hogy az újjászületésünknek csak az újra belehalás adjon értelmet (milyen szép mondat, nem?). A kép a…..
És ez megint nem április 1-jei tréfa, hogy a matek táborban több a lány, mint a fiú. Lehet szerencsésesebb vezérbika egy olyan fiúnál, aki a matek szakon csajozik be? És lehet utáltabb vezérbika annál a fiúnál, aki nem elég, hogy becsajozik, de a matek szak másik csaját is…..
Egyik nap búcsúszex, másik nap tökös macsóskodás? Beküldőnk egy valaha volt MNK, aki megtért, kikeresztelkedett mondhatni, de a jó útra térés közben hatalmas pofont kapott, ráadásul egy életre megtanulta: What is Love? Jónéhány évvel ezelőtt talán rólam mintázhatták…..
Az, hogy a lány szerette a gyorsaságot, már ismerkedésük elején is kiderülhetett volna a fiú számára, ő mégis meglepődött, amikor átadta a kormányt a lánynak. Ezzel zárom kalandos hetünket, sziasztok.  Sziasztok! 2002 nyarán történt meg velem a következő eset.…..