Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jazzultralesz

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
nemmaratonman Lila Bob (18+) 2018.04.06 12:01:33
A legfontosabb funkció. Egészen addig a pillanatig nincs gond, amíg nem gondolsz bele, hogy fogsz vizet vételezni a softkulacsokból. Örülsz, mert menő Salomon zsákod van, úgy érzed, hogy pusztán ettől a ténytől hármas tempóval vagy képes felszaladni a függőleges falon, és az is igen biztos, hogy a…..
jazzultralesz 2018.04.24 22:50:14
nemmaratonman Tégla a vízben 2017.07.10 10:27:24
Árpád megint megkínzott. Mindig ugyanazt csinálja. Ha ott van a környéken, általában következő dolgok történnek velem. 1: Nem tudok parkolni. 2: Sorban állok. 3: Izgulok. 4: Szenvedek, de picsamód. 5: Nagyon elfáradok és büdös leszek. A 35. Lidl Balaton-átúszás kiváló és szemet gyönyörködtető…..
jazzultralesz 2017.07.11 15:01:33
@téglánakgyors: Szépen úsztál, ez önerőből, edző nélkül nagyon jó eredmény szerintem.
@Kilfish: Ez valóban egy átlagos triatlonos számára elég gyatra eredmény, nekem mindig is az volt az egyik leggyengébb számom, de Nagyatádra valahogy összekapartam eddig mindig magam annyira, hogy másfél óránál többet még sosem úsztam Nagyatádon (3800 méter). Tavaly 1:21 lett. Ettől függetlenül 2:12 a legjobb átúszásom, nekem ez valahogy sosem áll össze, lehet, hogy a bringa sem feltétlenül segít előtte... :) Triatlononon az utána van, ugyebár. Az 1:44-hez gratulálok, szerintem ilyen jót sosem fogok úszni, de ezt még azért lehet fokozni, a feleségem unokatesója 1:17-et ment! :P (Oké, ő úszó (de még nem felnőtt), és 23. lett elvileg a nyolcezer-párszázból....)
jazzultralesz 2017.07.23 21:51:57
@Kilfish: Semmiképp nem vettem beszólásnak, csak próbálom magyarázni a bizonyítványom! :) Idén nagyon kimaradt az úszás, pedig komoly terveim vannak Nagyatádra...
@Family Maker: a legrosszabb mindig az, amikor a tízévesek hagynak ott ezen az átúszáson, meg pl. amikor néztem az egyik szegről-végről ismerős (mellesleg félkarú) trombitás, Barabás Lőrinc eredményeit, aki sokszor jelen volt már e versenyen, akkor azért tényleg elszégyellem magam. No meg látom, hogy nekem ez a sport mennyire nem megy.
Az Ultrabalatonnak nekiindulás és időben ki nem szállás óhatatlan veszteségekkel jár. A kedvenc hatzsebes nadrágom túlélt számtalan kétes helyzetet, háromezer méteres magasságokat, mosógépes, tartós teszteket zsebekben felejtett rágókkal, zsebkendőkkel, és ritkán még azok nélkül is. Felszívott…..
nemmaratonman Az én UB-m 2017.05.04 21:04:39
Fosok.     Ja nem, ez a Dani. De most én is. Aztán majd lassan ő is. Szezon van, gélek jönnek-mennek...
Szerettem volna egy jó félmaratont futni. Volt is alapom jó eredményt várni, mert edzéseken egyre jobb voltam és jól is éreztem magam. Azt mondtam már, hogy parázós típus vagyok? Persze, mondtam már. De most valahogy a para is elkerült. Jó volt a formaidőzítés is, bár alapvetően az októberi…..
Na tehát én tényleg szívemen viselem, hogy az unokáink is kurva sokat fussanak, de hát a Föld, meg víz, meg ilyen alapvetések nélkül nem megy. És ezt most ne vegyük ennél komolyabbra, bár én szoktam, de az nem ez feltétlenül ez a blog. Ugyan vettünk alig egy hónapja valami iszonyatosan modern,…..
jazzultralesz 2016.07.14 23:13:34
@téglánakgyors: nem, Peti, mindketten tudjuk, hogy én büdösebb leszek. Sokkal. Pedig nyáron minden futás után mosok (általában kézzel, vagy bedobom a mosógépbe, és használok másik cuccot, és várok, mire megtelik más sport cuccokal). Persze a szárítás egyszerűbb, amióta ki tudom tenni a napra...
Én igazából akkor tapasztaltam meg, hogy a Balaton legalább akkora, amekkora hős én vagyok, amikor elmentem borért. A borért menés az egyetemes emberi történelem során ritkán jelentett olyan tettet, amiért heroizálni kellene bárkit is, ám a sors ezúttal úgy hozta, nem csak Spártába kellett elfutni…..
jazzultralesz 2016.06.08 11:59:55
@Kilfish: Nyilván sok dologban igazad van. Nyilván az én feleségem se örül! :) Nyilván nem akarok én se konkrét példa lenni, nem akarom, hogy valaki ész nélkül kövessen. De én pl. egyelőre jól bírom, nem fáj, nem vagyok rottyon, motivált vagyok, és élvezem. Igyekszem nem átesni (nagyon) a túloldalra, nálam egyelőre van egy határ, amit nem szeretnék a jövőben sem átlépni, és remélem, ez így is marad.
jazzultralesz 2016.06.08 12:04:29
@Kilfish: Mellesleg pont azért szálltam ki ott, ahol, mert nem akartam magam legyilkolni. De ajánlom Simonyi legutóbbi írását az ultrázásról, nekem ez a lelki része is fontos ennek az egésznek.
jazzultralesz 2016.06.08 12:51:00
@Kilfish: Köszi szépen!! Neked is minden jót!
nemmaratonman Simon & Garfunkel 2016.05.17 20:34:17
Most mit mondjak, ez klasszikus fiúbanda probléma, hogy egy csávót mindig előtérbe tolnak. Ő kapja az összes bugyit, mellautogrammot, a plüssmackót, és a groupiek 80%-át. Az ő neve van az ifjúsági magazinok címlapján, neki festenek hasizmot a photoshopban, a többiek hiába végzik el az oroszlánmunka…..