Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kókadt Cukkini

0 bejegyzést írt és 46 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Decemberben is bőven találkozunk még olyanokkal, akiket megszívattak a Black Friday alkalmából és még nem zárult le az ügyük. Ani a hónap elején írt nekünk, aztán frissítette a sztorit, de az igazi megoldást a szakértőinktől kaptuk. 2019 november végén úgy gondoltam, hogy ideje kipróbálni a Black…..
Kókadt Cukkini 2020.01.04 01:40:09
@ekat: Black Friday-en mindenki elobb rakerdez...na persze :D
Kókadt Cukkini 2020.01.04 01:45:13
@a fekete krindusz: Loszart...mar ne haragudj..A szerzodes abban az esetben ,ha kifizetted az arut,azonnal letrejon es ez nem webshopfuggo.
Lazítsunk egy kicsit a kajakóma és az alkoholmérgezés közti rövid időszakban és nézzük meg, mi van akkor, ha ellopják a kukát a ház elől. Béla törvénytisztelő állampolgár: szelektíven gyűjti a szemetet és a tájékoztató szerinti időpontban helyezi ki az edényeket a közterületre. Jött is a tolvaj, az…..
Kókadt Cukkini 2020.01.02 03:34:07
@Balfredo Alfredo: Irorszagban detto igy van,ahol most lakok. Az elozo hazban nagy kukaink voltak,amik az egesz hazat kiszolgaltak. Kulon "szelektiv", nem ugy,mint otthon,hogy a papirt kulon es a muanyag es fem egyben,hanem egybe mindharom.Uvegre kulon sehol nincs.Itt,ahol most lakok pedig ugy van,hogy van a barna kuka,amiben biologiailag lebomlo hulladekot kell tenni es az elszallitasa sokkal kedvezobb,mint a sima kommunalise,van a zold,amibe a kommunalis megy es van a fekete ,ami a szelektiv.A szallitas "fontra" fizetendo,tehat sulyra. Mi a barnat nem hasznaljuk,mivel egyszeruen nem latom ertelmet,abba kellene pl. a kajamaradekot beletenni, de azt az ember nem gyujti es szagolja fenn napokig,minden olyannal meg nem fog lemenni es egyebkent is nem lehet csak ugy beleonteni,valamiben bele kell dobni,de ha az muanyag ,akkor nem ertem a lenyeget:D A kommunalist megcsinaltattuk kulcsosra,mert a szomszedok nagyon szeretik egymaseba tenni a sima szemetet. Viszont itt a kukat nem lopjak...Es mielott meg valaki megkerdezne, a kukahoz nincs a kukasoknal kulcs,azt nyitva helyezed ki vasarnaprol hetfore ejjel.A barnat es feketet forgasban 2 hetente, a zoldet hetente viszik.
Minden lakóközösségben fellelhetőek a már-már kötelező karakterfigurák. És mivel természetesen mindig nekünk van igazunk, így ezekbe a típusokba csakis mások tartozhatnak. Lássuk!..
Kókadt Cukkini 2018.04.06 14:40:10
Nekem olyan fura ez, hogy valakit minden zavar, megis tarsashazban el.
Pl. A legtobb embert zavarja a felujitas hetkoznap, nappal. Na most ket dolog lehetseges. Az ilyen ember soha nem ujitja fel a sajat lakasat, vagy ha o csinalja az nem problema. Ha netan penzugyi megfontolasbol valaki hetvegen oldja meg a kisebb felujiatasi dolgait, nekem azzal sincs problemam,hiszen par szog vagy egy uj butor szereleseert nem fog szabadsagos kivenni,vagy este 6 utan intezni (ami megint szemet szurna masoknak), mert akkor er haza. Valakinek pl. az is baj, ha sokszor megy a porszivo nappal. En pl. egy olyan hazban lakom, ahol az emeletunkon (gangos) van egy rosszindulatu bacsi ,aki szova szokta tenni,hogy en minden nap porszivozok. Ki sem hallani a lakasbol egyebkent. Nem hajlando megerteni, hogy porallergiam van es ket macskank is van a ferjemmel, ezert fontos,hogy tisztan tartsuk a lakast. Kozolte hogy o felsopri havonta a szonyeget, miert nem teszem en is. Sorolhatnam meg hosszasan a szamomra ertelmetlen dolgokat, de nem teszem. Egyet azonban meg kiemelnek. A dohanyzast. Nalunk senkinek nincs sajat erkelye, de vannak tobben, akik dohanyoznak.Nalunk ebbol nincs problema ugyan, de akiknek bajuk van ezzel,azoktol kerdeznem,hogy hol dohanyozzanak, ha ertheto okok miatt a lakasban nem akarnak, mert ott megall a fust es beszivodik mindenbe, de a 3. emeletrol sem akarnak lemaszkalni, mert abbol megint csak baj lenne, de kint se tegyek, mert a fust megkeresi abbol az 1-1 szal cigibol az utat es pont Piroskek ablakan megy be, akik elkotelezett egeszsegtudatos emberek es a dohanyosok halalat kivanjak? Ki orulne, ha megmondanak neki ,hogy mit csinaljon? Az a legnagyobb baj tudjatok, hogy senki nem a sajat haza tajan sepreget es nem a maga dolgaval foglalkozik, hanem mindig maseval. Ha kevesebbet ragodnank masok dolgain, sokkal boldogabb tarsadalomban elhetnenk.
Az ember és a józan paraszt ész közösen felnyerít a címbeni felvetésre, hiszen miért kéne elfogadni bármi használt dolgot, ha egyszer eleve valami vacakot vagy hibásat kaptunk, ugye? Egyes cégek azonban kötik az ebet a karóhoz. Vajon jogosan? Tisztelt Tékozló Homár! Az alábbi eset történt…..
Kókadt Cukkini 2018.02.24 14:36:21
@Terézágyú: Gondoltál már arra,hogy egy cég foglalkozhat mondjuk felvételek készítésével vagy valamilyen módon cégként van szükségük egy drónra a tevékenységükhöz? Ne adj isten költségszámlára volt szükség? Te nagyon hülye.Évek óta itt osztod az észt, nem csoda, ha neked már egy csepp sem maradt.
Exküzé moá a késésért, rajtam nem múlt, hajnali egyig virrasztottam, hogy a korán munkába induló nép VV hogyvóttal indíthassa a kispénteket, de az RTL cseszett kitenni a tegnapi adás felvételeit az RTL Most-ra egészen mostanáig. Bencussal nyitunk, aki egy bárpultot támaszt, és úgy ejti a műsor…..
Kókadt Cukkini 2016.09.02 01:46:02
@Komeszka: Vagy Tiwy..
Szerintem ez sokaknak unszimpatikus lesz, bárkit is védett Dávid ezzel.
Ja ,szerintem is korrekt volt, hogy visszakóstolta Zsoltit, szerintem a tag is erre várt, hogy felmérje az erőviszonyokat ,meg ,hogy kivel mit lehet.Dina azért rágott be jobban Dávidra, mert annyira ő sem hülye,hogy ne vette volna észre, hogy Lóri nem túl eszes és fele annyira sem néz ki jól egyesek szerint ,mint Dávid...kellene neki az alfahím, csak hát ez a hajó szerintem el ment.Lóri is inkább Evelint fogdosná,Dina egy pótlék,aki mellett nem néz majd ki tujának, legalábbis ő így érzi
Az első és második este összefoglalóját látjuk, ami jórészt arról szól, hogy Dávid hogyan nyomul Alexára. "Olyan vagy, mint egy hollywoodi szupermodell vagy szupersztár" - mondja, erre Eszter felhúzza a szemöldökét. Azonnal látszik, hogy Dávid lesz az Akadémia pszichológusa, szenvedélyesen elemzi a…..
Kókadt Cukkini 2016.09.01 08:31:03
@alsophila.grahami: Valószínűleg azért volt ez az érzésed, mert hónapokkal a műsor előtt el lett mondva,hogy ez pontosan erre a koncepcióra épül, így nem értem ezen mit lehetett meglepődni vagy felháborodni.
A másik meg, hogy akit nem érdekel, azt végképp nem értem,hogy miért nem kapcsolja el és néz meg egy Jóban Rosszban ismétlést interneten, ha már annyira hiányzik neki a TV2 csoport....és még kommentel is.Hát beszarás.Még a végén kiderül,hogy nincs is tv-je és csak spektrumot néz(ne) rajta...
Csá, csumi, csá! Hogy egy volt VV-s fenegyerek beköszönésével jöjjek. Hatalmas élmény itt lenni. Még úgy is, hogy az eddiegkhez képest lepkefing erejű adás volt a keddi. Ez van, ezt kell szeretni. Sixxet idézve: a karaktergyilkosság helyett ilyen esetekben inkább a gondolatébresztés a csapásirány,…..
Kókadt Cukkini 2016.09.01 05:50:30
@Spitzbauer: Dina sem az idén barnult amúgy.
@Túroscsusza: a homofóbok szerint inden meleg azért él és azért megy bárhova, hogy polgárt pukkasszon.Nyilván nem azért, mert neki is joga van nyerni...áh...hova gondolunk:D
Üdv Villafüggők és Villacsámcsogók. Sajnos hoztam egy rossz döntést, megígértem Sixxnek, hogy hetente írok egy hogyvótot, de már picit bánom, mert az első három adás után olyan mély szellemi pöcegödörbe csöppentünk, ami még egy rutinos hogyvoltozót is próbára tesz. No, de ne keseregjünk, még páran…..
Kókadt Cukkini 2016.08.30 10:17:43
Értem én ,hogy kell a show meg a szarkavarás, ezt alá is írom, de....ha a való életben összeakadnék egy ilyen Dina félével és így viselkedne /reagálna ennyire,mint amennyit Bandzsi vagy Lófogú csinált benn....elkenném a száját minimum.Rühellem az ilyen semmirekellő,buta,megmondóembereket,akiknek ennyi önbizalma van a semmire,folyamatosan ugat,mint egy öleb, de legalább annyira vicces is,hiszen ő is egy padlócirkáló.Ő beszél,hogy Bandzsi milyen önbizalommal ment be,holott pont Dina volt az,aki olyan lekezelő,lenéző hangsúlyt használt egyből mindenkivel,kikért magának indokolatlanul mindent, humora 0 és mindenkit egy mondat nélkül egyből megítél és kavarja bent a szart. Lófogúval is leginkább az volt a baja szerintem,hogy amíg meztelenkedett, addig vele-Őfensége Dinával- kurvára senki nem foglalkozott.Bandzsi bemenetelekor szintúgy.Szerintem itt akivel hosszútávon beszélgetni fog az csak a kétszínű Escortkoca lehet,akiben viszont éppúgy nem talál majd normális szövetségesre,mint a többiek.A fiúknak már most nem szimpatikus a viselkedése, ahogy azt Lóri ki is fejtette.Eleve a kisfilmjében is úgy osztotta szegény fasziját, hogy annak helyében ezt még akkor sem hagytam volna videóra rögzíteni,ha az egész falu tudta volna, hogy egyébként ez nem így megy közöttük.Tiszta ciki volt, otthagytam volna a francba a hisztis ribancot.Szerintem ő lesz itt a VV Fanni (az irritált ennyire).Azért nem mondom Edinát, mert szerintem Edina messzemenőkig szimpibb volt, annak ellenére, hogy vele is akadt probléma bőven.Kiváncsi vagyok,hogy más is tudja -e majd benn,hogy amelyik kutya ugat.. és jól összefognak és kiszavazzák még a legelején.Bár,ha nyomja majd a balhét akkor a retek tuti nem hagyja, vagy majd félnek rátenni, mert utána órákig drámázik, csak azt felejtik el, hogy ha összefognak ellene, akkor nem tud majd kivel pofázni.Most ő csinálta ezt Bandzsival.Látta,hogy be van baszva és világát nem tudja, így merte csak oltogatni és közben mindenkinél megakadályozni ,hogy beszéljen vele.Az asztalnál bezzeg csak fennhangon mert pofázni.Szerintem amúgy azért nincs online,mert egész nap benn instruálják őket.
Kókadt Cukkini 2016.08.31 01:04:46
@Zabkása: Én csak a szimpla emberi rosszindulatot tettem szóvá, mert ez az...és engedd már meg nekem,hogy legyen véleményem és ennek én is hangot adjak.
@Túroscsusza: Ahhoz képest van elég sör-bor-pálinka-vodka-stb. reklám....
@Schlomo Goldberg: nekem is küldj légyszi
Sokat gondolkodtam, hogy mi hiányzik a pucér partról, mivel lehetne feldobni ezt a társkeresőt, most, hogy már tényleg minden szereplő olyan vörösre égett, mint a homár Habony Árpád ibizai luxusvacsoráján. Az első ötletem az volt, hogy Lázár János fehér vitorláscipőben, égszínkék selyemöltönyben…..
Kókadt Cukkini 2016.06.02 01:45:07
@penna: A Vivien, akit meg Bongi a végén kinyomott, az meg a Farmban szerepelt, nem?Az elejét nem nagyon néztem az RTL-es Farmnak, de mintha "rémlene". :D
Anikó kisruhában, Zé bajuszban (WHAT THE ACTUAL FUCK???) várja a nézőket, itt az élő Farm-finálé, régi játékosok, rokonok, statiszták a csűrben, tessen szavazni a kedvencekre, üvölti Anikó, és még csak másfél perc telt el a műsorból, de már fáj a fejem, és hol vagyunk még Attila kerengő dervises…..
Kókadt Cukkini 2016.05.30 15:59:13
@loholka: Én az összes hozzászólásodat elolvastam ezzel a műsorral kapcsolatban és ugyan nem szoktam ilyet kijelenteni, de számomra egyértelmű, hogy neked savanyú a szőlő.
Zé szerint érdekesen alakul a Farm összetétele - egyre kevesebb az ember és egyre több az állat, ez olyan magas labda, amit igazán nincs is kedvem lecsapni, de ha lecsapnám, mindenképp szerepelne benne vadember félszerzet Attila, Dani és Heni. ..
Lehet, hogy szívbajosok vagy nyuggerek szerkesztették a tegnapi adást, merthogy konkrétan semmi nem történt benne. Oké, már csak hatan vannak, nem lehet már mit kitalálni, hogy ne a látványos unatkozást bámuljuk, de ez azért már tényleg szánalom. Ezért volt az, hogy jobb híján valóvilágoztak egy…..
Kókadt Cukkini 2016.05.20 23:13:10
@tipptipptuti: És nem hétköznapi hősöket kellene már lassan mutatnia a tévének, hanem mindig a szaralakokat, akik milliókat nyernek a neveletlenségükkel, a csapodárságukkal, a lustaságukkal és a faszpörgetésükkel?Azért ebben a műsorsávban az alakítható lelkületű korosztály célcsoport.
@Dirty Lyle: Szerintem nagyon jól áll dórinak ez a kis finom smink. Sokkal fiatalabbnak néz ki tőle és elég elegáns is.
A Farm történetében is eljutottunk oda, ahová eddig minden valóságsó esetében a végefelé közeledve: sehol egy kósza kivillanó mell, egy takaró alatti bizonytalan maszatolás, csak az üvöltés, így már csak a hogyvoltírók, és Attila büszke mamája kuporodik esténként a TV…..
Kókadt Cukkini 2016.05.19 16:01:52
@Pocakhontasz: ha a ppárbaj után vannak, akkor lehet,hogy még Gergő nem vette le a kéket, viszont Dórin már nincs rajta.
Kókadt Cukkini 2016.05.20 00:01:38
@ALOKSAKTWO: Olyan helyzetben, mikor valaki nyitva hagyott egy ajtót és a kutyád emiatt széttépett egy állatot ,-amiért felelősséggel tartoztok- te nem suttognál a kutyádnak.Hidd el.
Kókadt Cukkini 2016.05.20 00:01:48
@ALOKSAKTWO: Olyan helyzetben, mikor valaki nyitva hagyott egy ajtót és a kutyád emiatt széttépett egy állatot ,-amiért felelősséggel tartoztok- te nem suttognál a kutyádnak.Hidd el.