Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vampirbella

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Több helyen olvastam már, hogy van, akit a pornó látványa elégedetlenebbé tesz önmagával vagy a partnerével, esetleg egyszerre történik mind a két hatás, ettől aztán a normális szex egyre ritkább lesz: a pornókedvelő félnek túlzottak, irreálisak az elvárásai, vagy, ha ez nincs is így, a pornót…..
vampirbella 2016.05.24 05:50:31
@skarlát betű: hat nem tudom, de az a fajta elfogadas, ami mostanaban divik, arra gondolok, amikor a kover lanyokat azzal nyugtatjak, hoyg jo az ugy, ahogy vannak, szoval az nem biztos hogy jo, mert mi van akkor, ha betegseg van mogotte?
en nem mondtam, hogy nem ismerek ferfiakat, hogy csak a fiukat. ferfiakat is ismerek, csak mondjuk inkabb ugy, hogy nem volt teljes sexeles. :-)@Kulics: nem baj, az akkor is csunya es kesz. @Αphelion: na vegre valaki, aki egy kicsit mellettem van. koszonom szepen.
vampirbella 2016.05.24 05:50:58
@Hutyutyuty: persze, hogy az leszel. hat hogy lehet igy nekiesni valakinek? nem szep dolog! :-) a masik, amit nem szabad elfelejteni, nekem meg konnyu az idealizalt vilagkepnek megfelelnem. es felreertes ne essek, nem arrol van szo, hogy eheztetem magam, cukraszdaban nem is lehet ehezni :-), hanem a jelenlegi allapotot akarom konzervalni. na most igy akkor mar erted hutyutyuty?
vampirbella 2016.07.01 15:01:22
Olykor olybá tűnik, mintha minden kislányt és nőt permanensen zaklatnának. Mintha ennek elkerülésére nem lennének módszerek. Van, akit durván, fizikailag is molesztálnak, van, akit "csak" paskolgatnak, fogdosnak, van, aki a szóbeli változatnál többet nem tapasztalt. Néha úgy tűnik, hogy az összes…..