Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FeIcsúti Kisvasút.

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Elviszlek magammal című websorozatban szerepelt legutóbb Jakupcsek Gabriella, abban, amiben D. Tóth Kriszta minden alkalommal elvisz valakit melóba, és közben beszélgetnek. A legutóbbi adásban természetesen előkerült Jakupcsek emlékezetes kirúgása - a sminkszobából hívták fel, a Ridikül egyik…..
FeIcsúti Kisvasút. 2016.05.19 12:54:11
@grundigg: Olvasd már el azt a kommentet amire reagáltam te szerencsétlen! De erőlködj csak tovább, csak vigyázz, nehogy aranyér legyen a vége!
FeIcsúti Kisvasút. 2016.05.19 12:59:35
@Raven1975: Jakupcsek nem vett zokon semmit, nem minősített senkit, pusztán elmondta, hogy az ő saját értékrendjébe ez nem férne bele. Ennyit mondott, nem többet.
Ennyi azért engetessék már meg neki egy ilyen kirúgás után!

Érdemes lenne mondjuk megnézni a videót és véleményezés előtt esetleg meghallgati, hogy ténylegesen mi is hangzott el, milyen szövegkörnyezetben, milyen formában. Az egy dolog, hogy az Index kitol egy klikkvadász címet, az meg egy másik, hogy emberek úgy reagálnak az elhangzottakra, hogy azt se tudják, valójában mi hangzott el.
FeIcsúti Kisvasút. 2016.05.19 12:52:17
@Philip F. Queeg: Eltévedtél a Subba felé menet? Húúú! Leborulok a érveid előtt! Hú de mekkorát égtem, azt a mindenit!
Olyan kis vicces, ahogy örültök neki, hogy több sornyi mondandómban sikerült kiszúrni egyetlen dologot amibe - átható izzadságszag mellett ugyan, de - bele bírtok kötni és azóta is úgy örültök ennek mint majom a farkának!

Tudod te kis fidesz szopó, ennél nagyobb siker az életben ne érjen!