Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Felcsúti Kisvasút

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Elviszlek magammal című websorozatban szerepelt legutóbb Jakupcsek Gabriella, abban, amiben D. Tóth Kriszta minden alkalommal elvisz valakit melóba, és közben beszélgetnek. A legutóbbi adásban természetesen előkerült Jakupcsek emlékezetes kirúgása - a sminkszobából hívták fel, a Ridikül egyik…..
Felcsúti Kisvasút 2016.05.19 10:13:27
@pilar: Dióssy Klári pontosan tudja, hogy mi megy a köztévénél, pontosan tudja, hogy milyen körülmények között rugták ki az elődjét, ő mégis gond nélkül beült a székébe.

Csak egy példa: amikor az Origónál kirúgták a Sáling Gergőt, utána felmondott a fél szerkesztőség. Nyilván ott is volt, aki ugrott egyből, hogy a helyére üljön, csak az ilyen embereket ne kelljen már még babusgatni is.

Pontosan tudják, hogy minek köszönhetik az előrejutásokat, legyenek boldogok az így megszerzett pozíciójukkal, pénzükkel, amíg tart, a többieknek meg azért engedtessék már meg, hogy kimondják a véleményüket erről a gyakorlatról.

De mondom, abban az országban ahol egy Kiss László mellett is képesek voltak emberek politikai okból kiállni, én meg se lepődök rajta, hogy egy ilyen ügyben is teljes mellszélességgel megy a kiállás a közmédia mellett.

Tudod, ha Jakupcsek műsorát a kutya nem nézte volna és azért rúgják ki, azzal semmi baj nem lenne, az egy szakmai döntés, senki nem vitathatná. De mindketten tudjuk, hogy nem ez a helyzet, hisz a köztévé egyik legsikeresebb, legnézetebb műsorát hozta össze, mégis kirúgták. Ezt pedig megvédeni, meg az utódját védeni szerintem kurvára szánalmas, miközben 0 nézettségű műsorok élnek meg vidáman ugyanott.

De tőlem nyomhatjátok nyugodtan, csak ne nagyon számítsatok rá, hogy bárkit is meg tudtok győzni ezzel a dumával, amikor mindenki látja, hogy mit műveltek, minden téren.
Felcsúti Kisvasút 2016.05.19 11:06:22
@gabcigirl: Igazad van! A most 53 éves "fullosan tehetségtelen" Jakupcsek, nyilván azért él meg évtizedek óta a pályán és azért csinál sikeres, nézett műsorokat, mert "Apuka akkora párttitkár volt, mint egy ház.". Csak azért! Egyébként "fullosan tehetségtelen", de apuka párttitkársága a pályán tartotta erre a pár évtizedre.

Komolyan, van még olyan mélység ahová le tudtok süllyedni vagy ez már az alja?