Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Azálea

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem mosakszom előre, de azért szólok, a Hotel hét után várható volt egy kis megcsömörlés, a turbókontent beszakadása. Ez menetrend szerint meg is érkezett. Az sem segített a közepes adás minőségi feljavításán, hogy Nádai Anikó annyira távol állt a bejátszók szakszerű felszopásától, mint Makó…..
Azálea 2016.10.05 23:09:14
Azálea 2016.10.05 23:41:36
@alsophila.grahami: Sajnos, nem jött be a tippem! Úgy gondolom, Zsolti világított rá Lórinál, hogy hiteltelen lesz, ha nem Dávidot hívja ki ezek után. Más kérdés, hogy végül szerencséje van, mert egy gyengébb játékos ellen (Atti) kiesni sokkal cikibb lenne és valljuk be, szinte bárki visszajönne Lóri ellen, annyira unszimpatikussá tette magát a post Dina időszakban.
Üdv Villafüggők és Villacsámcsogók. Sajnos hoztam egy rossz döntést, megígértem Sixxnek, hogy hetente írok egy hogyvótot, de már picit bánom, mert az első három adás után olyan mély szellemi pöcegödörbe csöppentünk, ami még egy rutinos hogyvoltozót is próbára tesz. No, de ne keseregjünk, még páran…..
Azálea 2016.08.30 21:35:22
Azálea 2016.08.30 21:36:06
@Schlomo Goldberg: Nekem is küldhetnél! Köszi
hogyvolt A Farm 2x59 - Unalom 2016.05.28 07:12:57
Elmondjam egy szóban, mi történt a tegnapi adásban? Semmi. Két szóban? Lófasz se'. Mivek az utolsó napokra az RTL láthatóan nyújtja az epizódokat, és mert ezeket már mind én fogom tolni, tömörebb leszek a megszokottnál. Zé nyit, választunk. Nem elnököt, szopót...
Azálea 2016.05.29 09:41:57
@Sanda.Ipse: Ez is elképzelhető. Mivel minden meg van vágva, még a párbaj is (lásd, amikor egy kis sár fröccsent a kamerára, aztán hirtelen eltűnt), azt látjuk, amit láttatni akarnak velünk. Pl. hogy Attila milyen gavallér volt, hogy felsegítette Szintit a dombon, odadobta a téglát, stb.
Azálea 2016.05.29 09:47:32
@Sanda.Ipse: Tudom, én is ezért írtam, hogy a csatorna azt akarta, hogy Attila a szemünkben jó fejnek tűnjön és érezzük úgy, hogy igaztalanul bántottuk eddig "szegényt".
Zé szerint érdekesen alakul a Farm összetétele - egyre kevesebb az ember és egyre több az állat, ez olyan magas labda, amit igazán nincs is kedvem lecsapni, de ha lecsapnám, mindenképp szerepelne benne vadember félszerzet Attila, Dani és Heni. ..
Azálea 2016.05.22 09:32:12
@loholka: Brigi valóban azt nyilatkozta, hogy össze fognak költözni, bár, lehet, hogy ez csak egy vágyálom részéről, hogy megcsípjen valamit a most már Gergő részére nagyon is elérhetőnek tűnő 20 millióból. A nő ugyanis egy érdekember, ezt eddig is láthattuk. Gergő sok-sok adással ezelőtt szintén erről álmodozott a riport szobában, de azóta volt jópár megaláztatás, amit átélt Brigi miatt, így részéről ez most meg is változhatott. Az, hogy bizonyos lapokban ezt a hírt próbálják fenntartani, hogy ők egészen biztosan összeköltöznek, amiatt is lehet, hogy így próbálják manipulálni azokat a nézőket, akik Gergőre csak akkor szavaznának, ha szakítana Ribivel. Így Gergő kevesebb szavazatot kap majd, Attila esélyei nőnek. Nekem amúgy kissé furcsa volt Gergő viselkedése Brigi párbajánál és kiesése után. Természetellenes fordulat volt. Szerintem Brigi nagyon mosolygott ezen, így hajlok arra, hogy volt köztük valami megbeszélés odabent, amit mi nem láthattunk (ahogy azt sem, hogy Gergő és Dóri megbeszélték, hogy pékséget nyitnak majd). Simán taktikázhatnak is, hogyan kell Gergőnek ezután viselkednie, hogy elnyerje a nézők szimpátiáját. Ezért kellett ez a kamu szakítás. Merthogy nagyon nem tűnt igazinak. Sajnos. Mivel én alapvetően Gergőnek szurkoltam. A kapcsolat Brigi miatt amúgy mindenképp halálra van ítélve, ha elfogy a pénz.
Lehet, hogy szívbajosok vagy nyuggerek szerkesztették a tegnapi adást, merthogy konkrétan semmi nem történt benne. Oké, már csak hatan vannak, nem lehet már mit kitalálni, hogy ne a látványos unatkozást bámuljuk, de ez azért már tényleg szánalom. Ezért volt az, hogy jobb híján valóvilágoztak egy…..
A Farm történetében is eljutottunk oda, ahová eddig minden valóságsó esetében a végefelé közeledve: sehol egy kósza kivillanó mell, egy takaró alatti bizonytalan maszatolás, csak az üvöltés, így már csak a hogyvoltírók, és Attila büszke mamája kuporodik esténként a TV…..
Azálea 2016.05.19 22:18:01
@alsophila.grahami: Az a helyzet, hogy Ribi azt hiszi magáról, hogy itt ő egy tényező. Pedig Attila amellett, hogy kőbunkó, nem olyan hülye, mint amilyennek látszik. Pontosan tudja, kiket kell kiszórni a nézői szavazás előtt. Dóri a jót képviselte, amit általában szeretnek az emberek. Legközelebb Gaben lesz soron, mert ő képviseli a humorfaktort a műsorban, ami szintén népszerű lehet odakint. Üvöltözős Szinti hasonló kategória, mint Attila, de Attila úgy gondolja, hogy amellett, hogy ő csinálja a show-t a népnek, még halálra is dolgozza magát a közért, ő itten kérem a meg nem értett hős, akit az emberek általában megsajnálnak, meg hát ő a családjáért dolgozik, bla, bla, bla... Szinti ehhez képest csak üvölt, ami nem nagy kunszt, úgyhogy neki nem ellenfél, ha bent marad, csak nőnek Attila esélyei. Gergőt nem meri kihívni, mert tudja, hogy kint hagyná. Őt csak a végén van esélye legyőzni a nézők segítségével. Ribit meg bent tartja, hátha egyszer elgurul Gergő gyógyszere és kiüti ezt az álnok kígyót, ezzel diszkvalifikálva magát a versenyből. Sajnálom Dórit, én neki szurkoltam. Szerintem maradt volna még szívesen, hogy elvigye a fődíjat. Még az is lehet, hogy később összejön a kinyílt szemű Gergővel. Az nevet, aki utoljára nevet. Szerintem Gergő már pontosan tudja, hogy milyen színésznő a Ribi, s remélem, bosszúból a megnyert 20 milla után fogja pofára ejteni.
Azálea 2016.05.19 23:07:31
@alsophila.grahami: Igen, ebben igazad van, de azért az akkora poén lenne, ha elvinné a fődíjat, majd azonnal kiadná Brigi útját. Megnézném, ahogy lefagy a halálfejéről a szemmeresztős vigyor! Hát még, ha Gergő összejönne a barátnővel! Azért valljuk be: Dórinak nem az esete Gergő, csak olyan teste van, mint egy görög szobornak, plusz lelkileg is egy hullámhosszon vannak. Mi van??? Kit akar becsapni? Max. azt gondolja, nincs esélye. De könnyen lehet, hogy Gergő ráun a sok ribire és inkább csendesebb, kiszámíthatóbb vizekre evezne.
Szerintem a szerkesztők is belátták, hogy mese nincs, valamit ki kell találni a hajrára, mert unalomba fullad az egész műsor. Ezért egy halom állat érkezett a farmra, ami az unaloműzés mellett, kicsit megdobja cukiság faktort is...
Azálea 2016.05.18 22:00:00
@Biriksz_Krokiksz!: Ezért írtam, hogy csak annak tűnő szöveg. Brigi kecskés mekegése és a szövegkörnyezethez és a helyszínhez sem passzoló látszatintelligenskedő dumája kiakaszt, ahogy Attila valós mondandó nélküli folyamatos káromkodása, idegbeteg őrjöngése is.
Azálea 2016.05.18 22:07:57
@alsophila.grahami: Brigi ma épp csak azt nem kérdezte Gergőtől, hogy "jobban hiszel a saját fülednek, mint nekem?", mikor jól hallhatóan baromnak titulálta.
Azálea 2016.05.18 22:14:51
@Biriksz_Krokiksz!: Úgyis most forgatják a world war z 2-t, biztos arra gyúr, hogy bevegyék statisztának.
  1. A böllér Hajnal van, Attila tollászkodik a fürdőben, amit persze fentről a kamerák kedvéért faszán bevilágítanak, nm is értem, miért bohóckodnak azzal a viharlámpával ilyenkor, biztos saját megnyugtatásukra, vagy mittudomén. A szokásos ügymenetre készülhetünk ezen a napon is, Attila hajnalban…..
Azálea 2016.05.17 22:36:36
Régóta olvasgatom a blogot és a hozzászólásokat. Most én is "tollat ragadtam", hogy a közelgő párbajról leírjam a véleményem. Gergő látszólag taktikus, hiszen nem tette a jelét Attilára, tartva attól is, hogy kiválasztása esetén a kiszámíthatatlan ámokfutó esetleg imádott Brigikéjét vinné párbajra. Amit Gergő nem vesz észre, hogy Brigi, a folyton picsogó, végtelenül önző "szerelme" gyengíti őt a játékban és Gergő hiába szimpatikus a nézőknek, a legtöbben - véleményem szerint - nem hagynák, hogy ennek a nőnek akármilyen formában is köze lehessen a főnyereményhez. Ez az ostoba nő Gergő nélkül már rég nem lenne játékban, s ha kissé meggyőzőbben adná a hősszerelmest, talán a romantikára éhes nézők hozzásegítenék ahhoz, hogy a végén imádottjával együtt a nyereménnyel gazdagodva elsétálhassanak a naplementébe. Bár ezzel már végleg elkésett. Dórinak végre kinyílt a szeme. Szerintem nem akarta kiteregetni a lapjait, egyelőre nem szerette volna, ha Brigi tudomást szerez arról, hogy tisztában van azzal, hogy a háta mögött áskálódik az ellenséggel. Ezt a taktikai érvet Brigivel szemben a végjátékra tartogatja. Attila kiválasztottsága esetén Szintit nem valószínű, hogy kiviszi, mert az alábecsült lánynak Norbit is sikerült kint hagynia. Dórit vihetné még, aki ügyes, de egy erőnléti feladatnál esetleg alulmaradhatna. Brigit könnyű kizökkenteni a koncentrációból, ez most is kiderült, s a lány maximum a "ki tud egy perc alatt több idegen szót felsorolni" című párbajban tudná Attilát legyőzni. Remélem, hogy a végén Dóri, Gábor és Attila marad. Gergőt mondanám, ha nem lenne Brigije, viszont így semmiképpen nem szavaznék rá a számító nő miatt. Attila pedig tölteléknek kell, nem hiszem, hogy a többség egy labilis idegzetűre szavazna. Szóval, hajrá Dóri és Gábor!