Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tünc*

28 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
SZINGLICITY Szinglicity 2022 2022.01.18 19:51:19
2022-t írunk. Micsoda év! Azt mondják sokan ha tudták volna, nem pezsgőt bontanak 2022 köszöntésére Szilveszter napján, hanem poharat törnek. Hát van benne valami, mindenesetre a tényállás hasonló, mint korábban, a szinglilét csodás mindennapjait élem immár több éve. De boldogan! Covid, karantén és…..
2021. március 20. Szombat Már talán egy éve van velünk a covid, amely gyorsan globális pandémiává nőtte ki magát. Egy év alatt megszoktuk a szabályokat, és bár 2020 márciusában még lázítónak találtuk, hogy korlátozzák a szabadságunkat, gyorsan felfogtuk, hogy miért szükséges. Mára mindennapossá…..
Még egy hónap sem telt el a legutóbbi bejegyzésem után, melyben azon álmodoztam, hogy felszámolom a szingli létet, és újra kapcsolatban élek majd, mert szükségem van azokra az érzésekre, amikre minden embernek szüksége van. Szerelemre, szenvedélyre, pillangókra a gyomorban, meg ilyesmi. Azt vettem a…..
Én, a bölcs inkább azt szoktam mondani volt: ne menj olyan úton, ami nem a tiéd. Na de honnan a fenéből tudjam, melyik az az út, amelyik az enyém? Hát onnan, hogy boldogságot ad járni rajta. Nem mindig könnyű, vannak akadályok, de többnyire pozitív történések sorozatát rejtegeti. Hát én most nem…..
SZINGLICITY A boldogság ára 2017.03.19 16:33:11
A tavaly május 28-án írt A döntés című bejegyzésemet olvasgattam, melyben taglaltam, hogy eldöntöttem végre, elindulok azon az úton, ami az enyém, mert minden bátorságomat összeszedtem, és kész vagyok a saját álmaimat megvalósítani. Majdnem egy év telt el azóta. Találtam egy remek melót, mondhatni…..
Reggeli kávézás közben szokásommá vált az utóbbi időben átolvasni az aznapi sajtót. Bármin megbotránkozhattam volna a híreket olvasván, legyen az politika, sport, közélet, akármi, hiszen elég zűrös időket élünk. Mégis, egyetlen cikk volt, aminek címét olvasva is lezsibbadtam, és nem tudtam nem…..
SZINGLICITY A döntés 2016.05.28 10:52:13
Nem hiszek a véletlenekben, vallom, hogy minden okkal történik az életünkben. Vannak folyamatos jelek, amik megmutatják, merre kellene mennünk, és rajtunk múlik, hogy észrevesszük-e ezeket. Ha igen, vajon arra lépünk-e, hogy önmagunkat megvalósítva valóban a saját életünket éljük, lehetőleg minél…..
SZINGLICITY Front van... 2016.05.27 16:44:25
Csodás nap ez a mai, mindenkit megszállt az ihlet romantikából. Mert vattacukor városban azt gondolták a férfiak, hogy a nők most repültek le ici-pici, recegő, rózsaszín szárnyacskáikkal a rózsaszín felhő puha habjaiból, és rögtön a szép szavakat kimondó cukorborsó fiúcskák lábai elé omlottak.…..
SZINGLICITY Hogyan sokkold a nőt 2016.05.27 12:55:24
Bár jelenlegi életemben nem érzem hiányát egy kapcsolatnak, azaz nincs szükségem pasira ahhoz, hogy boldog legyek, vagyis nem keresek férfiállatot magamnak - csak mert ilyen időszakot élek -, azért felregisztráltam egy társkeresőre pár hónapja, hogy ha úgy adódna, hogy arra jár az igazi, akkor…..
SZINGLICITY Mert megérdemlem 2016.05.27 10:21:59
Amint reggel kinyitottam a szemem, és konstatáltam, hogy lélegzem, mozog minden testrészem, látni is látok, vagyis élek, minden egyéb mozgást és gondolkodást igénylő cselekvés előtt megállapíthattam, hogy ma nagyon meleg lesz. Mire kitapogattam a kávéfőzőt a konyhában, és az éltető folyadékom minden…..
SZINGLICITY Vegyületek 2016.05.26 12:51:11
Lüktet a fejem, kavarog a gyomrom. És két órán keresztül sóvárogtam egy kávéért. Hogy valaki főzzön már egy kurvaerős feketét, mert elpusztulok! De a szingliélet átka ez. Hogy mikor épp úgy adódik, egy évben kétszer, hogy meg akarsz pusztulni, a kutya nem hoz kávét. És a pókot sem távolítja el a…..
SZINGLICITY Krumplistészta 2016.05.26 09:15:00
Ma reggeli ébredésem, közérzetem, fizikális erőnlétem, lelki világom minősége felér még egy négyszer megrágott, megemésztett krumplistészáéval is. Fájdalmaim, nyúzottságom végeláthatatlan méreteket ölt, és amolyan lassított felvétel vagyok. Egy órája ülök a kávém előtt, és csak bámulom, mert alig…..
SZINGLICITY WTF?! 2016.05.25 22:41:25
Minden felvezetés nélkül. Csak úgy nyersen. Beleszerettem a buszsofőrbe. Tudom, ilyen nincs. De mégis van. Szerelem első látásra. Kész. Végem van.  ..
SZINGLICITY Ne ítélj elsőre 2016.05.25 13:19:47
Két hete beszéltem meg a tökéletes házasságban élő barátnőmmel egy randit. De amikor elkezdtem készülődni a sok 5 perces megpihenésem után, jött egy bazinagy felhőcsomó, és beborította az egész várost, ahol élek. Aznap semmi kedvem nem volt szarrá ázni, így lefújtam a találkát. Majd máskor, jobb…..
SZINGLICITY Akinek nincs esze... 2016.05.25 12:07:55
Elkezdesz blogot írni, minden egyes nap, és egy idő után azt veszed észre, hogy az agyad átváltozik egy naagy-naaagy újsággá. A gondolataid már cikkekbe szedve, szép sorban, cikkenként két hasábban, 12 pontos betűnagysággal, Times New Roman betűtípussal, vastagon szedett lead-del, nagybetűs főcímmel…..
SZINGLICITY Csak még 5 perc... 2016.05.25 10:45:59
Készülődök. Már reggel 8 óta. Csak egy óra, míg szellemileg eljutok oda, hogy mennem kéne zuhanyozni. De míg ezt meg is valósítom, addig csak még 5 percet kérek...! Lábam a kanapé karfáján, bámulok egy pontot, közben dohányzom. Talán kevesebbet kéne. Van még egy korty a kávésbögrémben, egy nagy…..
SZINGLICITY Csoportterápia 2016.05.25 08:59:37
A reggeli kávézás közben, amikor amúgy is meg kell jönnie az életkedvnek aznapra, fekete árnyként siklott át agyamon az a halovány kérdés, hogy az emberek mi a fenének írnak blogot? Kinek mi köze a másik életéhez, annak legapróbb momentumaihoz, és amúgy is, kit érdekel ez? Meg egyébként is, ennek mi…..
SZINGLICITY Písz end lav 2016.05.24 14:58:35
Lábaimat a kanapé oldalára hajintva, déli kávémat komótosan kortyolva merültem el a facebook mai híreiben. Görgettem az egeret, egyre lejjebb, olvastam a nagy okosságokat, tudtam meg ma is minden fontosat hőn szeretett ismerőseim magánéletéről, és tápláltam magamba az intelligencia minden…..
SZINGLICITY Kapcsolatok 2016.05.24 13:38:13
Körbenézek a barátaim és ismerőseim háza táján néha, hogy merre tartanak. Talán csak némi összehasonlítást végzek, hogy én vagyok-e szerencsétlenebb, vagy ők, a kapcsolataikban. A cél mindenféleképpen az, hogy ugyanazt, vagy legalábbis hasonló boldogságot lássak arcukon, mint magamon. Boldognak…..
SZINGLICITY Mindig a pénz... 2016.05.24 11:16:30
Kutya egy dolog ez a munkanélküliség. Bár lehet, hogy más ebben a helyzetben vígan lógatja a lábát, és élvezi, hogy ideje annyi, mint a tenger, bennem konkrétan gyomorideget vált ki a bizonytalanság. Ezer dologra jutna végre időm, mint ahogy korábban, mikor még dolgoztam, megálmodtam, de mivel…..
SZINGLICITY Diagnózis 2016.05.24 10:31:36
Sokat gondolkodtam már azon, hogy vajon hogy a fenébe jutottam el odáig, hogy egyedül érezzem magam olyannyira remekül, hogy ez boldogságérzetet okozzon. Akár hova nézek, mindenhonnan az csöpög, hogy mert az ember társas lény, meg párban szép az élet, meg mennyire szüksége van az embernek egy…..
SZINGLICITY Utak 2016.05.23 11:13:48
Tegnap este azon filozofáltam, hogy az órák, napok, évek elteltével, életünk során vajon hányszor tesszük fel magunknak a kérdést: Vajon tényleg ilyen életet akartam magamnak? Elégedett vagyok azzal, amit elértem? Valóban arra az életre születtem, amit most élek? És ha nem, teszek az álmaimért,…..
SZINGLICITY Tévhitek 2016.05.20 16:49:35
„Mert a szingli nők öntörvényűek, azt csinálnak, amit akarnak, azt esznek, amit csak akarnak, két kézzel tömik magukba a pasikat, vagy épp ellenkezőleg, utálják őket. A szingli nőket csak a karrier érdekli, nem akarnak gyereket, és folyton romantikus könyveket táplálnak amúgy is kicsire fejlett…..
SZINGLICITY Boldogságcity 2016.05.20 11:43:23
Nem áll szándékomban felsorolásba kezdeni, hogy mitől lehetünk momentán éppen most boldogok. Ezt mindenkinek a saját maga életében kell megkeresnie. Vagy inkább meglátnia. Igen, nem rossz ötlet néha lefújni a vastag port arról a szemüvegről, és tüzetesebben megvizsgálni a körülöttünk felsorakozó, és…..