Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csenik

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A basement of kings quest a DIY update 3. darabja, ezzel unlockolhatod a pince építést. Akkor tudod elkezdeni, ha az előzőt (lovey dovey balcony) már befejezted. Amennyiben 7 napon belül sikerül végigcsinálni, most egy különösen értékes jutalommal lehetsz gazdagabb, ugyanis a juti…..
A program a quest-eket sorban adja adott szint elérése után. Csak sorban tudod megcsinálni őket. (Felhívták a figyelmem, hogy a programban változtattak a quest-ek sorrendjén, és valószínűleg azon belül a feladatokon is. Ezért kérlek benneteket, hogy mindig a játék utasításai…..
Ezzel a feladattal unlockolod a "Famous Sim Town Sign" jelet a városban és a tinédzser "teen idol" vagyis tini bálvány hobbit, ami annyit tesz, hogy a tinédzsered zenélgetni fog (zenét szerez). Amennyiben a feladatot elvégzed 7 nap alatt, a prémium zene felszerelés hozzáférhető a home…..
Ezzel a feladattal a játéktér egy újabb területét fedezheted fel, egy híd fog megépülni egy szép szigetre ahol 4 nagyon hasznos emlékmű (föld, tűz, víz, levegő) lesz a segítségedre a játék során. Az időkorlátos jutalmad egy nagy szobor (ezt most ingyen megkapod, nem csak…..
A mai nappal (2015.10.10) kezdődik és 10 napig tart az "Outdoor event" ami annyit tesz, hogy a túlélő "Survivalist" hobbi díjait kell hétszer (7x) összegyűjteni, hogy új, csinos kültéri lámpák, növények és sátrak legyenek vásárolhatóak a home store-ban. Vagyis a szokásos…..