Regisztráció Blogot indítok
Adatok
türkiz19

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mikor egy jó könyvet olvasunk, szinte észre sem vesszük, hogy milyen gyorsan lapozgatunk benne, sokszor egész fejezetek tűnhetnek pillanatoknak. Nos, nem tudom, hogy életem könyve volt ennyire izgalmas mostanában, vagy csak egyszerűen elbambultam, de tény, igencsak rég írtam már ide. Olyannyira…..
türkiz19 2016.05.20 14:14:19
Szia Misi!

Igen, aktív a professzor bácsi. Kortalan,az esze még mindig éles mint a borotva . Van egy másik professzor szülész-nőnógyász Édesanyám barátja,aki tőle is idősebb, és még mindig praktizál, műt, szülést vezet . Már a sebész professzortól idősebb, nem az Anyucimtól :D. Egyébbként jó barát a két professzor, sok kutatásokat és könyveket is írtak. A sebész prfesszor amikor éppen jó paszban volt és beszélgetet is ,akkor mondta hogy sokkal több májáttétes beteget tudna meggyógyítani,ha adna az állam elég anyagi támogatást a műtétekre. Meg más áttéteket is ami műthető. A máj átültetéseket is végez ...még mindig. Sajnos mondta ,hogy az onkológiai kutatásokra sokkal több anyagi támogatást adnak,mint a sebészeti beavatkozásokra ,pedig ezzel sokkal több ember élhetne tovább ,sőt ha olyan stádiumban vannak, akkor sugarazni ,meg kemozni sem kellene . Elszomorító ez. Ja és nem vagyok irigy ,de ezekre az idős ,aktív "koponyákra" igen. Minden elismerésem és tiszteletem az ilyen orvosoknak, akik színte minden idejüket azzal töltik, hogy gyógyítsanak, kutatásokat végeznek ,hogy az emberiségnek jobb legyen. Ámen . .:D :D

Próbálom kicsit rossz is lenni ! Megfogadom a tanácsodat..... :D

Kellemes hétvégét ! ( ha akarod akkor legyen szürke, de azért a szívárványban vannak szép színek is ,szóval kicsit fesd át azt a szürkét valami szebb színre).

Üdv: Zsuzsa