Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gfortysix

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mai nappal ismét elindítom egykor szebb napokat megélt sorozatomat, amely CE3-ban két évadot élt meg az oldalon. Aki nem tudná, a Tini Scal rovatban olyan filmekről írok, amik számomra a múlt ködébe vesztek és jóformán a lehetetlenség őket előbányászni, mert legtöbb esetben semmire nem emlékszek…..
1894. Dina Sanichar - a Dzsungel könyve Mauglijának ihletője -, akire kb. 6 éves korában, 1867-ben vadászok találtak, farkasok között, az indiai Uttar Pradesben..
gfortysix 2021.09.28 09:31:25
@Tóninéni: A 80-as évek legjobb fehér kosárlabdázója, a Nagy Fehér Sas. 3-szoros bajnok, 3-szoros legjobb játékos. Az ő és Magic Johnsson párharcai tették fel a kosárlabdát arra a népszerűségre, amin aztán Michael Jordan a földkerekség legismertebb sportolója lett.
Valamikor 1993–94 tájékán: – És akkor rámarkol az Élienre, miközben esik le az olvadt lávába, és azt mondja neki: Velem maradsz. És meghal! – Hmmm... tényleg rámarkol? – Hát, hogy nehogy elszökjön. – És azt mondja: Velem maradsz? – Azt! – Oké megnézem, kösz a kazit! Utólag belegondolva,…..
gfortysix 2016.05.16 21:36:41
Üdv!
Nem értek egyet a cikkíróval, miszerint ez egy nagyon jó film, a rendezői változat meg nem. Az eredeti film forgatókönyvében akkora lukak vannak, hogy félelmetes. Többen írták már a hogy kerül az arctámadó a fedélzetre, meg a savmarta mentőkapszula vs. ép mentőkapszula problémát. Ide tennék még kettőt: a Golicos rész hiányzása a moziverzióból csak azért problémás, mert egész egyszerűen nincsenek meg a rabok! Ha az ember megszámolja, hány rab van, és hány halt meg, 3 hiányzik- a 2 őr, meg Golic. Apróság. A másik, ami kicsit nagyobb: az okés, hogy az idegen nem öli meg Ripleyt. Mivel érzi bene a kirájnőt. De mi a halálért NEM RABOLJA EL ÉS GUBÓZZA BE? Ezt valami nagyonoks alienfan magyarázza már el nekem legyen kedves. Nem nagyon lesz, mert ezen is eléggé kiakadtak a fanok. Ja, és a kirájnő kikelése Ripleyből... Jézus, az volt még a hányás a köbön. Hollivúd megkönnyeztet. A Fincher-féle verzióban sokkal jobban működött a vallási szimbólumrendszer, hogy ezek a tgok basszus azért maradtak itt, mert vallási fanatikusok, és az alien isten vagy az apokalipszis vagy bármi megtestesülése. És nem kel ki alien a végén, már ez egy fél pont plusz. Ja, és a kutya az ember legjobb barátja - keresi valaki a blökit a filmben? Volt, eltűnt, nem hiányzik senkinek- az egyetlen értelmes élőlény rajtuk kívül. Ennél a ökör sokkal jobb. Eredeti verzió: 6/10. Fincher-féle: 8/10- (Alien 9/10, Aliens 10/10 nálam.)