Regisztráció Blogot indítok
Adatok
haustart

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Reckl Amál blogja Szabotázs? 2018.10.22 03:30:30
A TV2-nél annyit hibáztak a hétvégén, hogy az már gyanús. Csatornán ősszel igencsak belehúztak, a hét minden napjára jut valamilyen szuperprodukció. Ezek persze többnyire érdektelenek (Sztárok és párok) vagy értelmetlenek (Ninja Warrior Hungary). De ahol ennyi műsort csinálnak, csak létre kell…..
haustart 2018.10.22 20:05:32
Aki szereti a horror műfaját, az szeret szembenézni saját félelmeivel és kedveli azt a borzongás illetve rettegés nyújtotta különleges érzést is, mely a képernyő előtti biztonságban ücsörögve úgy járhatja át, hogy közben "az én mit tennék az ő helyében" örök kérdés boncolgatásával speciális…..
Amikor egy-egy színészt kiválasztanak egy adott szerepre, általában rengeteg megjegyzés érkezik, melyben a mindentudók kifejtik, miért alkalmatlan az adott színész az adott szerep eljátszására. Ez aztán néha bejön, néha pedig nagyon nem. Most utóbbira hozunk pár példát...
De az első kislemezként bemutatott, valóban nagyon fülbemászó Heavyn kívül egyelőre nem tudok felidézni a többiből semmit. Ettől még Justin Bieber dalaiban is több kraft van. Mindegy, legalább tök izgi lesz a voltos fellépésüknél figyelni, ahogy az új számoknál az énekesen meg a billentyűsön kívül…..
A tízes lista azokat a számokat hivatott összegyűjteni, amelyek a háborút önnön valójában képesek érvényesen bemutatni, hazugságok nélkül. A sorrend kialakításában figyelembe lett véve az előadás módján, minőségén kívül a háború gépezetének és hatásainak bemutatása, mind a háború kutyáinak, a…..
haustart 2016.12.03 00:37:20
Mi sumérok, etruszkok, kelták, szkíták és hunok, vagyis magyarok, egy emberként ejtünk el egy könnyet, mert a Pestisrácok információja szerint az Echo TV-nél felmondtak Szaniszló Ferencnek, a csatorna alapemberének, az összeesküvés-elméletek Juszt Lászlójának. 2008 augusztusa óta vezette a…..
haustart 2016.06.05 21:52:11
@IT jegyzet:
Látom neked ez a jolly-jokered, még ha esetleg hamis nickekkel is szembetalálja magát az ember, SZERINTEM AZ CSAK A TE 15 VGY 30 HAMIS NICKEID KÖZÜL LEHET.....
haustart 2016.06.07 20:26:28
@CoolKoon:
Miről hadoválsz itt, amikor az export jelentős hányada nem az oroszok felé megy, hanem az EU országai felé áramlik..
Különben is, a magyar kormány ugyanúgy megszavazta az orosz szankciókat 2014-ben, holott - háború ide-oda - jelentős profittól esik el az ország... Nem is gondolnád, mennyi alma és kiviteli cikk (az a kicsi, amit még megtermelnek a tönkrevert gazdaságunkban) rohadt ránk emiatt a semmiért.
Mibők gondolod, hogy Putyin hatása alá fog kerülni az ország??? Kíváncsivá tettél!!
haustart 2016.06.08 02:58:37
"Putyin elvtárs ugyanazt a forgatókönyvet játsza el más európai szélsőségesekkel (pl. a francia Le Pen-klán pártjával, vagy a német AfD-vel), mint Mo-n a Jobbikkal"

Putyin csak úgy uralhatja Európát - ha már ilyen illúziókba meredünk - ha Merkellel kiegyezik, mert ha belegondolsz, ezzel egy olyan kontinentális birodalom jönne létre, amely még az USA-nál is nagyobb lenne.
A német csúcstechnológia és szakértelem találkozik az orosz kimeríthetetlen nyersanyagokkal, ezért van most a TTIP-pel a nagy kavar... (no meg persze Kína, de ez már más kérdés...)
Persze ez sose fog megvalósulni, de csak annyit, hogy már Bismarck idején is úgy alakították a lapot, hogy az orosz cárral nehogy összefogjon (Entente Cordiale, 1908-ban angol és orosz megegyezéssel az antanthoz kerül Oroszország, pedig egy kontinentális birodalomról van szó), de említhetném Sztálin-Hitler szembenállását.
vilaghelyzete.blogspot.hu/2015/09/kotelezo-tananyag-az-usa-strategiajanak.html

Már bocs, de ez egy 444-index-ballib propaganda, az európai nacionalista pártok - Le pen + AfD - mind elutasítják a Jobbikot (ők vannak kiutálva mindenhol) + a Jobbikról most hull le a lepel, hogy nem más, mint egy kriptokommunista bagázs... Soha nem fogja elérni Putyin, hogy Európát uralja (habár szerintem nem áll szándékában... Fehéroroszország + Ukrajna ha végiggondolod mindig egy birodalom, testvérnép az oroszokkal, a mai Oroszország nem egyenlő a Szovjetunióval, hiába a Putyin ellen-propaganda, nem hiszem, hogy egy Szovjetunió 2. a célja)
Azon nem nagyon lehet vitatkozni, hogy a Punnany Massif az utóbbi évek egyik legstabilabb nagyszínpados produkciójává nőtte ki magát. A hiphop duóként indult csapat tucatnyi hangszerest felvonultató zenekarrá fejlődött az elmúlt tíz év alatt, akik a napokban új anyaggal jelentkeznek, emellett egy…..