Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ZiZi

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az igazság az, hogy senki sem szeretne olyan párt magának, aki az anyagi javakra fókuszál, ugye? Mégis hajlamosak vagyunk az első randi alkalmával drága éttermekbe helyet foglalni és megmutatni, hogy mi igazán "megadjuk a módját". A túlzott költekezés azonban mindkét fél számára lehet negatív…..
ZiZi 2017.03.11 09:30:45
@Hujber Tünde:
Mindkét általad említett randitippnél megjegyezte a cikkíró, hogy ezek nem annyira első randira valók...
"Bezzeg az én időmben"  Nagypapák Titkos Szövetsége  Ki ne hallotta volna már ezeket a híres szavakat. "Bezzeg az én időmben..." Mintha a nagypapáknak lenne egy titkos szövetsége, (mondjuk NTSZ néven) ahol minden nap gyakorolják, hogyan lehetne minél hitelesebben, mogorva és egyben csalódott…..
Kyotoban, a Ryoan-ji templom egyik kőből készült kútján ez az ősi felirat díszeleg: "ware tada siru taru". Ez egy Zen közmondás, amelyet számos formában lefordíthatunk, mégis legpontosabban így lehetne megfogalmazni: Már minden a tiéd, amire szükséged van.  Ez egy remek módja annak, ahogyan az…..
Mit mondjak, nem az elmúlt két hét volt életem legtermékenyebbje! Nem csak blogilag: az egyéb tennivalók teljesen kiszikkasztották az agyamat, talán jobb is, hogy esetleges szabadidőmet nem ide írogatással töltöttem :) Most mindenesetre kaptok egy jó adag képet az elmúlt…..