Regisztráció Blogot indítok
Adatok
levéd

6 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gondolkodtam, hogy írjak-e az ELTE-BTK HÖK állítólagos szörnyű listája ügyében. Mert, hát, ugye az egy érintettől nem etikus. De ebben az ügyben már úgyis az egész hazai média egységesen és magasról szarik az etikára. Úgyhogy, akkor igenis írok. Nem a magam védelmében.…..
A miniszterelnök tegnapi parlamenti búcsúbeszéde kapcsán a leggyakrabban felmerülő kérdés Bajnai Gordon további karrierjére vonatkozik. Sokan már az MSZP következő miniszterelnök-jelöltjeként látják, mások biztosra veszik, hogy jövőre ő lehet a baloldal közös…..
levéd 2010.02.23 09:15:29
@theofil: szép gondolat.
CaledoniA hősök napja 2008.06.01 23:21:45
Sziasztok!Ma van a hősök napja. A következő Radnóti verssel szeretnék emlékezni azokra a hősökre, akik életüket áldozták a hazáért...Radnóti Miklós: A' la recherche...==================================Régi szelíd esték, ti is emlékké nemesedtek!Költőkkel s fiatal…..
Sziasztok!Bár senkit sem érdekel, hogy mit írogatok ide, és bevallom engem se túlságosan, na jó ez így nem igaz, akkor minek írnám? Mondjuk, mert nem merem elmondani senkinek? Az úgy volt... szóval sok minden történt velem az elmúlt, nem is tudom, talán két hónapban. Nincs sok…..
CaledoniA barátság 2008.04.05 12:10:00
Nem szeretek dobálózni ezzel a szóval. Nekem két barátom van, és jó néhány nagyon kedves ismerősöm. Nekem a barátság egy szent kategória, amibe nagyon nehéz bejutni. 4-5 éve ismerem őket, napi szinten tartjuk a kapcsolatot, és komoly felelősséget érzünk a másik iránt. Ők a…..
CaledoniA szerelem 2008.03.31 22:33:39
Észrevettem, hogy kialakítottam magamban egy forgatókönyvet arról, hogy milyennek kell lennie egy kapcsolatnak, és mindig azt akarom megvalósítani. Van benne női főszereplő is, akinek nagyjából tisztában vagyok a főbb "paramétereivel". És ha sikerül valakit beválogatni,…..
CaledoniA vallásosság 2008.03.31 00:12:00
Miért vallásosak az emberek?Én is voltam vallásos, közben néha hitem is volt... Hitem most is van, vallásos nem vagyok. Nem járok templomba, nem gyónok, nem olvasom és idézem vallásos buzgósággal a Bibliát. Viszont tudok imádkozni - magamban. Tudok gyónni - magamban. Nem hiszem,…..
CaledoniA első gondolat 2008.03.29 19:32:00
Éreztél már úgy, hogy tennél valami nagyot, de nem jutott eszedbe semmi...?Haszontalannak érzem magam... Egyedül vagyok, nem keres senki, nem kíváncsi rám senki.Nem keresem senkinek a társaságát. Nem szeretem az embereket. Főleg, ha sokan vannak. Nem értem őket. Nem tudom, hogy mit…..