Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Felség

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van kedved borokat, ínycsiklandó sajtokat és egyéb finomságokat kóstolni? Ha igen, játssz velünk és nyerj 2 jegyet a Budai Gourmet szakmai napjára, június 2-ra, csütörtökre. (nyitvatartás déltől-23.oo-ig) Előzd meg a tömeget és kóstolj végig mindent előző este! A játékhoz…..
Kemény, meszes páncélba bújt bloggerek vagyunk, de azt mi sem igérhetjük, hogy rendszeresen a budapesti Turbina utca környékén fogunk fülelni este tíz után, hogy tényleg olyan durva-e a gyár hangja, kérem ezért a környéken lakó Homár-olvasókat, hogy írják meg nekünk, őket is…..
Felség 2010.05.10 11:12:07
@Majmász Gedeon: Majd ha lesz idén a Sziget, akkor Orsi és Henrik írhatnak újra a Homárnak, hogy zavarja őket a zaj!;-)
Egyébként mikor megvették a Bodor utcai Dagály sétányban a lakásukat, a Láng gépgyár már akkor is ott volt, úgyhogy előbb kellett volna gondolkozni.
Menjenek sírni az építtetőnek, hogy miért nem úgy hangszigetelték, mint a gatwicki Hiltont!
Egyébként mindenki hibás csak Orsi és Henrik nem, hogy szar helyen vettek jó drága lakást!
Nehéz a lenti sztoriból bármit is kiemelni, úgy horror ahogy van. Egy modern, felújított kórházba került levélírónk, aminek lehet örülni, nem is azzal volt a baj. Úgy tűnt, hogy túl kicsi a műtétje ahhoz, hogy bárki foglalkozzon vele, hogy aláírja a kórlapját vagy…..
Nem véletlenül jelentettük föl a - tetszés szerinti pornolizált jelző - Postát Brüsszelben, ezeknek semmi más nem használ, meg kell őket erővel törni, szétzúzni a monopóliumot, pár embert miheztartás végett börtönbe zárni, és földönfutóvá tenni a többi herét, akik ezt a…..