Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Samuel G.

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Illat: komlós Hab: sűrű, masszív Szín: arany  A Pécsi Sör sorozat legújabb tagja viszonylag egyszerű módon a szűretlen pils után a  'sima' pils lett. Jól megkomlózták, szinte kiálltja, én egy cseh típusú sör vagyok, szóval csehebb akar lenni, mint a cseh sörök. Ezt azonban elnézem neki, mert jól…..
Illat: meggy rágógumi Hab: nuku Szín: pirosas-bordós  Az IPA és az APA után voltak izgalmak, hogy mi lesz a következő dobás Sopronban, talán EPA, vagy stout? Erre jött a meggyes, amire bevallom én is csak bután néztem. De majd a kóstolás, az lesz a bizonyíték. Számomra egy gyümölcsös sör…..
sörfigyelő Sixtusbrau 2015.10.09 19:33:12
Illat: klasszikus Van Pur Hab: Puha Szín: arany  Az Aldi mindeddig nem győzött meg arról, hogy a sörbevásárlást náluk intézzem. A Sixtusbrau gyártója a Van Pur már többször sodort apátiába termékeivel. Jó sokáig kerültem is ezt a sört, de a végén csak nekiduráltam magam,…..
sörfigyelő Brakspear Bitter 2018.05.21 19:17:23
Illat: angol ale Hab: sűrű, kemény Szín: mahagóni  Méhecskés keserű, mely barátságos és itatja magát. Egy hazai boltból nem vennénk 4% alatti alkoholtartalmú sört, mert az a borzalom kategória. Persze a Krusovice Cerne kivétel! Erre a negatív elképzelésre cáfol rá ez az angol sör a maga 3.4%-os,…..
sörfigyelő Cumberland Ale 2018.05.22 10:48:34
Illat: csiríz Hab: Sűrű, kemény Szín: narancsos félbarna  Hűha, az a csirízes illat az angol szokásoknak megfelelően az ízben is visszaköszön. Biztos vagyok benne, hogy többen is fémesnek fogják találni és jómagam sem tudtam vele igazán megbarátkozni. Pedig mind a színe, a habja, a lágysága, a…..