Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rosgan

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lehet, hogy a Lipóti pékség is felszállt a Donald Trump megválasztásával elstartolt gyűlöletvonatra? Mi sem igazán értjük, miért zavarja a pékeket a melegházasság. Egy ma készült fotó azonban azt igazolja, hogy valamiért szeretnék kivenni a részüket a homoszexuálisok jogkorlátozásáért folyó…..
Rosgan 2016.11.20 15:59:00
"Kiskorú és felnőtt között azért necces a dolog, mert az ember jó 20 éves koráig még képlékeny. Egy kiskorú NEM TUDJA, hogy mit vállal, nem tudja még a saját személyiségét sem, nemhogy iylen felelősségteljes döntést hozzon."

Azaz előítéletes vagy a kiskorúak felé. Atya Isten, te kiskorúfób vagy!

"A házasság KÉT FELNŐTT EMBER KÖZÖS, FELELŐSSÉGTELJES DÖNTÉSE LEGYEN."

De direkt vagy ilyen kurva ostoba? Vagy szövegértelmezési nehézségekkel küszködsz? Ember életét tönkretenni, mindenféleképpen bűn. Kutatások igazolják, hogy az emberi agy 20-23 éves korig még fejlődik, változik. Egy 12-14 éves gyerek személyisége még messze nem kiforrott, ezért felelősségteljes döntést sem tud teljes bizonyossággal hozni. Sok még a fellángolás és más egyéb. Mivel még nem értett, azaz gyerek, ezért nyilván ne csessze el az életét. Amint jogilag felnőtté válik, kizárólagos rendelkezést kap a SAJÁT élete felett, onnantól fogva azt csinál amit akar. Egyébként célszerű lenne kitolni a felnőtté válás korát 18 ról 20-ra.

"Miért csak felnőtt és miért csak kettő?"
Lehet több is, ha bevállalják. :D Bár az ember általában egy embert szeret szerelemmel, szívből, és vele akarja összekötni az életét. Hogy az arab világban például a 4 feleségét tényleg szereti-e az ipse vagy csak azért van neki annyi, mert megteheti, az más kérdés, nem volt alkalmam még kifaggatni egy iylen embert érzelmi dolgokról.

"Azt teszem. Az én dolgom is, hogy a társadalmamban mi számít házasságnak."
Tévedsz, te belepofázol más magánéletébe, téged zavar más boldogsága, te azt hiszed, hogy neked rosszabb lesz, holott nem, nem lesz rosszabb, ellenben xy-nak jobb lesz. Van már egy rakás ország példaként, ahol semmi nem lett rosszabb, de hát "téged az nem érdekel", ha a közvetlen mintázatot nem vagy hajlandó megfigyelni, nem vagy hajlandó elmélyedni a kérdésben, normálisan, nem ilyen kis "élet iskolájában végeztem" szinten, akkor soha nem fogsz rájönni arra, hogy az általad pártolt ostoba, demagóg faszság igazából totál nem állja meg a helyét.

Az a baj, hogy sok ember ebben az országban kibaszott ostoba, megvezethető, debil, és képtelenek önálló véleményt formálni valódi tudás alapján, csak megetetik velük a sok szart, azok meg elhiszik. Fogadjunk, hogy ha holnap azt mondaná Orbán Viktor vagy Vona Gábor, hogy a gyerekeknek szánt oltásokban olyan vegyület van, ami módosítja a génszerkezetet és meleggé teszi a kölköt, elhinnéd.
Rosgan 2016.11.20 16:04:40
@maxval bircaman BircaHang szerkesztőség:
"liberális diktatúra" :DDDDDDDDDDDDDDD Hol diktatúra az, ahol Új Magyar Gárda jöhet létre betiltott elődje után? Hol diktatúra az, ahol mindenféle félkatonai szervezet jöhet létre? Hol diktatúra az, ahol megemlékezést tarthatnak a II. VH-s várvédők tiszteletére? Hol diktatúra az, ahol huszárruhában simán átmehetsz a városon anélkül, hogy egy hajad szála is meggörbülne? Hol diktatúra ez te szerencsétlen fasz? :DDDDDD
Tudod mi a diktatúra? A definícióját el tudod mondani? Hol van diktatúra pl. Írországban? Azért tartod diktatúrának, mert emberek egy csoportja kapott jogokat a BOLDOG és TELJES életre? Téged ez zavar? zavar, hogy más ember is végre élhet teljes életet? A te mocsadék, náci szarságod, na az lenne diktatúra, abban pl nem lenne melegbár vagy egyéb dolog, mert fel lenne gyújtva, meg lennének ölve ezek az emberek. El lenne kúrva az egész életük, szerencsétlenek megvetetten, elnyomottan élnének, EMBERI ÉLETEK MENNÉNEK TÖNKRE.

Fúúú de felbaszol te beteg, osotba, tanulatlan, tudatlan, gonosz, faszkalap,nem is írok inkább vissza, mert lerohad az agyam attól a mérhetetlen süketeléstől és faszságtól, amit összefröcsögsz. Kívánom, hogy üssön el egy autó, legyen egy agyműtéted, aztán legyél normális, értelmes, empatikus ember, ne ilyen szarláda.

Értelmesen veled, meg a hozzád hasonlóakkal nem lehet vitatkozni, mert olyan szintű ostobaságzuhatagot löktök az ember elé, hogy már inkább a tenyerembe temetem a kezem és azon gondolkodom, hogy a búbánatos lófaszba vagy képest egyáltalán levegőt venni.
Rosgan 2016.11.20 16:14:09
@maxval bircaman BircaHang szerkesztőség:
Ja és azt még tegyük hozzá, nagy gyorsan: NEM azért oltogatlak, mert más a véleményed. Azért kapod, mert KURVA OSTOBA VAGY. Lehet más a véleményed, az egy dolog. A tudatlanság, az ostobaság, a retardáltságok fröcsögése, a demagógia stb... ezek mind mind mind megnyilvánulnak az írásaidban, mintha egy 10 éves gondolatait olvasnám, aki otthon hallotta apu, anyu beszélgetését és most megpróbál ő is nagynak tűnni az interneten. Amíg nincs értelem a fejedben, addig nekünk felesleges bármiről is beszélgetni. No meg nem beszélve a rosszindulatról,, gonoszságról, kreténségről, ami benned van.. Te egy nagyon megcsömörlött, elnyomott ember lehetsz a való életben.
ayahuascareality 5000 indok 2016.02.24 23:48:27
A természet törvénye alapján az alkalmazkodó marad életben. Ez alapján aztán gondolhatnánk, hogy az a néhány ezer kultúra, amik iránt érdeklődőket ma jobb híján hagyomány őrzőknek neveznek a természet törvénye alapján morzsolódott le. Valahol ez is történt. Az alábbi videó jól mutatja a tételes…..
Rosgan 2016.05.15 15:08:46
Üdv!

Nem rég találtam rá a blogodra (még nem volt időm végig olvasni), de tetszik, amit az ayahuascáról írsz. Korábban is olvastam már erről a dologról, és évek óta éget a vágy, hogy kipróbáljam, hogy lássam azokat a látomásokat, szellemeket, "az istennőt", ahogyan a használók nevezik, amit ez a szer enged látni. Főleg most esne jól, amikor sajnos eléggé reményvesztett és depis korszakomat élem. 24 évesen elég nagy kilátástalanság gyötör és sok hülyeség megfordul a fejemben. Szóval sok helyen böngészgettem már mindenféle tudatmódosító szerről, gyógynövényről olvasgattam, de ez fogta meg az érdeklődésem a legjobban. nem vagyok drogos, és nem is szeretnék az lenni, tehát nem igen akarok illegális tudatmódosító szerekkel élni, viszont a pszichiátrián sem akarok kikötni. Keresem a lelki bajok alternatív gyógymódját, ami használ is, nem csak placebot idéz elő.

Nem tudom, hogy olvasol-e, remélem igen. Elég tapasztaltnak tűnsz a témában, és tanácsot szeretnék kérni tőled, mentális felfrissülés témájában. Mit lenne érdemes kipróbálnom (ami beszerezhető, és értelme, hatása is van). Ayahuascát próbálnám szívem szerint, de fogalmam sincsen, honnan szerezhetnék, és ha találnék is, mi van, ha átvernek és kamu az egész? Hát nem tudom, mindenesetre több értelmét látom ezeknek, mint a sör+pálinka kombónak meg a fűnek.

Ha elolvastál, írnál nekem egy e-mailt? Csak azért regisztráltam ide, hogy írni tudjak, és sajnos elég feledékeny vagyok, lehet nem mindig tudom nézni az itteni választ, de ha írnál egy e-mailt nekem ide: ( rosgan1166@gmail.com ), akkor az úgy jobb, azt mindig nézem.

Előre is köszönöm szépen! :)