Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mária Orlay

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy 2013-ban kiadott tanulmánykötet, ami az "Amerikai katolikusok átmenet közben" címet viseli (a szerzői William V. D'Antonio, Michele Dillon, és Mary L. Gautier kutatók), több egyházi közösségekben végzett érdekes felmérést is közöl. Ezek között megragadta a figyelmünket az alábbi, ami, úgy…..
Mária Orlay 2017.05.07 17:15:40
@kilenctizenegy: Nem éeltszerá, hogy a Fidesz, vagy bárki más , mondjuk egy polgármester a miéres járát ajánlja. Azt kell mondjam SAJNOS!!! De ha ragaszkodik az álíltásához akkor onkrétan: Mi, ki, mikor, hol, kinek mit mondanak? Mi az hogy régi család, a hagyományos családtagok? Mit jelent? Már csak azért is mert a hagyományokat őrző, ebből kifoyólag egy adott településen gyyökerekkel rendelkező családok általában járnak szentmisére. Ha valakit buzdítanak, felhívják a figyelmét mit jelent a szenmisén való részvételre és a szentáldozás, ez miért terror? Nem bozom tovább mert még eljutnék magához, és következtetéseket lennék kéyntelen leírni.
Éles kontraszt fedezhető fel a következő, a Crux katolikus híroldalról származó tudósítás tartalma, és az Istentiszteleti és Szentségi Kongregáció prefektusa, Robert Sarah bíboros egy héttel ezelőtti interjújában megfogalmazottak között. Az alábbi cikk elolvasása előtt mindenképpen ajánljuk a Sarah…..