Regisztráció Blogot indítok
Adatok
neolvassatok

58 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ne olvassátok el Élet mátrix 2021.07.26 19:56:02
Fú de nagyon szép lesz a grafika. NINCS PÉNZ VAN PÉNZ NINCS IDŐ DOLGOZOL HOGY LEGYEN PÉNZED SOKAT DOLGOZOL, DOLGOKAT VESZEL VAN IDŐ SÉTÁLSZ, OLCSÓN ÉLSZ, FŐZÖL UTAZOL, ÉLMÉNYEKKEL GAZDAGODSZ..
Ne olvassátok el Burokrata Julika 2021.07.20 10:49:03
Szoval van az az embertipus, a Juli. Arrol a Julirol beszelek, akinek a standard arckifejezese a megvetes. O a burokracia szolgaloja. A papirok embere. Az ertelmetlenul futott korok szentje. A szabalyok megtestesitoje. Es o ul az ablak masik oldalan. Ez a Juli nem olyan, mint mas, rendes Julik.…..
Eltelt már jó idő, mióta szeretnék ideírni, csak nem tudtam összeszedni a gondolataim. Röviden az elmúlt fél év: a vállalkozásom bedöglött, előre menekülve elköltöztem Hollandiába, ahol szeretnék új életet kezdeni. Sokmindennel már kész vagyok, de otthoni dolgokat lezárni egyszerűen még mindig…..
Szóval vasárnap van. 3 hónappal ezelőtt magam mögött hagytam a korábbi felépített életem, és elköltöztem Hollandiába. Még akkor mondta egy barátom, hogy itt fogom felismerni, mi az, ami otthon probléma, és mi az, amit magammal hoztam. Na itt van egy, amit magammal hoztam, a társas kapcsolatok. Új…..
Ne olvassátok el F***om 2019.10.11 11:35:54
Na igen, megint itt van ez a szar. Itthon vagyok. Dolgoznom kellene, de bármi mást csinálnék legszívesebben. Pörgetem a youtube-ot és csak nézem azokat az embereket, akik valamiben nagyon jók, és élvezik. Hogy én élvezem-e? Lófaszt. Egy kóder vagyok, egy kocka. Szociális fóbiával és agorafóbiával.…..
Tegnapelőtt itt voltak szüleim. Nem volt semmi borzasztó, de a migrénem kiújult, ami azért szomorú, mert régóta nem volt. Azóta szinte csak fekszem egyik helyről a másikra, néha besötétítve a szobát, néha leülök a gép elé, ilyenek. És megint azon jár az eszem, mi értelme ennek az egésznek.A…..
Ne olvassátok el A férfi halála 2019.07.23 09:18:02
Július 23 van. Álmodtam egy egész szimbolikusat. Az álom: jelmezbál. Az előkészületek az álmomban sokáig tartottak, bár ahogy szoktam, utolsó pillanatban lettem kész mindennel, beleértve az átöltözést. Ezt nem vittem túlzásba, felkaptam a középkori ruhám egy részét. Utána álmomban befeküdtem az…..
És amikor azt hiszem béke van, beüt. Hirtelen mintha elborulna a világ. Ennyire éles váltást ritkán élek át ébren, általában így kelek fel. Olyan, mintha kurva gyorsan tüskéket növesztenék a testemből, hagyjon mindenki békén, aki közel jön, elpusztítom. Mindez fél perc alatt. A mosolyból, a…..
Már megint itt ülök a sötétben a laptopommal. Ezeket a bejegyzéseket csak így tudom írni. Kanapéról, ölbe vett géppel, csendben, nyugiban, zene nélkül. Agorafóbia. Mitől zársz el engem? Elzársz a rég nem látott barátaimtól. Elzársz a koncertektől. Elzársz a motoros találkozóktól. Elzársz attól,…..
Ne olvassátok el Bipoláris pokol 2019.04.25 15:37:56
Az a gond, hogy lassan alakul ki a depresszív fázis és néha későn veszem észre. Nálam a mániás időszak rövid és nem is komoly. De a depresszív fázis, az szétver. Amikor csak aludni tudsz, fáj felkelni, ismét azon vannak a gondolataid, hogy mi értelme ennek az egész fosnak. Ha időben észreveszed,…..
Ne olvassátok el Minden változik 2019.04.02 20:33:41
Jó régen írtam már ide. Úgy tűnt, kezdenek alább hagyni a tünetek, de a mocsok agorafóbia az ott van. Hogy mi válthatta ki a tegnapot? És mitől vagyok ma egész nap nyomott és nincs étvágyam, cserébe van fasza hányingerem? Most április 2 van. Előzmények:Március 22 óta hivatalosan is főállásban…..
Miért vagyok ezen a bolgyón? Mi a célom? Tűzhetek ki magamnak bármit, nem bírom elviselni a hétköznapjaimat. Ha épp nem ezerrel dolgozom valamin, akkor a gondolataim csak e téma körül járnak. És amikor rájövök, hogy a kurva életemnek semmi értelme sincs, akkor elgondolkozom. Tényleg ennyi lenne?…..
Hétfő délután van. Most voltam terápián. Elkezdtem nézni a Silicon Valley-t. Pont annyira kiábrándultak a srácok, mint most én.  Holnap a business unitnak lesz egy meetingje. A leépítés közepén remélem, valami számunkra is elfogadható kommunikációval szolgálnak, hogy miért rúgják ki az emberek…..
A múlt heti katyvasz a munkahelyemen komoly szorongást idézett elő. Reggel írtam a főnökömnek, hogy nem tudok ma bemenni. Kivettem mára egy szabit. Nagyon nagy bennem a feszültség. Elgondolkoztam, hogy mi az én szerepem abban, hogy bent ilyen feszült a hangulat. Kérték, hogy ne ostorozzam magam, de…..
Halihó! Pozitív hullám vége, bár tegnap (csütörtökön) kész lett a víz és a gáz is. Pár héttel korábban mintha jött volna egy vezetékmanó és mindent, ami szivároghat, azt megszivárogtatta volna. De ez egy dolog. Még kódokat is sikerült befejeznem. Ez mondjuk jó. Voltam az egyik ügyfelemnél,…..
Mit tesz velem a nem mérgező környezet? Leírom. A hétvégén egy nőbarátom születésnapját ünnepeltük egy kis siroki faházban. Péntek este érkeztünk, sajnos még egy pár autója lerobbant, ezért négyen voltunk. Fával kellett fűteni, bolognai-t főztünk, társasoztunk, megnéztük a Kékestetőt,…..
Ne olvassátok el Miért küzdök? 2019.01.24 19:38:00
Időről időre megfogalmazódik bennem, hogy mi az a küzdelem, amit az enyhén mániás időszakaimban művelek. Most őszintén. Amikor jól vagyok, jól teljesítek a munkahelyemen, csinálom a vállalkozásom, építem az új cégemet, törődök a környezetemmel, lemosom a kocsit, kitakarítok, rendesen eszem, jó fej…..
Az irodában vagyok. Meleg és büdös van. A kollégámnak a kabátja konkrétan macskahúgy szagú. Nemrég megkérdezték, mik a karrierterveim. Hát.. hogy is mondjam? Nincs. De kénytelen vagyok ide is tervet eszkábálni. Itt már csak el lenni akartam. De most útra hívtak: tech lead, vagy architekt. Egyik sem…..
Most kedd délután van. Bent ülök a munkahelyemen és ki kellene töltenem a teljesítményértékelésemet. A "válassz az alábbiak közül" még rendben van. Leírom, hogy mi sikerült jól, mi rosszul. Majd a végére oda van írva: karriertervek. Hát passz. A jelenlegi pozíciómból nem tudom, merre lehet menni.…..
Ne olvassátok el Unom 2018.12.17 10:44:12
Az életem fordulóponthoz ért. Be kell látnom, ezt így nem bírom. Ez nem én vagyok. Nem tudok napi 8 órát ülni egy irodában. Nem tudok emberek között lenni. Nem tudok optimista és pozitív lenni. Már nem. Ez a gépezet bedarál. Illetve bedarált. Kedden. Kedden szembe jöttek a félelmeim. Kedden a…..
neolvassatok 2018.12.31 18:41:08
@PQ: Kedves PQ!
Nem tudom, hogy találtál rá erre, de ügyes vagy :) Magamnak kezdtem írni a blogot, és tényleg meglepő, de mivel senkit nem személyesítek meg direkt, nyugodtan olvasható, és remélem, hogy valakinek segítséget nyújt. Mivel az utolsó két hetemet betegszabin töltöttem egy pánikrohamból kialakult mélydepresszió miatt, most átgondoltam a dolgokat.
Terápiára járok, gyógyszert szedek, blogot írok, dolgozom. Sokat. Gyakorlatilag így tudok küzdeni a pánik ellen. Lefoglalom annyira magamat, hogy ne legyen időm a pánikra. A gond mindig akkor kezdődik, ha igényem van magamba fordulni, de külső hatások miatt társaságban kell lennem. A szorongásom gyakorlatilag állandó, a kérdés, hogy milyen erős éppen. Ezért gyógyszer és terápia.
neolvassatok 2019.01.08 13:15:48
@PQ: 32 éves vagyok, valahol 14-15 körül kezdődött és 10 évig kezeletlen maradt. Valószínű ezért baromi nehéz most kilábalnom belőle. A terápia sokat segít. Próbáltál már önismereti csoportot, esetleg integrálterápiát?
neolvassatok 2019.01.10 08:38:57
@PQ: Az e-mail címemet nem tenném ki ide, de ha lehet itt valahogy privátban értekezni, akkor megadom.
Életnek nevezett bármi Megtetszett, kiteszem..
Ne olvassátok el Újév 2018.12.31 18:53:23
A barátaimmal ünneplem az Újévet. 3 házaspár, mindenki lakást vesz, meg összeházasodott, meg haladnak előre az életben. Tudom, hogy az élet nem egy checklist, ennek ellenére ilyenkor baromira lemaradottnak érzem magam. Mert ez az év azon napja, amikor mindenki számot vet. Én is tehetek így. Ebben…..
Ne olvassátok el Kedd 2018.12.15 11:37:57
Csapatépítő. Pontosabban el kell költeni a büdzsét. Ezért menjünk ugrálni trambulinparkba. A trambulinpark az én ötletem volt, még pár hónappal korábban. Akkor jól voltam. Szedtem a dulsevia-t és a frontint. A pszichiáter tanácsára letettem. Szar ötlet volt. Amikor már nem bírtam a tünetekkel,…..
Mental illness tattoo http://www.boredpanda.com/for-inktober-i-focused-on-mental-illness-and-disorders/?page_numb=4&utm_source=Mayo&utm_medium=referral&utm_campaign=SBP  ..