Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gróf Von Kertesházy

0 bejegyzést írt és 48 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
... pénzből kevés, pofonból sok. És látogatóból? A tények makacs dolgok, nem engednek, ott vannak és közölnek, leírnak, elborzasztanak vagy örömöt hoznak. Majdnem, mint a szaporafosás. Mi pedig fostunk, szavakat, mondatokat, gondolatokat. Formáltuk magunkat, kicsit tán nőttünk…..
Mai tanmesénkből kiderül, miért nem érdemes a főnökünkkel összejönni. Régen volt dráma? Hosszú levél egy tripla mnk-ról? sziasztok, ha a most következő sztorit ismeretlenül olvasnám, kb. minden mondatomra azt mondanám, teljesen hülye, aki ezt végigcsinálta. de benne lenni…..
autózz! Angyalok munkálkodtak 2008.09.25 07:17:00
Ismerős a szituáció. Vétkes fél értetlen tekintete, sőt felháborodása követi a majdnem csattanást. A többiekben az ütő megáll, hogy lehet valaki ilyen felelőtlen? Vagy ha ennyire nincs tudatában, hogy rajta kívül mások is közlekednek még és szeretnének életben maradni, akkor…..
Bizonyára sokan meglepődtetek, hogy a szakítósblog egyéves születésnapjának alkalmából a Corvintetőn a kezetekbe nyomtuk a képeslapot, hogy jön a Szakítóskönyv, aztán meg nem jött. Persze az is lehet, hogy fel sem tűnt nektek, de akkor ezúton tájékoztatunk titeket, hogy…..
Mivel blogunk a legrosszabbat szeretné felmutatni, az emberi agy perverz melléktermékeit, kapva kaptunk azon, amikor dirkschneidert egy poszt kommentjei közé a következőt írta be: "Hogy hívják a görög hamiskártyást? Namilesz Teosztasz". Pukk, egy pillanat alatt újra áltis…..
Olyan aranyosak vagytok, hogy ezt mindig odaírjátok a levél végére: tanulság nincs. Hát persze hogy nincs, a szakításban éppen ez a legyszörnyűbb, nézed a Csibefutamot, aztán meg jól kirúgnak. Hát ki érti ezt? Sziasztok!Régóta olvasgatom a blogot, ám kommentelni nem szoktam…..
Már lassan másfél hónapja elkezdtünk a szakítósblogon információaknákat elhelyezni a hamarosan a könyvesboltokba kerülő szakítóskönyvről, aminek rendkívül frappáns címet adtunk: Szakíts, ha bírsz - Értékellek mint embert. Az index dizájnere, Etele kurva jó borítót és…..
Csodálatos árukapcsolás: a nyelvtanulás egyszerre tárháza a borzalmas szóvicceknek, és a művelődésnek. Doktorbácsi szerette volna, ha a felkészítik a nyelvvizsgára, aztán csodálkozott amikor bemondták az árat. Szerencsére nem hagyott bennem mély nyokmokat, de elsőként…..
A délután sem a megúszós posztok ideje, csak címszavakban: kényeztetni kívánt alsó nyílások, elutasított bizsergető érzések, részeges céges buli, félrelépés, perverz fasz. Muszáj olvasni.Sziasztok,Fiú vagyok (örülnék, ha mindenki ezzel kezdené, néha a sztori…..
Lehet hozni nekünk a tortákat és különböző ajándékokat, mert 2008.06.26-án lesz 1 éves a Szakítósblog. Irány a Corvintető, ahol lesz különtermünk, meg rengeteg zene, buli, persze mindez a fociEB elődöntője után. A nyár bulija biztos ez lesz, mert a korábbi sem volt kutya…..
Rájöttem, hogy aki a rokkant helyekre parkol, az jó eséllyel tényleg lehet nyomorék (a nyomorék szót csak a jogosulatlanul odaállókra használom, nem véletlenül). Mennyi hülye ember van, aki önkéntesen korlátozza látását és hallását járművezetés közben, így már nemcsak…..
Nehéz kérdést szegezett a blogkomjúnitinek a levélíró, amit rögtön meg is válaszolt. A hosszú udvarlás ugyan mire jó, csak lelép közben a csaj, és még meg sem volt. Igaza van? (via helloszabi)   Kedveseim! Levelemben a monumentálisan túljátszott,…..
A cannes-i és párizsi napokat lassan törlöm ki az emlékezetemből, mint kósza csipát. Budapest más, mert a jelszó is közelebb áll a sporthoz: vagy szálljanak le a bicajrol, vagy tekerjenek keményen. A Tour De France országából mi sem mondhatunk mást. Innen loptam Sziasztok, a…..
A forradalmi idők folytatódnak, a reggeli posztban ugyan volt járás, de nem volt szakítás. A délutáni  posztban meg nincs járás, ami különben is távkapcsolat, csak jó nagy pofáraejtés.  Sziasztok! Igen régóta olvasom a blogot és már a kezdetektől fogva volt…..
Be kell látni, hogy Kivilágítatlan fekete kerékpár nevű olvasónk átkúrt minket. Mint macskát a palánkon. Nem volt nehéz, mert mi jóhiszeműen jártunk el.Most olvasom a blogját (www.apokrifek.blog.hu), amin feltárja, milyen leveleket írogatott nekünk azért, hogy rámutasson a nem…..
Az egy tévhit, hogy a töltött káposzta nem jó felmelegítve. Én például minden húsvét és karácsony után hatalmas adaggal fagyasztok le, mert imádom máskor is. Kolbásszal és füstölt hússal, nagypapám zseniálisan csinálja. Folytassuk szolgálati közleményekkel: 1,…..
Mindenféle felvezetés nélkül olvassátok, good morning sunshine.Ritkán fér össze a vonzó külső és az erény (Iuvenalis) Délutáni alvásból felkelve a fürdőben kezdtem sminkelni. Szokatlanul szépnek, szebbnek kellett lennem; biztonságérzetet ad. Cipő, kabát, parfüm, utolsó…..
Mindig azt hisszük, hogy minket már nem lehet meglepni semmivel. Minket már annyiszor, olyan sokféleképpen aláztak meg, hogy már mindenen túl vagyunk. Aztán mindig kiderül, hogy mindig lehet lejjebb menni, csak mi nem sejtettük. Íme Márkó története, amire még mi is csak annyit…..
És ez megint nem április 1-jei tréfa, hogy a matek táborban több a lány, mint a fiú. Lehet szerencsésesebb vezérbika egy olyan fiúnál, aki a matek szakon csajozik be? És lehet utáltabb vezérbika annál a fiúnál, aki nem elég, hogy becsajozik, de a matek szak másik csaját is…..