Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ChickenNightmares

4 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy bő másfél éves írást fordítottam le ezúttal nektek, azonban mivel a téma szinte minden előzetes láttán és nagyobb blockbuster kapcsán előkerül, nem tartom kevésbé aktuálisnak ma sem. Viszont éppen ezért nézzétek el, hogy a legtöbb szemléltető példa a 2015 nyarán bemutatott produkciókból…..
„Jajj de fog ez holnap fájni” – mondta egy kígyómozgásban ide-oda tekergő nő a rogyasztott lábbal rugózó párjának a Papp László Sport Aréna küzdőterének leghátsó sorában, péntek este fél tíz magasságában. Közben a pultnál otthonról kiszabadult családapák próbáltak udvarolni a büfés lányoknak olyan…..
ChickenNightmares 2017.02.25 10:50:36
Csendesen ugyan, de Vona Gábor bejelentette: az LMP-vel együttműködve akarnak kormányt váltani. Ez ugyan elsőre nagyon vicces, mert a két párt együtt sem éri el az MSZP és a DK összesített támogatottságát, de azért a mondatnak mégis van jelentősége. Az ATV reggeli műsorában megtörtént a comint…..
A transzformátor alapvetően egy olyan, nem mozgó elektronikai eszköz, amely az elektromos áram feszültségét megváltoztatja. Alapvető haszna, hogy lehetővé teszi az áram nagy távolságokra történő szállítását gazdaságilag hatékony módon. A transzformátor tehát az indukció elvén váltakozófeszültséget…..
Operációs rendszer A rendszer gyors, egyszerűen kezelhető, Linux alapon, magyar nyelven. Stabil, lefagyni egyszer se fagyott le miközben teszteltem. Ami kifogásolható kicsit, hogy nekem gyanús, hogy valami fordítóprogrammal lett lefordítva a kezelőfelület (ezt a gyanút alátámasztja az is, hogy…..
Az elektromágneses indukció törvényeit Michael Faraday angol fizikus-kémikus határozta meg 1831-ben. Faraday induktivitás-törvénye azt mondja ki, hogy amikor egy mágneses mező időben változik, elektromos mezőt gerjeszt. Ez az elmélet a transzformátorok működésének alapja.  Az…..
VegaLife Rakott burgonya másképp 2016.03.22 08:00:00
Ha azt mondják, rakott krumpli, az emberek jelentős része a kolbásszal, tojással vízszintesen rakott, tejföllel megkent ételre gondol. Most egészen másképp raktam össze a krumplikarikákat. Körbe körbe, a karikák közé helyezve, ha úgy tetszik tűzve a paprikát, füstölt tofut és lila hagymát. A…..
Üdvözlök mindenkit ezen az esős szombati napon! Mivel nincs kedvem a kerten dolgozni és egyéb ajtón kívüli teendőkhöz sincs bennem különösebben erős motiváció, inkább úgy döntöttem írok egy tesztet a Provision-ISR 4 csatornás kamerarendszeréről. Mikor a doboz a kezembe került, az első benyomást a…..