Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kata Ugray

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Napraforgó névre keresztelt torta lett idén Magyarország tortája, míg a Magyarország cukormentes tortája verseny nyertesének a Beszterce rózsája elnevezésű tortát választották – írta az MTI. Selmeczi László, a Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestületének társelnöke elmondta: az idén…..
Kata Ugray 2021.08.04 11:42:08
Amikor reggelente a szekrény előtt állunk, és keserves évődések közepette próbáljuk eldönteni, hogy milyen textíliákkal borítsuk be aznap testünket, gyakran átkozzuk magunkat amiért annyira silány mértékű ruhatárral rendelkezünk, amiért nem passzolnak egymáshoz az elemek, és egyébként is mindenünk…..
Van egy közös tároló, amit egyetlen szomszéd kisajátít? Bár jogod lenne betolni oda egy biciklit, de annyi helyet sem hagy neked, hogy egy gombostűt ott tárolhass? Nem vagy egyedül a problémával. Lássuk mit lehet ilyenkor tenni...
Kata Ugray 2018.11.08 12:37:12
@SQL: Mi is így tettünk annak idején, amikor egy babakocsi számára kellett hely a tárolóban.
A 15 lakásos társasházban a kamaszok búvóhelye lett a tároló, fotelokat, egyebeket hordtak oda, ahol kényelmesen elücsörögtek.
Kérésünkre csináltak helyet a babakocsinak - a régi fajta nagy babakocsit a harmadikra nem tudtam felcipelni - , de hiába takartam le, a nagyüzemi cigarettafüst nagyon erősen érződött rajta, használhatatlanná vált koraszülött babámnak.
Amikor ezt szóvá tettem, a korábban egy akváriumban gyűjtött csikkeket mind beleborították, a napvédőjét leszakították, később a kerekeit is kitörték
Ennyit a kérésről :(
Nem szeretek választani. Pontosabban nem is arról van szó, hogy szeretek vagy sem, hanem amikor a bőség zavarával állok szemben, akkor nehezen teszem le a voksot valami mellett. Még inkább így van ez olyan esetben, amikor a döntés hosszú távra szól, és a burkolat nyilvánvalóan ilyen. Mi van, ha…..
Kata Ugray 2018.11.07 14:11:54
@nniicckk: már kitalálták , négy -öt darabból megoldható egy fürdőszoba burkolása .
150 x 300 cm-es vékony lapok, fuga szinte sehol
persze nem az OBI-ban ...
Kata Ugray 2018.11.07 14:14:59
@Szzzz: A fürdőszobaszalonok nagy részében odafigyelnek a kaliberre.
Lehet a gyáraktól úgy rendelni, hogy a sakktábla-rakásmódhoz egyforma legyen a két szín mérete.
Barkácsáruházban persze a raktárkészleten lévőnél ez nem garantált.