Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gabbara

8 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma rápillanottam munkhalyemen az asztali naptáramra. Október 10. az év 41. hete. Hát itt járunk most. Döbbenet! Azt már "örömmel" konstatáltam, hogy előkerült a sál, a téli kabát a szekrény mélyéről, de a java még csak most jön. Nem vagyok egy téli gyerek, de igyekszem megtalálni az évszak…..
A fény nélkülözhetetlen eleme életünknek. Tartós hiánya félelmet, és szorongást vált ki, intenzítása közvetlenül befolyásolja mindennapjainkat. Az intenzitás, és a minőség, mint olyan sok dologban itt is nagyon fontos. Gondolj csak bele, mennyivel jobb természetes fényű közegben tevékenykedni, mint…..
Úgy gondoltam, hogy legyen egy ilyen rovat is. Ennek aprópója, hogy beugrottam, ismét :) a Müllerbe. Nekem a munkahelyemhez roppant közel a Corvin Plaza I. emeletén található Müller üzlete található. Régóta nagy kedvencem a hely, és maga a franchise is, mert bőséges kínálat mellett remek akciókkal…..
Alapvetően az a típusú ember voltam, aki nem amerikai filmek mintájára ugrik ki az ágyból. Nagyon nem. Hihetetlen nehezemre esett felkelni, akár termes edzésről, akár futásról volt szó. Sokáig egyikről sem. Ugyanakkor sokkal hatékonyabbnak érzem a reggel, éhgyomorra "elkövetett" mozgásokat. Miért a…..
Még tényleg csak lapozgattam, hamarosan leírom a véleményem. A júliusi ELLE + MARIE CALIRE csomag is remek választás volt, és az augusztusi is jónak igérkezik. Mindkét lapot szeretem (főleg, hogy együtt most 695 Ft), - remek cikkeket találhatunk bennük. (update: véleményem szerint nincs női és…..
Pér hete akadtam rá teljesen véletlenül a facebookon egy oldalra:  Men' Stuff . Az Ördög Pradát visel film óta, valahogy kényszeresen vonz a stuff szócska (megj.: aki látta a filmet érti, aki nem itt az eredeti nyelvű film részlet a "cuccokkal":) #alltimefavorite ), így most is berántott. Éljen a…..
Egy esős vasárnap, nyáron, valljuk be, nem szeretjük. Vagy mégis? Miután sikeresen megtörtént a blog beüzemelése minden technikai okosságok beállítása után, azon töprengtem mivel is indíthatnám el a lélekmorzsák sorát. (morzsák-> erről egy későbbi posztban) Kézenfekvő: mihez kezdjünk magunkkal…..