Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kerepesi Tibor

40 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ritkábban írok, mert ennek a diktatórikus rendszernek az ostorozása, a korrupció megvilágítása ebben a formában a bérkommentelőkön kívül keveseket érint meg. Úgy látszik, vagy legalább is a felszínen ez érezhető, hogy az ország feldúlása és a saját zsebek tömködése nem nagyon üti át a tömegek…..
Mármint felkerült egy kaposvári cég is a közbeszerzésben sikeres nagyok közé és végre nem azon siránkozunk, hogy kaposvári fejlesztéseket sem tudják, csak Lőrinc baráthoz közeli cégek elnyerni! Igen itt van egy Kaposvár városában majd két évtizede működő vállalkozás, amelyik kiérdemelte a nagyok…..
Kerepesi Tibor Ne tudd ki…. 2017.03.05 08:34:59
Sajnos győzedelmes forradalmaink nem annyira vannak, sőt… Az ’56-os emlékévvel kapcsolatban, mivel még volt rá keret és zseb is, az országban megjelentek az „Elfelejtettük volna” plakátok. Szerintem nem felejtettük el, sem a meggyilkoltakat, sem a kivégzetteket, sem a kivándorló százezreket (nem…..
Kerepesi Tibor Francia pezsgő 2017.02.23 09:04:15
Valahol hallottam egy mondást mely szerint: „A magyarok nemzeti itala a francia pezsgő, amit választott képviselőik útján fogyasztanak el!”                                                                                                                                                         kép:…..
Nem, nem akarok Orbán évértékelőjének beállított középszerű uszításáról írni. Nagyjából arról szólt, hogy normális országot építeni képtelen kormány valóságtól elszakadt vezetője, hadba szólítja híveit mindenki ellen akik ezt látják és szóvá is teszik alkalmatlanságukat és azt, hogy az hatalmukat…..
Kerepesi Tibor 2017.02.13 18:16:00
@MaxVal BircaMan ELEMZŐ: Önkényuralmi jelképek használatát tiltja a törvény, ilyen a vörös csillag és a horogkereszt is. Hát ennyire egyszerű!
Kerepesi Tibor Dübörgünk… 2017.01.24 11:17:25
Nagyon szakállas vicc jutott az eszembe: Elefánt és az egér mennek át a hídon, egyszer csak az egér megszólal: Hallod, hogy dübörgünk?                                                                                    kép: regithink.transindex.ro Több mindenről is erre asszociáltam, de…..
Gondolom az már nem annyira meglepő, hogy az „állampárt” hülyének nézi az ország polgárait és teheti ezt egészen addig, amíg a többség mindennapi problémáinak megoldásával, megélhetési költségek ellenértékének előteremtésével van elfoglalva. Aki élt már a szocializmusnak nevezet rendszerben, annak…..
Kerepesi Tibor 2017.01.05 04:45:45
Mikor elhatároztam, hogy blogot írok az volt az első kérdés, hogy saját nevemet használjam-e? Édesapám mondatai jutottak eszembe: „A gyáva emberek nem merik felvállalni saját magukat! Amit csinálsz, azt vállalnod kell névvel és arccal is!” Tehát a kérdés eldőlt! Mikor ez év júniusában megírtam az…..
Aki olvasta a Da Vinci kódot pontosan tudhatja, hogyha bizonyos dolgokat más szemszögből nézzük egy egészen más eseménysor is kirajzolódhat, mint amit addig láttatnak velünk. Mint ahogy az „Összeesküszök, elméletileg” című blogban a nyáron történt török puccskísérletről írtam, mást is lehet…..
…. akkor nem az ágyakat kell kicserélni.   Ha a madame görcsösen ragaszkodik a személyzethez, viszonylag hamar bezárhatja a „boltot”!                                                                                            kép: nyugat.hu Ez a poros vicc jutott eszembe arról a hírről, hogy…..
Kerepesi Tibor 2016.12.14 05:11:59
@cardiobascuralis: A önleleplezés szép dolog az Advent helyesírásának, meg nézz utána! Kellemes Ünnepeket!
Baj van….                                                                                                    fotó: somogyma.hu Nem csak azért, mert Külgazdasági és Külügyminiszternek kikiáltott Petike, mint elszabadult hajóágyú lövöldöz minden felé és ahol végre kissé normalizálódott a helyzet,…..
Kerepesi Tibor 2016.12.07 16:54:44
@Sir Galahad: Ennyi jött le az egészből?
Kerepesi Tibor 2016.12.07 17:21:32
@Fegyverbe: Az lehet, szar, de én legalább vállalom a nevem :)
Kerepesi Tibor Erzsébet Te Drága! 2016.12.03 22:16:56
A járási hivatali dolgozók egy része most biztosan nagyon örül, mert elvileg külföldi utat kaptak ajándékba, ahova még egy fess biztonsági őr is elkíséri őket. Mivel magyar nyugdíjasok egy része ugyanis külföldön él, és Lázár „újabban össze-vissza beszélek” János, bejelentette, hogy minden…..
Bizonyára sokan emlékeznek még erre az úttörő dalra, a „fényes szelek” nemzedéke még biztos, hiszen ők adják a mai nyugdíjasok döntő többségét. A „Vezér” kitalál valamit és a kormány fejvesztve bólogat! Hát sikerült! Nem 0,9%, hanem 1,6% lesz a 2017-es nyugdíjemelés, sőt bónuszként Orbán még…..
Repedezik a báránybőr 1: Minap Ásotthalom polgármestere egy bizonyos Toroczkai (született: Tóth) László azzal hívta fel a figyelmet több mint 4.000 főt számláló határmenti nagyközségére, hogy sikerült olyan önkormányzati rendeletet elfogadnia a közgyűlésnek, mely hangsúlyosan muszlim ellenes, egy…..
Írtam egy blogot ami a hatalom és bűnözők összefonódásáról szólt. Indexen történő megjelenést követően érkező kommentekben volt egy érdekes mondat: „A fidesz tőlem nyugodtan lophat amíg csökkennek az adók és nőnek a bérek.” Nekem erről nem is a Fidesz, sokkal inkább Kádár puha diktatúrája jutott…..
Kerepesi Tibor Patyomkin város 2016.11.21 20:43:07
Most olvasom, hogy a Kaposvár Most és a Compur Fotóklub „Fedezzük fel Kaposvár titkos zugait” címmel fotópályázatot hirdet. Gondoltam pályázok, hisz már egy ideje figyelem és fényképezem a város épületeit és azok állapotát, illetve azt, hogy a romlást miként próbálja takargatni az önkormányzat. De…..
Lázár János, miniszterelnökséget vezető miniszter, a napokban mondta, hogy tőle nem tudnak ujjlenyomatot venni, így évente kell meghosszabbíttatnia útlevelét. Ez két dolgot is jelenthet. Nem akar ujjlenyomatot adni, amihez ugye joga van (kérdés, hogy miért nem?), viszont innentől minden olyan…..
Kerepesi Tibor 2016.11.21 05:19:25
@dunántúli gyerek: Bocs, de én nem tudom, hogy az Együtt, hol bukott akkorát, de biztos igazad van. Ha meg Téged nem zavar, hogy a Te pénzedet lopják, az természetesen a Te döntésed és melyik adód is csökkent? Az adóprés Magyarországon az egyik legnagyobb Európában.
Tisztelt Képviselő Úr! Kedves Tamás!   2 évvel az önkormányzati választást követően és 3 évvel a következő előtt szólítalak meg ebben a formában, nehogy bárki is választási kampányfogásnak gondolja levelemet. Donner önkormányzati képviselőjeként, gondolom, figyelemmel kíséred a városrész…..
Kerepesi Tibor Cicaharc 2016.10.28 11:14:20
Biztos mindenki látott már anyamacskát, amikor nem akarja tovább táplálni kölykeit és elkezdi pofozgatni, hogy hagyják békén, de óvatosan, karmokat behúzva, nehogy megsérüljön a kölyök. Valahogy ez jutott eszembe Orbán-Vona kapcsán. Pofozkodnak a Parlamentben, de vigyázva egymásra, mint régi…..
Kerepesi Tibor Múltidézés 2016.10.25 16:24:09
A 60. évforduló margójára, avagy vannak, akik mindig az aktuális segget nyalják! Komolyan arra gondoltam még a múlt héten, hogy felemelő hangvételű blogot írok az 1956-os forradalom 60. évfordulója kapcsán. Nem is akartam megemlíteni, hogy az 50. évfordulót miért és hogyan „sikerült” a felbőszített…..
Gyermekorom egyik sorozata jutott eszembe (Négy páncélos és a kutya), amikor megláttam Kaposvár Fő utcájára szállított T34-es harckocsit. Még fekete-fehér kópiában nézett II. Világháború idején játszódó ifjúsági film, néha humoros formában, mutatta be a nácik ellen harcoló harckocsizókat és mivel…..
Illetve az megy amit a Fidesz illetve Orbán akar. Csak a 2016-os év néhány eseménye: 1., Többszöri nekifutásra, amikor már azt gondoltuk, hogy a trollok befejezték a kamu és hülye kérdések beadását „vasárnapi boltzár” ügyben és végre az MSZP-nek sikerült épkézláb kérdés összehoznia, jöttek a nem…..
Arra emlékszem, hogy matematika szigorlat előtti félévben a pontgyűjtő zh-kat (zárthelyi dolgozat) kellett írnunk. A félév alatt az pontszámok összege 100 pont volt. Ha nem szereztük meg az elérhető pontok 50%-át + 1 pontot akkor helyből UV-vel (utóvizsga) kezdhettük a vizsgaidőszakot,…..
Kerepesi Tibor 2016.10.03 20:46:11
@H?P?: 45 milliárddal. Ez érdekelne! Tudsz esetleg valamilyen hiteles forrást erről megadni, mert én ilyen hírrel nem találkoztam, de szívesen megírnám ezt is! Előre is köszi!
A kormányotok dilettáns gazdaságpolitikája nem csak az ellenzéket, hanem minden Magyarországon élő embert érint, hiszen holnaptól, ami olcsóbbá tehetné az életet, azt is megadóztatja az Orbán-rezsim. 2016.10.01-től durván felemeli az üzemanyagok árait! Pontosan miről is van szó? Tavasszal…..