Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Titok Lajos

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Juventus védőjátékosa, Benedikt Höwedes újabb izomsérülést szenvedett a mai a tréning során.  A német válogatott a héten már pont megkezdte az edzéseket csapattársaival, a Fiorentina elleni találkozó alkalmával pedig már a cserepadon is ott tudott lenni.  A játékos és a csapat…..
Titok Lajos 2017.09.21 21:32:32
@gomorra21: Miért akarta Marrotta bántani Cancelo anyját? :O
A Juventus állítólag már továbbított egy harmincmillió eurós ajánlatot az Arsenalnak a londoni csapat sikerre vágyódó támadója ügyében, számolt be a Corriere dello Sport. A bianconero klub érdeklődése egyáltalán nem új keletű, hiszen már az Udinesétől is meg akarta…..
Titok Lajos 2017.03.03 20:01:00
@Grinta: :) Természetesen nem gondoltam komolyan a dolgot. Valljuk be, kissé félreérthető a szöveg!
A Barcelonában sikert sikerre halmozó, jelenleg a Juventust erősítő brazil védő csak tavaly nyáron költözött Torinóba, azonban könnyen lehet, hogy az idény végeztével tovább is áll az olasz városból. A védő két évre szóló szerződést írt alá aktuális munkaadójával, azonban novemberi bokasérülése…..
Massimiliano Allegri komoly változásokról beszélt a Sampdoria elleni mérkőzést megelőző keddi sajtótájékoztatón, és a mérkőzésen várhatón az Öreg Hölgy a Gonzalo Higuaín - Mario Mandžukić kettőssel fog kiállni. „A Sampdoria megnyerte a derbit, jó kerettel rendelkezik,…..