Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Komment Terasz Podcast

8 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
*Tolvaj lenézett magyarok vagyunk külföldön? *Meddig nem ciki a mamahotelben élni, otthon? *NBA döntő Game 1 részletes elemzés. *Durva edzői hibák a fociválogatottnál.Ezek a témák a #8nyolcadik adásban!Katt ide vagy töltsd le, vagy keress rá iTunes-on.Megosztásra megkérünk benneteket, eddig is…..
KÉSZ a ‪#‎7hetedik‬ adás! Röhögőgörcsünk még nem volt adásban, de ez is elmúlt.. :D Témák: @FUN - Külföldi meló vs. párkapcsolat - Észak-Korea követte el a világ legnagyobb bankrablását? - Anakonda jött fel a wc-ből.. @KULT - Mulatós fesztiválon jártunk! összefoglaló - Az év legnagyobb mozis buktái…..
F5 Korpara 2016.05.25 11:38:29
    - Lineth - Aggódom a korom miatt. 39 éves vagyok. Nőnemű. Nem tehetek róla. Arról sem, hogy nőnek születtem, és arról sem, hogy korparám van. Hiába mondják, hogy letagadhatok öt évet (én tízet akarok), hogy abszolút fiatalos vagyok (na tessék), hogy bárcsak ők is így, ennyi idősen (ne…..
Fontos! Pozor! 3 részre osztottuk az adást, @fun=közéleti és nem normális témák, @kult=filmek és zene, @sport=sport. :D Megint sikerült sok értelmes dolgot kihagyni, és csak a marhaság maradt, mint például a sírásó OB, vagy a koppintás a zenében. Hallgassatok bele, iTunes-on is elérhető! Vegyétek,…..
Sztárvendégünk a debreceni zenei kultúra elismert alakja, akivel a Marvel filmektől MC Jellasicson át Vincze Lilláig kaszálunk mindent a komment-machetével. Emellett megvitatjuk, hogy etikus-e külföldön munkanélküli segélyt kérni, valamint beleszaladunk egy sportfogadásba, aminek a végén nagy…..
Megbüntessék az öreg cukrász bácsit? Freddie miért lett utolsó utáni az Eurovíziós Dalfesztiválon? Harmadikosoknak kell vécét pucolni az iskolában? Győzikét ki akarja megölni? NBA rájátszás, Forma-1 és Jégkorong a mai menü. Letölthető adás, viheted a wc-re a munkahelyen!..
Megőrültünk, valamiért végigröhögtük az egészet. Két mulatós jaffa zene között témáink voltak: Ki nyerhet Eurovíziót? Miért kell Izaura TV, ha így is annyi ergya tv-adó van? Kozsó áramcsoresz, gólyagyilkosok, NBA és foci EB előzetes. Letöltheted, viheted magaddal a buszra!  ..
Bekomolyodtunk. A letargikus második adás témái: Sufnituningért elveszik a forgalmit? Miért vágnak arcon valakit a villamoson? Lájkgyüjtés kegyeletsértéssel? Minden Wellhello szám egyforma, vagy csak az eddigiek? Ogli G ballagás, NBA Playoff és BL döntő. Letöltheted, viheted magaddal a…..
Rendhagyó próbaadás, amiből rögtön első rész is lett. Témák: Kell-e érettségizni egy normális világban? Győzike miért nyert fitnessversenyt? Avicii elmenekült? Madonna bűrt villantott. NBA, foci és Forma-1 fejlemények. Letöltheted, viheted magaddal a buszra!    ..