Regisztráció Blogot indítok
Adatok
akivan

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igazi hétköznapi nagyvállalati mélysuttyósággal találkozott Balázs a T-mobile-nál, amikor ellopott telefonja után eredt. Első körben a számok letiltásán kívül nem segítettek, de az igazi horror akkor jött, amikor csodával határos módon megtalálta a telefonját a józsefvárosi…..
Emberek vagyunk, hibázunk, mindenki, kivétel nélkül.Ha a hiperdrága űrjárművek is főleg emberi mulasztás miatt pusztulnak el a személyzettel együtt, akkor mit várhatunk egy aluliskolázott személyzetistől, vagy HR-tanácsadótól? Egyáltalán, ki lehet ma Magyarországon…..
"Apukámnak adnám születésnapjára, köszi!" Az olvasó segített. Klikk a képre! ..
akivan 2010.04.14 13:21:36
Szerző: Francis W. Scott Év: 1992 Egyeseknek nosztalgia, másoknak teljesen új és ismeretlen dolog az XL Sisters zenekar, amely Magyarországon működött a '90-es évek elején, és amely mindössze egyetlen albumot, az 1992-es Nagy test, nagy élvezetet hagyta az utókorra. Amilyen…..
akivan 2009.11.29 00:45:32
@manya48: Vértes Attila ,ex-Dance ,hatalmas torok!
Hooligenya Csipa is az ös Dance arnyékabol tünt ki anno,több,de inkabb-kevesebb sikerrel,/Vértes utan ,halovány lofing volt/Igy kellett neki kb. 10év, hogy megtanuljon lemezképesen énekelni.

Az igazi fcknroll fazonokrol meg mar nem igen hallani,pedig Vérti kegyetlenül tud énekelni.
Legyenek Önök üdvözölve egy csodálatos műtárgy társaságában. A képekre kattintva azok szép, nagy méretben is megtekinthetőek. Az ifjú KISZ-titkár bármelyik mondatát kiemelhetnénk ide, hogy két idézőjel segítségével nevetség tárgyává tegyük, a centralizálási…..
M.I. fájdalmas története túl sokadszor emlékeztet minket arra, milyen jó lett volna annak idején felszabadítani a távközlést a Matáv rémuralma alól. Ehelyett az utódcég egyik szolgáltatásáról (ADSL) másikra (kábelnet) váltás is heteket vesz igénybe, másik szolgáltató…..