Regisztráció Blogot indítok
Adatok
geri44

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
via GIPHY Tegye fel a kezét, aki sosem járt még úgy, mint az igen tisztelt olvasó! Az asztalos késik, hónapok óta nem fejezi be a munkát, a megrendelő meg csak fizet és türelmesen vár, aztán megint fizet és megint vár. De most már sem fizetni, sem várni nem akar. Az egyetlen szerencséje, hogy a…..
Érdekes határozati javaslat van a ház előtt, amiről rövidesen szavazni is fogunk. H/10291-es számon került benyújtásra, és a címe alapján a senki sem gondolná, hogy mennyire kellemetlen ez az egész Magyarországra nézve. Egy európai parlamenti és tanácsi irányelvről van benne szó, amely a…..
geri44 2016.05.10 15:49:59
@VadMacs: A fő probléma, hogy itthon már rég legalább a dupláját kellene keresni, mint most. Mindenkinek. Ez a realitás.
Szerintem több család rámegy arra, hogy évtizedekig!!! tart, amíg valaki összekínlódik egy lakást, és/vagy nyögi a hitelt, közben frusztrált, ingerült, elégedetlen, pesszimista. Arról nem is beszélve, hogy mennyi pénzt befizet kamatokra feleslegesen.
geri44 2016.05.10 16:06:00
@konrada: Az autógyáriak kizárólag itthon dolgoznak, az itthoni feltételeknek és képzettségüknek megfelelően.

Csak példaként: te teszem azt mérnök vagy egy magyar cégnél, kiváló képzettséggel és nyelvtudással. A céged kizárólag külföldi megrendelőknek dolgozik, emiatt te néhány hét kivételével állandóan külföldön dolgoznál, harmadannyit keresnél, mint külföldi kollégád. Mennyire lennél frusztrált? Mennyi idő múlva kérdeznéd meg odakint, hogy nincs-e felvétel? Vagy ezt mások tőled?

Egyébként csak ismételni tudom magam: itthon már rég legalább a dupláját kellene keresni, mint most. Mindenkinek. Figyelembe véve a jelenlegi vásárlóerőt, rekord ÁFÁ-t és SZJA-t, ez lenne a realitás.