Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rácz Lehel

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elképesztő népszerűségnek örvendenek azok a facebookos csoportok, melyek tagjainak az a célja, hogy demonstráljanak a Facebook fizetőssé tétele ellen. Hogy mi?? Fizetős lesz a Facebook???Hát minden valószínűség szerint. Máskülönben minek csatlakozott volna több mint 22 ezer…..
Bigyóblog Drágulnak a pendrive-ok 2009.03.02 10:26:00
Ezentúl a pendrive-oknál is kell fizetni szerzői jogi díjat, az Artisjus pedig minden csomagolásra rátesz egy hologramos matricát. Hogy mikortól lehet csak hologramos pendrive-ot árulni a nagykereskedőknek az attól függ, hogy mikor jelennek meg a Magyar Közlönyben az idei jogdíjak. A…..
Rácz Lehel 2009.03.02 10:48:50
Péntek óta kábé tízszer ültem neki ennek a postnak. De végül mindig úgy döntöttem, hogy nem írom meg. Az ok (amit amúgy egy kollégával kiveséztünk péntek este), hogy a kabátlopási ügyekkel kapcsolatban mindig az marad meg az emberekben a "kabátlopóval" kapcsolatban,…..
Milliók keresték, végül öt nap után egészen furcsa körülmények között lett meg Lance Armstrong országúti kerékpárja. A sacramentoi rendőrség bejelentette, egy helyi lakos besétált a rendőrségre és átadta a sárga-fekete egyedi gyártású gyorsasági bringát. A rendőrségi…..
Rácz Lehel 2009.02.19 12:26:10
@trixilw: akkora a kiss tibi, hogy nagyon nagy. :)
Bajnai Gordon ma bejelentette, hogy az új pályázatokhoz új pályázati portál indult, a penzterkep.hu.A könnyen használható pályázati kereső jó ötlet, kár, hogy van már ilyen. Ott van ugye az emlékezetes, annak idején 300 millió forintból indított lendulet.hu. Ezt annak…..
A Wired interjút készített a hackerrel, aki nem rég feltörte többek között Barack Obama, Britney Spears és a FOX News Twitter fiókját. Hétfőn összesen 33 Twitter fiókból érkeztek olyan üzenetek a nészerű oldal üzenőfalára, melyet nem a gazdájuk küldött. A törést magára…..
 Feltörték a VDSZSZ honlapját és egy vicces üzenetet helyeztek el rajta, amiben a VDSZSZ vezetői a sztrájk befejezéséről írnak, Gaskó Istvánt pedig ugandai szénbányába küldik.Tovább az indexenFrissítés:Közben keményen megy a heggesztés a háttérben:..
Rácz Lehel 2008.12.22 11:04:24
Az ügyfélszolgálatoknál kötelező hangrögzítés már sok vidám percet okozott mindenkinek, de most a dolog praktikus részére Attila hívta föl a figyelmünket. A buta hangrögzítés fétisnek köszönhetően egyszerűen lerázható a minket terrorizáló kéretlen telefonálók egy…..
Rácz Lehel 2008.12.10 16:17:00
Mint korábban már olvashattátok a Webisztánon, jönnek az iWiW-minialkalmazások. Az Origo Zrt. erről ma adta ki hivatalos közleményét. Ebből a lényeg: 2009-től akár három és fél milliónál is több iWiW felhasználó számára tehetik ismertté külső szolgáltatásaikat a…..
Rácz Lehel 2008.12.04 16:42:57
Vége a 3D uralmának, megdőltek a vulgárfizikai összefüggések, ezentúl 45 literes tankba is lehet 50 litert tankolni, csak le kell menni hozzá Hajdúszoboszlóra. Bálint mindezt megírta az OMV-nek, de még csak nem is válaszoltak neki. Remélem e pillantban már bánják nagyon. Levél…..
Rácz Lehel 2008.11.20 13:24:02
A Homár szerint nem a Ticketpro tehet arról, hogy egy óvatos becsléssel 50-60 ezer érdeklődő úgy vetődött arra a 15 ezer AC/DC-jegyre, hogy behalt tőle a szerver. Aki viszont megy, ne feledje, hogy a Sportaréna kapacitása 10 ezer fő körül van, úgyhogy érdemes lesz felfújható…..
Rácz Lehel 2008.10.17 13:51:07
Trágár, sőt nyíltan pornográf ál-backdoort helyezett el a Puruttya Blog egy Saturnban, aztán lefotózták. Quo vadis backdoor kommunikáció? Részletek a blogon...
Rácz Lehel 2008.09.29 15:54:38
 Manapság a legtöbb boltban díjmentesen felhajtják a túl hosszú nadrágot, hogy örüljenek a rövidebb lábú  vásárlók is. Zoli is ezt szerette volna, beígérték neki az ingyenes felhajtást, átment érte egy másik plázába, aztán kifizette. Szóval 2-3 hete vettem egy…..
Rácz Lehel 2008.08.12 12:23:37
A Kropkó Péterrel való futásról Winkler írt részletesebb postot. Józsi: Futottam vasárnap is, Csongrádon a gáton. 5 km volt a terv, meg is csináltam, de nagyon elfáradtam a végére, 34 perc volt egy menetben, ez a 4. futásom múlt vasárnap óta. Aggódom, hogy képes leszek-e 70…..
Nem tudok ellenállni és kiteszem, ezt mindenkinek látnia kel. A következő levél landolt a Homár tengerifű- és kagylóillatú postaládájában. Ne mi legyünk azok, akik nem mondták el Rácz Lehelnek. Sőt, ha Önök közül bárki találkozik Lehellel, adja át a teljes Homár-közösség…..
Rácz Lehel 2008.08.04 09:48:24
Ugyan levélírónknak valóban nem volt a 06:20-asra érvényes jegye, mégis megpróbálkozott a lehetetlennek tűnővel: ha már a pénztárban félretájékoztatták, talán a kalauz lesz olyan rugalmas és megérti a helyzetet. Ehelyett rendőrségi intézkedést és egy hittérítőt kapott.…..
Múltkor már írtunk róla, hogy a Gmail nagyobb változás előtt áll. A tízmillió felhasználóval rendelkező webmail szolgáltatás új verziója valójában nem is igazán új verzió. Arról van szó, hogy a Google-fejlesztők szabadidős Gmail-ötleteiket próbálgatják majd ki…..
Az alanti sztori olvastán az első, logikusan feltoluló kérdés az, hogy miért venne bárki napszemüveget pont a Tescóban. De szélsőséges fogyasztáspárti rákként azt kell mondanom, hogy egy vevő még efféle, egészen szélsőségesen perverz különcségeket is megengedhet magának.…..
Rácz Lehel 2008.06.06 08:46:30
Vicces elképzelni, ha ugyanezzel a megoldással lehetne áramtalanítani, azaz ármtalanítani mondjuk a lélegeztetőgépeket is. A helyszín egy budapesti betegváró, ahonnan bárki lekapcsolhatja a röntgengépet, amire hangulatosan falra filcezett, bacdooroid üzenet figyelmeztet. A celluxos…..
A Google újrafotózta Manhattan utcáit, egyrészt azért, hogy élesebb és frissebb képeket tudjon pakolni a Google Maps "Street View" funkciójába. Másodsorban pedig azért, hogy tesztelje új archomályosító technológiáját. Úgy tűnik, a Google nem akarja további perek…..
KoLa lőtte az alábbi csendéletet a Homár újpesti fészke mellett kicsivel, az Árpád úti fiókban, zárás után. A címe: no comment. Lehet, hogy inkább krómrudat és táncoscsajokat kéne az ilyen "kirakatokba" tenni, rögtön lenne helye a kivett pénznek is...
Rácz Lehel 2008.04.17 14:43:35
Fantasztikusan töredékes információkat és két valódi kémfotót szereztünk a legendásan olajos hajú portugál szélső magyarországi reklámszerepléséről. Luis barátunkat az ön-PR-bajnok Szentkirályi ásványvíz vette meg reklámembernek. A Homárnak természetesen a forgatáson is…..
Mit adott volna Man Ray egy ilyen falióráért? Költészet és fúrógépes horror finoman simul egymásba a kifejező nevű karikittyom.hu-n árult bretonista tárgyban. Az alkotó a művészi szabadság nevében nem habozott kilyukasztani a kis Barbika homlokát. Jó azt képzelni, hogy…..
Rácz Lehel 2008.03.28 21:24:20
A jelek szerint vannak annyira hátrányos helyzetű alkalmazottak az Ikeában, akik miután telefonon elbírálták, hogy Gergely garanciális panaszával kitörölheti a seggét, kinyomtatták neki az erről szóló dokumentumot:Az elmúlt héten az IKEA-ban sikerült vásárolnom. Sajnos…..
Rácz Lehel 2008.03.28 21:23:06