Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Retingen

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Aczél Endre a hír- és tényújságírás ikonikus figurája, az MTV Híradó és A Hét című műsorainak főszerkesztője, többek között Joseph Pulitzer-emlékdíjas, a publicisztikai műfaj jelentős egyénisége az egyik közösségi oldalon megjelent bejegyzéseiben a legdurvább lejáratás kommunikációs eszközeit…..
Retingen 2016.05.09 03:55:35
@lehet más a handa-banda:

"mondd már meg nekem azt az egyet, hogy mitől lett most aktuálisabb az ügy, mint 30 vagy 10 évvel ezelőtt?"

Attól, hogy most került elő. Sportvezetők, sportolók, vezető politikusok eddig is tudtak róla, a magyarok nagyrésze viszont nem.

A szégyen ebben az egészben, hogy Kiss eddig megúszhatta, hogy eddig senki nem foglalkozott ezzel, titokban tartották, abban bízva, hogy örökre a feledés homályába vész és Kiss tényleg megússza másfél évvel azt a tettet, amiért évtizedes büntetéseket szoktak kiszabni normál esetben. Ez azoknak a szégyene akik tudtak róla, de nem tettek, nem szóltak semmit.

Nem azok hoznak szégyent az úszósportra, akik most támadják, azok hoztak szégyent az úszósporta, akik eddig félrenéztek! Mindazok a sportolók, sportvezetők, politikusok és bárkik akik tudtak erről, akik ismerték Kiss múltját és meghagyták a pozíciójában, ünnepelték, kiálltak mellette. Kiss ügye ugyanúgy az ő szégyenük, mint ahogy azoké is, akik még most is őt védik és azt taranák ideálisnak, ha az egész ügy elő se került volna és Kiss boldogan élhetett volna, anélkül, hogy valaha is igazán megbűnhődött volna azért amit elkövetett. Itt rád is gondolok, te is szégyellheted magad minden egyes kommentért és biztos vagyok benne, hogy el fog jönni a napja amikor szégyellni is fogod magad!