Regisztráció Blogot indítok
Adatok
klake

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Finale Ligure-ban az Alpinbike-kal Körülbelül három éve hegyi kerékpározom heti rendszerességgel, tavaly év elején döntöttem úgy, hogy mostantól tudatosan a  “lejtőzésre” fogok koncentrálni. Ebbe az elmúlt egy évbe belefért a hazai pályák begyakorlása, a kezdőknek szánt Mecsek Enduro verseny, kis…..
Tekerés blog Havas kanyargás 2018.01.14 21:25:59
Bringás fórumokon beszéltek egy jelzetlen kanyargós ösvényről Pilisvörösvár mellett. A két ünnep között végre volt időm elmenni. A korábbi napokban meleg volt, viszont pont előtte nap éjjel leesett egy nagyobb adag hó, ami szép fehérbe öltöztette az erdőt. Egészen különleges élmény volt. Végül a…..
Január első hétvégéjére tavaszias időt ígértek, ezért Ákossal kaptuk magunkat és elugrottunk a Pilisbe. Korábban felfedeztem errefelé pár jobb ösvényt ezért volt útvonal ötletem egy dupla körre: Pilisszentkeresztről fel Dobogókőre majd vissza le aztán fel Pilistetőre. Amit mindketten tudtunk előre,…..
Idén a közeli Hármashatár-hegy felé vettük az irányt, hogy kilássunk a városra az újonnan épült kilátóból.  A reggeli (korai) találkozóra ki gyerekkel, ki bringával érkezett. Megy a kirándulás ezerrel.  Felérve boldogan majszoltuk az elemózsiát. A kicsit szeles idő nem marasztalt minket túl…..