Regisztráció Blogot indítok
Adatok
séfbácsi2

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A fenntarthatóságra való törekvés kapcsán gyakran felmerül az a felvetés, miszerint a környezet szennyezése – és így védelme – elsősorban a nagyvállalatok felelőssége. Az egyén, illetve a háztartások fogyasztása ugyanis nincs akkora hatással a környezetre, amely elegendő mértékű változást tudna…..
séfbácsi2 2019.07.21 14:34:12
A Dáridó házigazdája, Galambos 'Lagzi' Lajos egy gasztrorealityvel tér vissza a tévébe, tudta meg a Blikk. Bár az elmúlt időszakban főleg egy több tízmilliós közüzemi csalás ügyével szerepelt a hírekben, Lagzi Lajcsi most a tévés karrierje feltámasztásáról beszélt a lapnak. Elárulta, hogy hogy több…..
séfbácsi2 2018.07.05 12:01:22
Miközben zötyögtem a hatvan kilométerre lévő helyszínre, elmerengtem, hogy van –e egyáltalán értelme összehasonlítani ezt a két autót. Valószínűleg nincs, hisz harminc évvel ezelőtt mások voltak a lehetőségek az autógyártásban, és mások voltak a vevők elvárásai, mint manapság. Bakelit lemezjátszót…..
Érthetetlen, bár a hazai viszonyokat ismerve egyáltalán nem meglepő, ami Gáborékkal történt a lánya Junior bankkártyájának lejártakor. Vajon, ha egyébként minden más kártyát automatikusan postáznak, ezt miért nem? Miért nem hajlandóak elmondani a gondviselőnek, hogy miért hívják a gyerekét…..
séfbácsi2 2017.12.02 16:04:47
@nyúúlacska: Hol van ez ? vannak megint 0-ás számlák ???
A legtöbb esetben a CV javítással már eljutunk addig, hogy behívják állásinterjúra, lelkesen fel is készül rá – mert amellett, hogy a felkészülést is nagyon komolyan vetetem, elég lelkesítő is tudok lenni… :) Tehát, lelkesen elindul, és elvárja magától, hogy azonnal…..
séfbácsi2 2017.11.17 00:45:21
@Kopasz Szuzukis: ezeket azonnal ott kell hagyni....komolytalan a cég is
séfbácsi2 2017.11.17 00:48:54
@Kopasz Szuzukis: "A legtöbb esetben az álláskereső sikere nem az ő felkészültségén, szakmai tapasztalatán múlik, hanem azon, hogy épp milyen sapka van a HR-eseken. "
Akkor minek ez az egész szar bohóckodás az önéletrajzzal meg motivációs baromságokkal, kellek vagy nem, ennyi az egész ha nem, keress mást, jah, hogy nincs jelentkező, hát szopás. Mindenkit a pénz motivál az alamizsna nem, de a mai HR-esek még erre nem jöttek rá....
Ha el szeretnénk adni otthonunkat, mindent elkövetünk, hogy azt a lehető legjobb színben tüntessük fel a vevők előtt. Alaposan kitakarítunk, esetleg egy felújításba is belevágunk. Így is vannak azonban olyan dolgok, amik elriaszthatják a vevőket a vásárlástól...
séfbácsi2 2017.09.02 11:58:42
Gyerekkoromban, ha az utcán megpillantottunk egy kéményseprőt, azonnal énekelni kezdtük - persze csak fojtott hangon, hogy az egyszerre izgi és picit ijesztő titokzatos feketeruhás bácsik azért ne hallják meg -, hogy "kéményseprőt láááátok, szerencsét talááááálok",…..
séfbácsi2 2016.12.22 20:39:55
@Tehetséges ugandai buzi: Ezt nem értem, ilyen volt nálunk is és nem is akarták lebontani elég volt ha befedtük betonnal. Azóta nem kell utána fizetni. Vannak ott értelmesek is.
Valósággal undorodnak a gyalogosok, amikor lemennek a VIII. kerület valamelyik aluljárójába, amiket szinte elleptek a gyakran agresszív, részeg hajléktalanok, akik körül orrfacsaró a bűz, és a saját mocskukban fetrengenek, állítja a TV2 Híradója. És ez még csak a felkonfja volt a hétfő esti…..
séfbácsi2 2016.11.07 21:15:29
Manapság népbetegségnek számít, hogy aki egy kicsit is jól néz ki, arra rögtön ráaggatják a „cuccal könnyű” jelzőt. Nem mellesleg azzal sem olyan egyszerű, nélküle pedig kifejezetten nehéz marha jól kinézni. A versenyzésről már nem is beszélve. Ahhoz, hogy bárkit ezzel vádoljunk, sokkal többet kell…..
séfbácsi2 2016.08.21 21:33:45
@na__most__akkor: Mutatok: Albert Beckles. 86 éves.
Mi sumérok, etruszkok, kelták, szkíták és hunok, vagyis magyarok, egy emberként ejtünk el egy könnyet, mert a Pestisrácok információja szerint az Echo TV-nél felmondtak Szaniszló Ferencnek, a csatorna alapemberének, az összeesküvés-elméletek Juszt Lászlójának. 2008 augusztusa óta vezette a…..
séfbácsi2 2016.06.02 21:30:38
@Rga: mert aztán sehol egy migráncs mi ? talán 1 sem jön errefelé, és az tök véletlen, hogy eddig épp erre jöttek. Művelt agymosott idióta.
séfbácsi2 2016.06.02 23:56:25
@Mercel: a te szavaid aztán végképp nem gyűlölködőek.
etalon lehetsz a romkocsmában
séfbácsi2 2016.06.03 00:00:28
@vajdasagi: kérdés ki mit ért kártékony-on. Ha olyan dolgokra is rámutatott, amire mások nem és érthetően fogalmazott azoknak bizonyára kártékony volt valóban, akik szeretnek a zavarosban halászni és láthatatlannak látszani. Őket biztosan zavarta a kritikája és a meglátásai.
Ez igazolja is, hogy nem mondott hülyeségeket , különben miért is foglalkoznának egy 0.2 %-os nézettségű tv csatorna emberével. Így aztán megpróbálják inkább sározni, de amikt mondd azt nem cáfolják.
1906. A Minecraft játékszoftver hivatalos bejelentésére készülnek a Mojang fejlesztőstúdió vezetői... helyett a szentpétervári III. Sándor lovasszobrának dummyja, azaz eredeti méretű próbaverziója  ..
séfbácsi2 2016.05.17 00:20:34
@karandash: Látom a te agyadat is kimosták, oszamát nyugaton képezték ki.
a felszolgált disznóhúsról meg annyit, hogy akkoriban is lehetett muszlim a repülőm mégsem pofézott, hanem csendben kussolt.
Tudta mi a rend.
Na ma ezt kéne visszacsinálni megint.