Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sharak

4 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szeretném tisztázni követőink, ellenfeleink és az érdektelenek előtt is, hogy a PKP nem érdekelt semmiféle "demokratikus ellenzéki" összefogásban, például mert nem hisszük, hogy a hagyományosan idesorolt pártok közül az MSZP demokratikus ellenzéki párt lenne (konkrétan egyik jelzőt sem hisszük vele…..
sharak 2016.02.01 14:05:24
@HaFr: Köszönöm a választ, azonban azt gondolom, párt szimpatizánsokat kénytelen alapon elég nehéz megszerezni. A valódi szimpátia akkor következik be, ha adott nehéz szituációban a párt, még ha veszteségeket is szenved el következetes ahhoz, amit alapelvként hirdet. Egyébként az ön válasza kikerülte arra a választ, amit mint lehetséges szituációt felvetettem. Köszönöm
Elolvastam jó néhány írást, meghallgattam számos nagy szakmai tekintéllyel rendelkező szakember és szakmai szervezet véleményét a hazai és nemzetközi életből a H1N1 vírus milyenségéről, terjedéséről, veszélyeiről és arról miért fontos beoltatni magunkat…..
bodoky A nagy Omninvest-svindli 2009.11.30 11:04:00
Oltatni muszáj, de miért kellene megbíznunk egy olyan cég vakcinájában, amelyiktől használt autót sem vennénk szívesen?..
sharak 2009.12.01 13:16:38
@koholmány:
Nem igazán ismerem a cikkszerzőjének többi cikkét, ha azonban ez a legjobb, milyen is lehet a többi.

Szomorú, hogy a média tele van fertözött kismamákkal. fiatal emberekkel, gyerekekkel, idősebb emberekkel és az foglalkoztatja a cikkírókat, amiről ez a cikk szól.

Arról persze nincs cikk, hogy hány valódi, tekintélyes szakember vagy szakmai szervezet javasolja és sürgeti az embereket minél előbb oltassa be magát mert esetleg nagy baj lesz.

Ha mindaz igaz lenne, amiről ez a cikk szól azok a neves szakemberek és szakmai szervezetek nem állnának a védőoltás mellé és nem nevüket ezen vakcina használatához.

Kit érdekel, hogy ki a tulajdonos vagy miköze a kormányhoz, egyéb szervezetekhez, ha a vakcina jó és olyan katasztrófákat képes elhárítani, mint ami minap is történt a fiatal kismamával vagy a 18 éves fiatalemberrel vagy az idős emberekkel.

Az életünknek nem arról kellene szólnia, hogy keressük a kákán a csomót, hanem arról, mi az ami megelözi a bajt és mi az ami képes elhárítani a veszélyt ha már a baj megtörtént.

A tisztelt cikkíró esetleg erről is irhatna a mocskolódáson kivül.
Többet használna a köznek.
A CSI viszonylag hamar, a második évadban kitermelte magából az első gyermeket, a Miamiba helyezett spinoffot, ami szépen lassan felnőtt az anyuka mellé, sőt, nemzetközi szinten túl is lépett rajta: 2007-ben ez volt a világ legnézettebb sorozata, ha hinni lehet a statisztikáknak. Az…..
Életünk Nemzeticsúcsértekezlet 2008.10.14 17:43:28
Általában ha baj van gondolok olyan bajokra mint ami jelenleg uralkodik a Világban, pénzügyi válság, majd az ezt követő reálszféra válsága, amely szinte minden ember életét így vagy úgy érinti az emberek a vezetőik felé, az országot kormányzó jeles vagy kevésbe jeles emberek…..
Vajon van valaki aki olvassa amit írok. Ki tudja? Ha igen örülök hanem mit tegyek??Szép idő van süt a nap, melegszik az idő. Ilyenkor mindenkinek kicsit jobb kedve kerekedik.Kinézek az ablakon és azt látom a gyümölcsfáim elkezdtek hajtani, még egy két nap és virágba szökkennek.…..
Noshát, olvasom naponta a híreket: tőzsde /ajjaj/ már megint romlik a forint.Zsidózik Bayer Zsolt /miért ne tenné ha van olyan ujság még manapság amelyik teret enged neki. Magyar Hírlap /nem csodálkozom madarat tollárol embert ujságjáról, meghalt egy szülőnő /csodálkozunk…..