Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Krisztina Józsefné Sárkány

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Még januárban több írásban is megemlítettem, hogy már látom előre a CSOK károsultak hadát. Sajnos a törvény és a szabályozás egyáltalán nem teljes, nem korrekt és folyamatosan önkényes módon változik. Az ügyfél ma már nem bízhat a bank állításában sem, hiszen eljutottunk odáig, hogy a közjegyző…..
Krisztina Józsefné Sárkány 2016.05.07 20:12:35
@Látens Inszinuáció:

Sajnálom, hogy ezt így éled meg. ellenpéldának épp az apukámat hoznám fel neked. Szüleim 1984-ben elváltak, apukámnak a 0-ról kellett kezdenie. Épp ezért egyetlen gyerek is maradtam. Viszont 1992-re felépített teljesen önerőből egy 230 m2-es házat és vett egy 2 éves Audit. Munkával. Mert volt benne akarat és mersz. Értem dolgozott és tanított dolgozni.
Krisztina Józsefné Sárkány 2016.05.07 20:19:06
@csipkefa:
Talán nevelés kérdése az egész. Pont azért említettem az egyedülállókat, mert ők szidják a legjobban a 3 vagy több gyerekes családokat. Elárulom neked, hogy nekem már a dédszüleim is egykék voltak, sőt férjem is. És hoppá, nekünk 3 lett. Nem azért, hogy kihasználjuk az államot, mert igazából nem lett volna szükség rá. Hogy el is mehetnek külföldre? Igen, de még mindig a gyerekeim lesznek és akár én is bármikor elmehetek hozzájuk.