Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lance77

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A valójában narancssárga feketedobozok visszahallgatása minden bizonnyal a világ egyik legdepressziósabb munkája lehet. A technika ugyanis nem csal, és rögzít minden kommunikációt az éppen a halálba zuhanó gépekről. Nagyon szomorú poszt következik - íme 10 gép lezuhanás előtti utolsó üzenete: 1.…..
Sokan azt gondolják, hogy ha szelektíven gyűjtik a szemetet, azzal már bőven eleget tettek a napi/heti/havi/éves környezetvédelmi jócselekedetüknek. Ezzel szemben azonban a szelektív szemétgyűjtés/újrahasznosítás inkább olyan, mint amikor az ember a lyukas foga miatti fájdalom ellen bevesz egy…..
Lance77 2017.04.24 10:15:17
A paksi beruházás maradt Orbán Viktor utolsó hosszú távú projektje, ezért tíz körömmel fog ragaszkodni a megvalósításához. Az olimpiai pályázat elbukása után a kormánynak most mindennél fontosabb felmutatni egy sikeres „nemzeti ügyet”, épp ezért mindent el fog követni annak érdekében, hogy a paksi…..
"Ismét egy vendégposzt van soron. Sam. Joe, aki rendszeres olvasónk - és a kisautók rajongója - küldte be a sztorit az egykori keleti-blokkban gyártott és vágyott mecsboxokról. A szó akkoriban a gyermekszlengben minden fém kisautót takart, nemcsak a Matchbox márkáét." - Jtom Nagyon kevesen…..