Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Detre

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mielőtt elindulnátok az esti bulira a Corvintetőre, olvassátok el ezt a szép történetet a királylányról és a királyfiról, akik megsimerkednek, néha kilovagolnak a vár melletti tóhoz, találkozgatnak, de jön a rossz tündér,  a királyfi megváltozik, és csak a hegyes kardja…..
Gusztustalan történet következik, de jó lecke, hogy a Google tényleg jóbarátunk, leendő párkapcsolatunk nevét mindig üssük be a keresőmezőbe, hogy megtudjuk, milyen munkákat vállal és mennyi pénzért.Ez a sztori nem is igazán szakítás, de annak is felfogható.Pár napja…..
El tudjátok képzelni azt a sokkot amit akkor élhet át az ember mikor leül a barátnőivel a kompjuter elé, beírja a becenevét a keresőbe és a Subbás válogatást hozza fel első találatként? Ahol a kommentek között drága barátaink leginkább azt kérdezgetitek, hogy vajon…..
Subba A kibernátor visszavág 2008.04.02 07:54:00
Botrány! Már megint perrel fenyegették meg a Subbát!! Bizonyára emlékeztek még arra a tavaly augusztusi posztunkra, amiben beszámoltunk két világhírre törő magyar találmányról, az AIDS és ezer más betegség gyógymódjáról, két forradalmi műszerről a MATÉRIA IDENTIFIKÁNSról…..
Detre 2008.04.02 10:39:07
Rosszindulatú Vászka/Csiling Elek · globalicum.blog.hu 2008.04.02. 10:28:48

Ez Székesfehérvár. De meglepő a párhuzam az amcsi zászlóval.