Regisztráció Blogot indítok
Adatok
eliza

0 bejegyzést írt és 49 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Köztársasági Elnöki hivatal az alábbi határozatot adta ki a legfőbb ügyész helyettese kinevezéséről: 396/2013. (IX. 23.) KE határozat legfőbb ügyész helyettesének kinevezéséről A legfőbb ügyész, az ügyészek és más ügyészségi alkalmazottak jogállásáról és az…..
A levélírónak ezt a videót küldöm. Egy nap majd arra ébred, hogy elmúlt, tényleg.A kép innenHelló, időnként szoktalak olvasni Benneteket, de azt nem tudom, volt-e már ilyen írás, v hasonló, mert ebben a történetben nincsenek fordulatok, sőt inkább nem is írnám le a…..
Olvasónk két hétig abban a tudatban élt, hogy felvették, majd kiderült, hogy mégsem... Sziasztok,  Szeretném Nektek leírni mi történt velem és a tanácsot kérni, lehetne e valamit tenni az ellen, hogy ilyen és hasonló eset ne forduljon elő.  Mivel egyre több…..
Sziasztok! Tavaly októberben visszamentem dolgozni GYES mellett. Januártól állásidőre küldtek, mivel nem volt munka a cégnél. A héten kaptam egy levelet munkáltatómtól, amelyben közölték velem, hogy továbbra sem tudnak nekem munkát biztosítani és az állásidőre járó béremet…..
eliza 2009.05.10 11:26:58
@Strici: egyet is értek, meg nem is. nem hiszem, hogy az fenntartható, hogy anyukák 3 évig legyenek otthon állami pénzen a gyermekekkel. (akármennyire is jó ez a gyereknek.) ugyanakkor jó, hogy felvetetted a bölcsit: mert igen, ha ezt nem biztosítja, akkor biztosítsa viszont a rendes bölcsit. mint a legtöbb nyugat-európai államban. vagy: külföldön sok helyen van céges bölcsi, ami szerintem még jobb, mert anyuka munka közben rá is nézhet a picire. és akkor segítse az állam a cégeket abban, hogy ezt megoldják.
eliza 2009.05.10 11:54:11
@Strici: jó, ez nekem mindegy, meg én még gyermekvállalás előtt vagyok, úgyhogy nem tudhatom, hogy mi a jó. viszont cégeket képviselve nagyon jól látom, hogy az nem működik, hogy ők vigyék a szociális gondoskodást a vállukon. egyszerűen nem fair.
A társasházépítésekre szakososodott project cégek eltüntetése nemzeti sportággá vált, és rengeteg probléma fog még ebből adódni. Azon felül, hogy a minimálisan elvárható szavatosságot sem lehet érvényesíteni, az építkezéssel okozott kár megtéríttetésére semmi esély…..
Levélírónk választ vár, de addig is rögzítsük az örök vasárnapi szabályt: interneten nem ismerkedünk. Tényleg, szerintetek viccből írtuk a szakítóskönyvet? Internetes társkeresésre adtam a fejem. Első „élményem” igen negatív, ezt osztom meg most veletek. Mai…..
Azt hiszem, a szakítósblog egyéves történetének leghosszabb, legmegrázóbb, legfájdalmasabb levele következik. Vigaszt mi sem tudunk adni, de hebron azt mondta bele a szakítósbulin a Kossuth Rádió mikronjába, hogy ilyenkor jó tudni, hogy "Nem vagy egyedül". Nem…..
Rég nem volt ilyen ijesztő történet a Homáron. XY Naiv Ügyfél egy nap észreveszi, hogy valaki szórakozik a netbankjával, miközben otthon nincs is internetje. Felhívja a bankját és valódi rémdrámáról szerez tudomást. Egy csaló ugyanis az ő hitelesnek tűnő aláírásával és…..
Szaffy Rendhagyó parázs 2008.04.28 12:13:00
Kedves kisdobos, úttörő, cserkész, régi és új parázsló szakítósok! Árprilis 30.-án a szokástól eltérően most szerdán Parázs Presszó este nyolctól.Mivel félő, hogy a hosszú hétvége miatt sokan távol maradnának a pénteki nyüzsgéstől, inkább kétszer találkozzunk mit…..
A 8. színpadnál borultam ki, ennyire fájdalmas történetet ne küldjetek, komolyan. A lány most már képes visszatekinteni a kapcsolatára, házasságára és önmagára - és ettől olyan fájdalmas a levél, hogy én nem is dolgozom tovább. Elmorzsolni egy könnycseppet, ahogy egy életet.…..
Az egész kfk-sztorinak ez volt a lényege: írhat bármilyen ütős történetet mindenféle irodalmi művek átdolgozásával, sosem lesz benne az a fájdalom, ami ebben a tíz soros kis levélkében benne van. Nincsenek részletek, azok úgyis mindig ugyanazok, vannak helyette mondatok, melyek…..
Mert ugye vagy most szakítunk, vagy soha. Ez is milyen hülyeség. Ismét egy klasszikus értelemben vett nem-szakítás, annyiban mégis a régi időkre emlékeztet, hogy egymondatos.  A szereplők szakítanak most, majd inkább mégse, hogy meg tudják, mennyire lesz…..