Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pessi

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Talán mi magyarok a saját magyar konyhánk után az olasz konyhát szeretjük a legjobban. A tésztaételek között  az egyik legjelentősebb mértékben a bolognait fogyasztjuk. arra voltunk kíváncsiak, hogyha kevés időnk van, akkor melyik bolti bolognai szósz tudja megadni azt az ízélményt leginkább, amit a…..
Tisztelt Cím! Akkor most kicsit szögezzünk le néhány alapszabályt. A szarjaidra neked van szükséged, nem nekem Tehát én állítom a szabályokat, nem te Te alkalmazkodsz hozzám, nem én hozzád   Ezeket fejtsük is ki egy kicsit bővebben, mert ma megint felbasztad az agyam!..
Mikor felbőszülten elkezdtük írni ezt a blogot, az járt a fejünkben, hogy most majd jól megmutatjuk, és mekkora országos közfelháborodás lesz, ha szembesítjük az embereket, a MAGYAROKAT (csupa nagy betűvel) azzal az óriási közönnyel, és sumákolással, ami az örökségvédelem terén zajlik ebben az…..
"A legsötétebb éjszaka is idővel véget ér és kisüt a nap!" „Mély levegő, tiszta lap.” – így kommentálta Hosszú Katinka és Gyurta Dániel, hogy lemondott Gyárfás Tamás, az Úszószövetség elnöke. Nem akarjuk elrontani a méltán népszerűtlen Gyárfás Tamás távozása feletti örömöt. Hiszen a…..