Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sájgec

0 bejegyzést írt és 104 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Varánusz Folytassa kommunizmus 2011.03.10 06:00:00
Kedves honfitársaim a Nemzeti Együttküszködés Rendszerében!Itt állok most előttetek a Frusztrált Idióták Demagóg és Epehányó Szövetségének nevében, mert felhatalmaztatok, megbíztatok, felkértetek, szinte rinyáltatok, hogy itt legyek. Két szavam van hozzátok kedves…..
Sájgec 2011.03.10 14:08:56
Varánusz A diadal íve 2011.02.24 11:14:22
Hetek óta tart az álságos élcelődés a luxus Fideszről.  Lézerblokkolós Audi Hódmezővásárhelyen, kifizetett életbiztosítás Salgótarjánban, faszbúkot megszégyenítő kapcsolati háló Zuglóban, keresetének nagyságára ráébredő Szijjártó Péter vannak porondon, pedig…..
Sájgec 2011.02.24 16:53:12
@Crni: Schizoaffektive Störungen :)))
Persöhnlichkeitsstörungen :))))
Zseniális. Vajon a Szijjas Petya mit fog majd mondani?
Varánusz A jövő elkezdődött 2010.12.20 08:00:00
Emlékszünk még erre a szlogenre 2002-ből? Akkor maga Orbán Viktor sem hitte, hogy nyolc évet kell várnia a beteljesülésére. De most itt van - aktualizálva mondhatjuk: itt az idő! - és kormányunk példát mutat az eljövendő szép új világból annak tényleges eljövetele előtt.…..
- Mindketten tudjuk, hogy valójában szó sincs döntési szabadságról. Miért nem húztak egy vonalat január elsejével: akkortól mindenki visszakerül a tb-be, oszt jónapot.- Mert az államosítás lenne, az pedig ellentétes egy konzervatív polgári kormány közgazdasági…..
Sájgec 2010.11.30 18:33:57
@sashimi: a legjobban Navracsics tetszik, aki kormányzati pozíciója ellenére fogja magát, és nemes egyszerűséggel egy qrva szót sem szólva belevigyorog az arcomba. Konkrétan le sem szar.
Drága polgármesterem (VIII. kerület) meg arra hivatkozik, hogy éppen beszélgetésben van. A hülye "odaadom ingyen az Orczy kertet a Fradinak" polgármester. Azt az Orczy kertet, amely egyébként fővárosi tulajdon, bár lehet hogy már kocsis máté neve áll a tullapon.
Elmennek ezek a picsába!
Sájgec 2010.11.30 18:33:57
@sashimi: a legjobban Navracsics tetszik, aki kormányzati pozíciója ellenére fogja magát, és nemes egyszerűséggel egy qrva szót sem szólva belevigyorog az arcomba. Konkrétan le sem szar.
Drága polgármesterem (VIII. kerület) meg arra hivatkozik, hogy éppen beszélgetésben van. A hülye "odaadom ingyen az Orczy kertet a Fradinak" polgármester. Azt az Orczy kertet, amely egyébként fővárosi tulajdon, bár lehet hogy már kocsis máté neve áll a tullapon.
Elmennek ezek a picsába!
NÉGYmadár (al)Kotmány 2010.11.07 18:17:12
Sájgec 2010.11.24 22:12:51
@Silcon: Áh, egy művelt és kitanított narancstroll. Tudod, nem az a bajom, hogy a haverjaid új rendszert építenek, hanem hogy milyet!
Ha nem is lett motorja a törvényhozásnak, de motorolaja igen: bejár a Parlamentbe a törvényeket automatikusan és azonnal aláírni. (Fotó: keh.hu) Schmitt Pál immár több, mint száz napja a Magyar Köztársaság elnöke. Beiktatását sok kritika övezte: pártkatona, nem elég…..
Sájgec 2010.11.15 10:01:19
@Akitlosz: Te most komolyan beszélsz, vagy viccelsz? Kissé tartok tőle, hogyha még sokszor jelenik meg kritika a "forradalom" vívmányairól, akkor a Főmérnök egy huszárosabb vágással, kínai mintára (az úgyis most világdivat szerinte) jól bevezeti nekünk a forradalmi vörös gárdistákat. Csak azt nem tudom még, hogy kik lesznek benne a négyek bandájában.
Látni még nem láttuk a művet (mivel a gyártó 21stSextury oldalai nem elérhetők itthonról), de egy eurobabeindex szerű oldalon, az indexxx.com-on Kenny Lenoxként jegyzik Annát egy, az assholefever.com-nak készült filmben, ahol így jellemzik őt:"Blonde, sexy, and totally hot…..
Sájgec 2010.11.13 15:07:35
@Kozmokrator: Na neked mindenről ugyanaz jut eszedbe kis keretlegényem?
Orbán Viktor mondta pénteken a nemzeti összefogás általa képzelt rendszeréről:"Ez a roppant erőket felszabadító összefogás minden magyar embert, legyen bármilyen korú, nemű, vallású, politikai nézetű, éljen bármely pontján a világnak, nagy reményekre jogosít, és…..
Varánusz Közszolgálati oligarcha 2010.05.13 08:00:00
Kik azok az oligarchák? -teszi fel a kérdést a Heti válasz.Az újak, vagy a régiek? -muhahaha, kérdezhetünk vissza röhögve a szemforgató amnézián. Nem volt az még olyan régen, mikor a mindenható atyaúristent még papíron is Fellegi Tamásnak hívták arrafelé. Két-három hét…..
Miközben a Spartacus: Blood and Sand című sorozat főszereplője, Andy Whitfield a rákkal küzd (és híreink szerint nagyon jól áll a küzdelemben, hajrá), az HBO pedig nyáron készül nálunk is bemutatni a sorozatot, a Starz januárra bejelentette a hatrészes előzményszériát, amit…..
Sájgec 2010.05.12 15:59:22
@Gestas: Ajánlom bármely idősek otthonát drága barátom... (egyébként megfigyeltétek, hogy a vízválasztó az 1972-74-es évjáratok között húzódik? A korábban születettek egyértelműen inkább szőröspina-pártiak, az utána születettek meg jórészt inkább kevésbé kedvelik a szőrt).
A vicc az egészben az, hogy csakúgy mint manapság - és a nem kevésbé szimpatikus erotikájú rokokóban is - a fazonírozott, hogy azt ne mondjam kopasz (egyiptomi hatásra kb. Augustus korától) pina volt a divat, úgy az alsó középosztálytól felfele.
Varánusz Fű alatti szocializmus 2010.05.11 11:43:00
Volt olyan reményteljes elképzelésem, hogy Matolcsy elvtárs (bizony, bizony még Bayernek is elvtársa) csak ötletel és szondázzák a közvéleményt, de úgy látszik komolyan gondolják. Nem is lenne baj, csak hát tudjuk mihez vezetett, amikor Medgyessy elvtárs/kartárs komolyan vette…..
Sájgec 2010.05.11 15:59:38
@DArchAngel: debaz+ mennyire igazad van...
Mindenesetre nem tölt el a legkisebb örömmel, vagy elégtétellel sem, hogy ezt kábé előre sejtettem, illetve hogy pont ezért nem szavaztam oda. Ahogy egy kedves cizellált lelkű festő csajtól hallottam a minap - bár más összefüggésben - "szopni kell". Tessék hozzászokni, vagy elvisz a frusztráltság okozta szívinfarktus.
Varánusz divat.info 2010.05.08 08:00:00
Nehéz héten van túl a Jobbik. Miközben Vona Gábor és csapata a parlamentbe készülődik, ünneplés helyett kritika éri őket a széljobbtól.Kedden a Honfoglalás 2000 Egyesület és a Nemzeti Szociáldemokraták nyílt levélben szólították fel Vonát: hagyja az operetthuszárságot…..
Sájgec 2010.05.08 19:16:01
A Kövér Ellenőr nevű beküldőnk munkáját tárjuk ma nyilvánosság elé. Bár a Modorosblog igyekszik alapból mindenféle hírességet, sztárpletykát és személyeskedést kerülni, a nyelvi megoldások miatt bizony az összeállítás mégis érdekelheti a tisztelt Nagyérdeműt.…..
Mint tudjuk, Gyurcsány Ferenc dolgozatot készít az elmúlt évek tanulságait összegezendő. Sikerült megszerezni. (Ha a szöveg kicsit ismerős, arról Karinthy tehet!) Hát kérem szépen, először is: ez még nem végleges választási eredmény volt - ez csak afféle lenyomat, amit…..
Volt az Indára felkerült tegnap esti választási videók között egy igen rövid, ám annál érdekesebb felvétel. Tizenhét másodperc csupán, viszont kiderült belőle, hogy a Fidelitas választási örömünnepén, a Narancs bulin, Magyarország fő-fő lemezlovasa, Jeszenszky Zsolt, a DJ…..
Sájgec 2010.04.26 13:17:28
@mukodj: azt hogy ki a hatóság, de legalábbis morálisan megfellebezhetetlen instancia, ő már rég eldöntötte. Természetesen Ő maga. Kivételesen érdekesen keveredik benne a posztkádári a poszthorthystával, a népfrontos, az urambátyámkérlekalássan romantikával. Egy ewig gestriger, modern, alapos tudással, és meglepő széleslátókörüséggel. Inkább kínos, mint ijesztő, de ha sorozatgyártás lesz belőle az elkövetkező években (márpedig szerintem lesz), akkor inkább az utóbbi fog dominálni.
Elkezdtek szállingózni a nevek, hogy a a Fidesz prominensei közül kik kerülhetnek vezető pozíciókba, és Schmitt Pálnak máris sikerült jó érzékkel beleszaladnia a jövőjét firtató kérdés csapdájába. A jelenleg a párt európai parlamenti képviselőjeként dolgozó politikus az…..
Sájgec 2010.04.16 11:08:20
@Erwan Knudsen: Hát ezzel azért vitatkoznék picit... Én azért ismerek néhány embert, de még politikust is, aki képes (józanon, nem bekokózva, khmm...Tiszteletem Pali bátyám! Még mindig ugyanaz a dealerünk?) élőben is szabatosan fogalmazni.
Semmilyen tisztséget nem kellene S. Palinak kiutalni, mert a) ügynökmúltja van b) lásd fent.
Mondjuk lehet, hogy akkor végre nem lenne MOB elnök...
Az Index nem engedett egy nyilatkozó kérésének, s élt a törvény adta jogával: ma ez Magyarországon forradalmi tett.A szóbanforgó nyilatkozatot Balog Zoltán adta, akiről az a hír járja, hogy a romákkal foglalkozó kormányzati megbízott lesz. A magyar média még azzal a joggal sem…..
w Fortélyos félelem igazgat 2010.04.08 05:45:00
  A győztes ismert, a győzelem mértéke még kérdéses. Benne volna a pakliban, hogy 2002-höz hasonlóan a biztos eredmény tudatában elalszik a fideszes tábor, de azért van tétje a játéknak: hogy meglesz-e a kétharmad. Ettől várhatja a Fidesz, hogy a már elkötelezetteken felül…..
Sárdobáló Demokratikus párt 2010.04.08 07:00:00
Calamnak teljesen igaza van. Nagyon nagy baj van, ha Kubatov Gábor a Fidesz vezérkarával egyetértésben kezelte önkényesen fideszes választók adatait. Persze hogy ez a kétes forrásból származó hír pontosan mit takar, és milyen a kontextusa, nagyonis lényeges, de tény, hogy a…..
Mandiner blog Kurucbűnözés! 2010.03.22 16:01:00
  A cigány-, zsidó-, politikus- és médiabűnözés elleni küzdelem élharcosai publikáltak egy Nokia-dobozos gyűjteményt, amiből az egyik, szerényen kuruc.infós vízjellel ellátott darab nagyon-nagyon ismerősnek tűnt: Nem véletlenül: ez a mi plakátunk.Frissítés:…..
Lezajlott az ötödk HangSúly díjátadó (igaz, csak virtuálisan), amiben online rockmagazinok szavazták meg kik legyenek a nyertesek az olyan kategóriákban, mint az év albuma, az év koncertzenekara, az év stúdióprodukciója, az év debütalbuma és az év borítója. A jelöltek közé…..
Sájgec 2010.03.09 09:49:33
@endre69: Nocsak Paksy Endre is kommentel? :))))
Ez a hajó elment kispofám.