Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ALOKSAKTWO

0 bejegyzést írt és 823 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Anikó kisruhában, Zé bajuszban (WHAT THE ACTUAL FUCK???) várja a nézőket, itt az élő Farm-finálé, régi játékosok, rokonok, statiszták a csűrben, tessen szavazni a kedvencekre, üvölti Anikó, és még csak másfél perc telt el a műsorból, de már fáj a fejem, és hol vagyunk még Attila kerengő dervises…..
ALOKSAKTWO 2016.06.01 22:26:51
@Queen Alix: Értem. Az legyél, aki szeretnél lenni. :)
ALOKSAKTWO 2016.06.02 08:47:24
ALOKSAKTWO 2016.06.02 22:57:27
@Queen Alix: XD jesszusom
hogyvolt A Farm 2x60 - Gone boy 2016.05.29 10:01:38
Az utolsó előtti adásban két dolog történt, amiről lehet írni. Na jó, három, de abból egy a mai adásra lett időzítve, nekünk csak egy kis ízelítőt mutattak egyelőre. Oké lehet volt négy is, de akkor már nagyon megengedőek vagyunk. Megint Zé van a vártán, remélem nincs semmi baj Anikóéknál a…..
ALOKSAKTWO 2016.05.29 22:03:54
@alsophila.grahami: Talán arra apellál, hogy Brigi mondja ki azt, hogy köszi de nem kérek belőled. Pénz nélkül nem kellesz. Ezzel saját magát írná le végérvényesen a nő. Megmutatná hogy végig csak számításból volt Gergővel.
ALOKSAKTWO 2016.05.29 22:04:36
@alsophila.grahami: Látom jól mulatsz. :D XD
ALOKSAKTWO 2016.05.30 06:40:55
@Queen Alix: Akkor én vaksi vagyok. Mondjuk szemüveges vagyok, így talán már én is értem. @alsophila.grahami: Ha az van, amit feltételezel, nos akkor Oscar díjat mindkettőnek. Mert azt eljátszani, hogy semmi közük egymáshoz, sőt Gergőnek egy másik nővel kell "kapcsolatban" lennie, innen nézve óriási alakítás volt. Ahogy a Briginek is, mert kizárt hogy ő erről ne tudott volna. Meg úgy mindenkinek aki ott volt. Már játékosok. Gondoljátok nem szólta volna el senki magát? Vagy volt ilyen, és azt kivágták, esetleg újra vették a jelenetet? Nem tudom, nekem ez túlságosan nyakatekertnek hangzik. Ha mégis ez az eset forog fent, akkor meg tényleg nem érdemes ilyen műsort nézni, mert olyan mintha egy színdarabot néznél. Ha ilyet akarok látni, elmegyek egy színházba.
hogyvolt A Farm 2x59 - Unalom 2016.05.28 07:12:57
Elmondjam egy szóban, mi történt a tegnapi adásban? Semmi. Két szóban? Lófasz se'. Mivek az utolsó napokra az RTL láthatóan nyújtja az epizódokat, és mert ezeket már mind én fogom tolni, tömörebb leszek a megszokottnál. Zé nyit, választunk. Nem elnököt, szopót...
ALOKSAKTWO 2016.05.29 07:48:19
@Avanivi: Könnyen. Főleg hogy gondolj bele, ott álltak a döntő előtt, Attist Cinti kibaszta, elég emelkedett lehetett a hangulat. És azért Cintit sem kell félteni, tud ő kacér lenni, tud csábítani, ha akar. Szóval nem hiszem hogy sokat kellett győzködni. A másik pedig az, hogy Gergő férfi. Írta itt valaki korábban, tegnap este hogy a férfiak nagy része egy kis potya dugást soha nem utasítana vissza. Tisztelet a kivételnek. Mert vannak. Szóval olyankor nem gondolkodik ám a férfi ember. Ott a lehetőség előtte, és cselekszik. Utólag meg esetleg veri a fejét a falba, hogy nem biztos a legjobb döntés volt részéről.
Az hogy Briginek a története mese volt e vagy sem, nem hiszem hogy valaha is megtudjuk. Szerintem nem. Ahogy viselkedett bent abból nekem az jött le, igenis úgy volt minden, ahogy azt ő elmondta.
ALOKSAKTWO 2016.05.29 08:33:09
@etikette: Na na na!!! Kikérem magamnak az általánosítást. :) :D Igenis vannak kivételek. Akikre a férfi társaim azt mondják, de de barom. És ne feledjük,a kivétel erősíti a szabályt. :))
ALOKSAKTWO 2016.05.29 08:34:20
@12zahra12: Akár még igazad is lehet. Nekem mér édes mindegy, ki nyer. A lényeg, hogy egy valaki nem fog.
Különb elfoglaltságot képzeltem magamnak, annál, minthogy a hulladék másnaposságból reggel 7-kor felriadva Farmot nézzek, de ez van. A hülyeség hatalmának nagy diadala ez. Hálistennek van az előző napi szuperkontentből egy kis maradék, ami felmelegítve is legalább annyira fasza, mint frissibe, mert…..
ALOKSAKTWO 2016.05.27 20:49:10
@Farm Attila: Már saját maga szerint. Ezt tegyük hozzá. És nem valódi munka volt az, hanem csak látszat. A nézőket akarta a kezdetektől fogva manipulálni. Azért kelt fel mindenkinél hamarabb, és egy alkalmat nem hagyott ki, hogy a riportban azt bizonygassa, csak ő dolgozik, a többi semmire kellő. Közben meg gondoljunk csak, a pénzkeresős héten mennyit dolgozott, mennyit keresett? Na?
ALOKSAKTWO 2016.05.27 21:47:12
@Avanivi: A mór megtette kötelességét, a mór mehet.
ALOKSAKTWO 2016.05.28 06:40:57
@Nem Penny hajója: Remélem valaki csak unatkozott. Én keretem volna de nem találtam a fb-on ezt az oldalt. Egy linket nem tudnál dobni?@Well...: Legyen igazad. De a párbaj feladatot látva nekem pont az ellenkező eset tűnik valósnak. Elég férfias feladatnak látszik. Azaz a csatorna mindent megtesz hogy Attis ezt sikerrel abszolválja. Az hogy amilyen állapotban van, hogyan fogja befolyásolni, nem tudom. Teljesen szétesett így a végére. És mint egy valódi őrült, úgy viselkedik. És ne felejtsük el, Zé is állandóan őt nyomja, majd hogy nem magyarázz a bizonyítványát. Mentegeti a nézők előtt. Nekem ez alapján sajnos úgy tűnik, a csatorna igenis őt akarja a top3-ban látni. Szurkolni fogok Cintinek, hogy vágja haza Attit.
Sajnos minden realitynek a végjáték a legnagyobb ellensége. Egyre kevesebb játékos, semmi történés, így valamivel fel kell dobni a hangulatot. És ez nem más, mint a vendégek. Mi meg, ha már rávertünk az életünkből három hónapot a műsorra, csak nem adjuk fel a végén...
ALOKSAKTWO 2016.05.26 19:39:31
@Cimili: Az a lényeg, Cinti majd kiküldi Gabent. Gaben meg kihívja Cintit. Érted? :D
ALOKSAKTWO 2016.05.26 20:17:35
@ewita: Nekem is ez ugrott be. Vagy csak hadovált mint Attila szokta.
ALOKSAKTWO 2016.05.27 06:33:33
@Pocakhontasz: Jó kérdés. Ma kiderül. Viszont mekkorát szólna, ha teszem azt fel Cinti kihívná Attist. Mert nem hiszem, hogy Attila azért dumálta volna meg őt, hogy majd Cinti őt hívja ki párbajra. Gábornak is azt ecsetelte, hogy ő már szeretne végre egy párbajt hátradőlve végig nézni. Van egy sejtésem, hogy Gáborral kapcsolatban mondhatott neki valamit. Mivel alapból hazudozik, simán mondhatott valami olyat, ami nem is igaz, és ezzel jól átverte Cintit a palánkon. Gergőt nem hiszem, hogy kimerné hívni, de Gabent igen, mert verhetőnek tartja. Én a helyében igenis Attist hívnám ki, egyrészt mert akkor ledöbbenne, felmenne benne a pumpa, és nem biztos hogy tudna rendesen koncentrálni. A másik pedig, hogy Cinti sokkal kitartóbbnak tűnik, mint teszem azt fel Brigi. És láthattuk, Dóri is majdnem kiejtette a vadembert. Szóval ha van esze, akkor Attist viszi párbajra. Ha nincs, akkor meg is érdemli hogy kiessen. Gaben vagy Gergő ellen vajmi kevés az esélye. Én így látom.
Jaj, azt hittem, hogy a Való Világ és a Celeb vagyok után már lejárt Aurelio lemeze, de óriásit tévedtem. Mondjuk az a jó a hülyékben, hogy jó sokan is vannak, szóval, ha hirtelen kell egy idióta, akkor az RTL csak belenyúl az évek óta gondosan tömött bolondsipkájába, és…..
ALOKSAKTWO 2016.05.25 19:57:37
@Cimili: Szomorúan hallom. De majd megiszom akkor a te részed is. ;) :D
ALOKSAKTWO 2016.05.25 20:00:44
@Cimili: Most hogy mondod, akkor le is csúsztatom amit itthon van. ;) :PP
Amikót kiengedték a csűrből, amit vagy máris lebontottak, és a helyét éppen mésszel szórják be, vagy csak annyira jó az idő, hogy sokkal értelmesebb kint felvenni a konfokat. Anikónak jót tesz a szép háttér és a napvilág, a vidéki tájnak meg Aninó, úgy meg pláne, hogy csak deréktól felfelé látszik.…..
ALOKSAKTWO 2016.05.25 07:44:51
@Chuck Νorris: Perverz állat. :D XDDD@Cimili: Ez tetszik mi? :DDD Attilának Alföldi? Jó ötlet. Tuti lelombozná.
ALOKSAKTWO 2016.05.25 07:56:18
@Perspektíva: Akár. Bár itt egyesek azt mondanák, a színvonal, a színvonal. És most nem arra célzok, hogy Fekete Laci nem ütne meg egy színvonalat, csak ők valami műveltebbre gondolnak, azt hiszem.
hogyvolt A Farm 2x54 - Freedom 2016.05.22 09:49:56
Egy nappal vagyunk csak túl a Fogom Ezt a Széket És Beleállítom A Tiszteletlen Picsádba Te Rohadík-hupákoláson, meg lehet tenni a téteket, hogy kivel üvöltözik majd ma Attila, akinek egyre inkább foszlányokban lógnak az idegei. Kész szerencse, hogy már csak egy hét van hátra, inklúding a jövő…..
ALOKSAKTWO 2016.05.23 22:14:00
@Cimili: Nem is néztem.
ALOKSAKTWO 2016.05.24 07:03:45
Akkor stílusosan beköszönnék így reggel. Miiiiii vaaaaaaaaaan Faaaaaaaaaarm!!!!!!! :D XD Tuti benne lesz az esti összefoglalóban, ahogy ez a lökött Au az állatokra hozza a frászt kora reggel. És talán Attila leüti és elássa valahol a farm hátsó részén, az állatokra való tekintettel. Azért azt észrevettétek, hogy páran kikoptak innen? Csincsillát sem látom mostanában.
@Cimili: Ne haragudj, de ott is olyan szereplők voltak, akikkel nem szimpatizálok. Túl tökéletes testi adottsággal megáldottak. Értem én hogy ez is preferencia, de könyörgöm akkor mindegy lenne, ha modelleket válogatnának be. És meg is látszott hogy noha jól néztek ki, a többség enm volt megáldva sok ésszel. Egyszerűen én az ilyen műsorokat nem szeretem. Ezért sem érdekel a mostani ami a Viasaton fut. A külföldi verziókban miért tudtak olyanokat beválogatni, akik tényleg hétköznapi embernek néznek ki? Nálunk miért kell mindig ilyeneket beválogatni? @Perspektíva: Egyetértek. Persze lehetne nézni azért, mert röhög az ember rajtuk egy jót, de engem még ez sem vonzott. Főleg mikor azt mutatták, matt részegen miket műveltek. És ezzel voltak menők? Jesszusom!!!! És gondolj bele, ilyeneket látnak a fiatalok, és csodálkozunk, hogy mindegyik ilyen akar lenni.
ALOKSAKTWO 2016.05.24 09:56:58
@Cimili: Most remélem nem rám céloztál. Vagy igen? :D Mert én pont nem olyan vagyok. Lehet adnom kellett volna egy esélyt annak de nem tettem. Mert elsőre nem keltette fel az érdeklődésemet. Ahogy a mostani sem, ami a Viasaton fut.
Zé szerint érdekesen alakul a Farm összetétele - egyre kevesebb az ember és egyre több az állat, ez olyan magas labda, amit igazán nincs is kedvem lecsapni, de ha lecsapnám, mindenképp szerepelne benne vadember félszerzet Attila, Dani és Heni. ..
ALOKSAKTWO 2016.05.22 05:30:31
@Cimili: Nézd már, Pácsó visszatért a szabiról. :)) Remélem hozott ajándékot nekünk Mehikóból. :D
ALOKSAKTWO 2016.05.22 07:56:20
@loholka: Várjuk ki a jövő hetet. Ki tudja mi lesz még itt. Lehet lesz még lejjebb. Bár Aut nehéz lesz űberelni. Ez is azt mutatja, hogy a nézettsége még sem lehet olyan jó, mint azt annyiszor kommunikálták. Mert ha így lenne, nem egy ilyen fazont kellett volna beküldeni. Aunak nagy a "rajongó" tábora és sokan most csak ő miatta oda fognak kapcsolni, még ha eddig nem is nézték. Kíváncsi leszek, hogy meddig marad. Pár napot vagy akár a döntőig végig. Ha utóbbi akkor az már bizonyítja is az elméletem. Nagyon kár ezért a műsorért. Nagy ziccert hagyott ki a csatorna. Sajnos nem tudnak a VV-s vonaltól elszakadni. Ez már tisztán látszik. Ha nem lenne itt ez a jó kis közösség, már rég nem nézném és itt sem lennék.
ALOKSAKTWO 2016.05.22 12:11:14
@Cimili: Na köszi. Én bezzeg igen, de nem kapnátok meg. Ezek után te meg főleg nem. Alutasakos, aha meg még mit nem. :P
Lehet, hogy szívbajosok vagy nyuggerek szerkesztették a tegnapi adást, merthogy konkrétan semmi nem történt benne. Oké, már csak hatan vannak, nem lehet már mit kitalálni, hogy ne a látványos unatkozást bámuljuk, de ez azért már tényleg szánalom. Ezért volt az, hogy jobb híján valóvilágoztak egy…..
ALOKSAKTWO 2016.05.21 12:49:01
@Cimili: Na, akkor már legyen monokini. ;) :D XDDD
ALOKSAKTWO 2016.05.21 12:56:28
@Azálea: Reméljük hogy nem. Vigye csak Attis Bridzsitet. Ha mégis Gaben lesz, és valóban kiejtetik, akkor az egy újabb bizonyítéka annak, mait itt szajkózok. És amit nem írok le megint, mert a többiek megtépnek, hogy már megint károgok. Kár kár kár :DD XDD
ALOKSAKTWO 2016.05.21 12:59:15
@Őzláb Gida: Lételeme az állandó ballansz keresés is. :D
A Farm történetében is eljutottunk oda, ahová eddig minden valóságsó esetében a végefelé közeledve: sehol egy kósza kivillanó mell, egy takaró alatti bizonytalan maszatolás, csak az üvöltés, így már csak a hogyvoltírók, és Attila büszke mamája kuporodik esténként a TV…..
ALOKSAKTWO 2016.05.20 07:01:42
@ewita: Ez direkt így volt felépítve, már az adás menet. Megmutatták hogy mindenki ott hagyta szegény embürt és így egyes egyedül kellett neki megcsinálni. Na ez az, amivel nyomja a retek. Már javában folyik a nézők manipulálása, hogy rá szavazzanak a végső háromban. Pedig biztos vagyok benne, nem egyedül csinálta. Tudod miért? Mert ott ugatott az előzetesben, hogy orrán száján jön a füst ki, és le kellett volna valahogy jobban szigetelni. Ha ő csinálta volna egyedül, szerinted alapból nem úgy csinálta volna meg?
ALOKSAKTWO 2016.05.20 07:03:27
@Queen Alix: Van. Egy valaki van, akit biztosan nem. Neki van a legszebb, amit eddig láttam. :)
ALOKSAKTWO 2016.05.20 10:38:22
@Queen Alix: Akkor pontosabban fogalmazom. Számomra a legszebb. Biztosan van szebb a világon, de nekem, számomra nincs. Ennyi. :)
Szerintem a szerkesztők is belátták, hogy mese nincs, valamit ki kell találni a hajrára, mert unalomba fullad az egész műsor. Ezért egy halom állat érkezett a farmra, ami az unaloműzés mellett, kicsit megdobja cukiság faktort is...
ALOKSAKTWO 2016.05.19 09:09:08
@Cimili: Na jól van. Bocsika. :) :D Pácsót a pótkocsidat hol hagytad? Ha ha ha :DDDD Most léptem, dolgozni köll. Majd délután. ;)
ALOKSAKTWO 2016.05.19 09:18:31
@Cimili: Erre én is gondoltam. Jól kiüthette magát. Mint Gáborunk tette azt nem is olyan rég. :))
  1. A böllér Hajnal van, Attila tollászkodik a fürdőben, amit persze fentről a kamerák kedvéért faszán bevilágítanak, nm is értem, miért bohóckodnak azzal a viharlámpával ilyenkor, biztos saját megnyugtatásukra, vagy mittudomén. A szokásos ügymenetre készülhetünk ezen a napon is, Attila hajnalban…..
A kihívás Anikó streccsfarmerbe bújtatott virgácsai köszöntenek minket a pszeudopajtában, vajon kit hív ki ma Attila? Sanyát? Persze, hogy Sanyát bazdmeg, ezt mindenki tudja. Attila reggel elmagyarázza Sanyának, hogy kihívja, mert Gabent semmiképpen, és, izé, szóval téged, na, mindketten elértük,…..
ALOKSAKTWO 2016.05.16 20:54:53
@Cimili: Én se. De látom Pácsó üzenete nem zavart. :D
ALOKSAKTWO 2016.05.16 21:00:02
@Cimili: Ja értem.
ALOKSAKTWO 2016.05.16 21:03:29
@Cimili: Értem.
Mivel a tanyasiaknak minden este mesét kell mondaniuk - ez nekem új, kimaradtam egy hétből, menten elgurult a gyógyszer? - előbb-utóbb elkerülhetetlen, hogy Gábor is nekiessen a betűknek, és ez az este mostan van. Drága angyalbögyörőim, mondja, és belevág A Farm és a hét farmer című szürreális…..
ALOKSAKTWO 2016.05.15 10:11:31
@VV Erőlegény: Soha ne mond hogy soha. Mert érhetnek kellemetlen meglepetések. A szerkik eddig is bizonyították, tudják úgy csavarni a dolgokat, hogy az marad bent akit akarnak. Miért ne tennék meg azt, hogy megnyeretik vele. Sőt amilyen bolondok, még saját műsort is adhatnak ennek a semmire kellőnek. Nem lepődnék meg. Azt hiszem, most úgy gondolják, megtalálták az új Alekoszukat. Az is egy tenyérbemászó pali volt, meg még most is az, igaz finomabb kivitelben.
ALOKSAKTWO 2016.05.15 10:15:22
@Avanivi: Nekem egyszer a volt töri tanárom tett valami hasonló megjegyzést. Jött órára, és a folyosón nyalta falta magát egy párocska. :D Amúgy megértem én, hogy nagy a szerelem, és nem mondom azt hogy ne csókolózzanak, na de állandóan már ne. És van olyan helyzet, amikor akár kellemetlenség is lehet belőle. Mondjuk egy zsúfolt buszon utazunk, másfelé nem igazán tudunk a tömeg nyomorban fordulni, ott eszik egymást előtted, és te nem tudsz mit csinálni, nézed. :D Aztán meg ha a pali olyan, még oda szól, hogy mit nézel te baromarc. :D Mondjuk én azt válaszolnám, semmit, egy tükör vagyok, és magadat látod. :DD
ALOKSAKTWO 2016.05.15 11:28:31
Aki Cintiék adriai hajózására vágyott, az most a mennybe mehet, mert az adás egy indokolatlanul nagy szelete csak erről szól. A másik meg arról, hogy Attila totál begőzölve, zsebparancsnokként adja az ívet a többieknek. Cintiék már hajnalban lekoccoltak. Attila kapta a hagyatékot, így egy napig ő…..
ALOKSAKTWO 2016.05.14 07:54:48
@Pácsó Ármándó: Semmi. Csak nem lenne túl népszerű a másik nem körében a farmon. Gondolom ha felajánlotta volna bárkinek is, hogy aludjon vele a HG időszaka alatt, köszönték volna szépen, de nem éltek volna a lehetőséggel. @Zephyrous: Mert ahogy @Cimili: mondta, nem nevelte. Vagyis rosszul. A kutya nem tekinti őt falka vezérnek, simán csak mint falka tag tekint rá. Ez Gergő hibája, mert úgy nevelte mint ha a gyermeke lenne. És korábban valószínűleg soha nem dorgálta meg igazán Kongót, aki innen tudta volna ki is a Főnök. Nem kell ahhoz egy kutyát bántalmazni, hogy megértse, ki a Falkavezér. A megfelelő időben történő erélyesebb fellépés vele szemben pontosan elég lett volna.
ALOKSAKTWO 2016.05.14 11:00:47
@csodalámpa: Én is hasonlóan szoktam büntetni. Rá sem nézek. Kerülöm a szem kontaktust vele, és nem simogatom meg. Ez mindig szokott használni. Előbb utóbb oda jön és bökdösi a kezem, hogy de simogassam már. Illetve még néha nevelési célzattal megkötöm kis időre. De mindig elmagyarázom neki, hogy ezt most miért kapja, a büntit. És megérti, mert nem tiltakozik ellene. Tudja ő nagyon is jól, hogy rossz fát tett a tűzre. :)
ALOKSAKTWO 2016.05.14 12:05:38
@Biriksz_Krokiksz!: Igen. Mert mindig azonnal a történtek után teszem mind ezt. Tudom, hogy később már nem értené, miért büntetem. Csak és kizárólag azonnal szabad büntetni, mert akkor tudja miért is kapta azt amit. Én legalább is így szoktam.
Na, kérem, volt itt minden: intrika, kombinálás, gombócevés, védettség, kiválasztás, szarkavarás, és még ezzel sem bírták megállítani azt a lejtmenetet, amit a műsor produkál már lassan egy hete. Csak én unom, vagy ti is látjátok, hogy a szerkesztők vért izzadnak, mire…..
ALOKSAKTWO 2016.05.13 08:20:39
@Sanda.Ipse: Persze hogy arra, csak a pici agyával ezt nem volt képes felfogni. Lehet egy cetlire rá kellett volna írni neki, és a látóasszonyság mikor megölelte "spontán" módon, a nadrágzsebébe csúsztatta volna. :D
ALOKSAKTWO 2016.05.13 08:23:08
@Cimili: @Pácsó Ármándó: Ti engem jól átvertetek. Elköszöntök, aztán meg itt buliztok. Aztán meg együtt folytatjátok. Na most csalódtam. A macska kint fog aludni ezek után, még hogy az ágyban. Szó se lehet róla. És köszi Pácsó az esőt. Ide küldted nekem. Ezért még számolunk. :DD
ALOKSAKTWO 2016.05.13 09:06:15
@Cimili: Ez van. :D
Szilveszter befarol a piros traktorral. Gábor szeme egyből kipattan és megpödri kackiás parasztbajszát, hogy ki az a szép leány, aki a platón csücsülget? Amíg kiderül, addig is imádkozik, hogy akt festményekhez álljon modellt. Merugye a meztelen nők festegetése általában heti program szok lenni…..
ALOKSAKTWO 2016.05.11 21:24:17
@Pácsó Ármándó: Lehet. Nála már semmit sem tudni. :D
ALOKSAKTWO 2016.05.11 22:11:04
@alsophila.grahami: Az van, hogy ő azt hiszi ezzel a viselkedéssel mondjuk úgy menő a nézők előtt. Nincs annyi gógyija hogy felfogja, pont az ellenkező hatást éri el. Full kretén ez a pali. A mikrokörnyezetét meg ne sajnáld. Nagy valószínűség szerint hasonló emberek veszik körbe. Lásd a kedves mamát. Ők észre sem veszik, mennyire gáz a viselkedésük.
ALOKSAKTWO 2016.05.12 14:18:38
@Cimili: Ugye nem rám céloztál? :D Átvitt és szó szerinti értelemben is. :D
Miközben e sorokat írom - a lófaszt, kit akarok becsapni, már reggel kitaláltam, hogy ezzel a farppáns és pontán antréval fogok kezdeni - , a Shop Stop egyik kulcsmondata jár a fejemben: "Nekem ma itt se kéne lennem." De nem megyek el görhokizni a tetőre, vagy koporsót burogatni egy temetésre,…..
Ha van olyan karakter, akit semmiféleképpen nem szabad elengedni egy realityben, mármint szerkesztői szemmel, az az olyan arc, mint Heni volt, vagy amilyen Attila. Konfliktusgeneráló mindkettő, nem fogja be a száját egyik sem, folyamatosan képernyőn vannak, és bármennyire is idegesítők és vernénk…..
ALOKSAKTWO 2016.05.10 19:56:53
ALOKSAKTWO 2016.05.10 20:26:48
@Cimili: Mutatták. Az előzetesben. Azt hiszem túrós vagy szilvás gombócot kell enni. Valamilyen gombócot azt láttam.
Zé konferál, a farmerek játszottak, a játék neve pedig hogyan nem változott meg az életem 20 millától 20 év alatt. Zé azon nem lepődik meg, hogy Sanya a fitnesz világában látja magát 2036-ban is, de azon nagyon (!!!), hogy Brigi jövőképében nem szerepel Gergő (sem Szinti, sem Norbi, sem pedig…..
ALOKSAKTWO 2016.05.07 21:32:12
ALOKSAKTWO 2016.05.08 07:35:09
@Perspektíva: Tisztelet a kivételnek.
ALOKSAKTWO 2016.05.08 10:47:23
@Janossz: Majd pont a fő konfliktus generátort fogják kivágni. Ne viccelj. @Chuck Νorris: Várom a 2. részt. :D@Hortenzia Schneider: Hmmm... KETTŐS MÉRCE!! :D
A legutóbbi összefoglalót elnézve olyanok fogalmazódtak meg a bennem, hogy  ilyen lehet beledögleni az unalomba... ha előttem lenne egy ciánkapszula, ráharapnék... egy gilette pengés forró fürdő is jobb móka ennél... miért nézem én ezt??? Eddig is voltak gyenge részek, de ez a  tegnapi…..
ALOKSAKTWO 2016.05.07 06:19:55
Na jó reggelt. Köszi a jó kívánságokat, hál istennek elmúlt a fejfájásom. :) @alsophila.grahami: Nem. Nem viccelek. :D De ez egyéni vélemény. Nekem az a deszka Brigi nem jön be, Dórin meg legalább van mit fogni. :D Ráadásul kicsit vagy nem kicsit defektes vagyok, és nekem nem jönnek be sem a szilikonos műnők, és az ész nélküli nők, akiknek csak a pénztárca vagy a külső számít. Korban pedig az idősebbek tetszenek. Velük lehet jókat beszélgetni is. És előre kijelentem, nem, nincsen anya komplexusom. :) Egyszerűen mindig is a tőlem idősebb nők vonzottak. Mindenki más szempontok szerint nézi a nőket, már mi férfiak, mindenkinek más más fontos. Tudom hogy a külső alapján választ a többség, már úgy értem az fogja meg először, és utána a belső tartja meg. De van olyan is, ami igaz ritka általában, hogy valakivel barátság alakul ki először, és miután megismerted a teljes személyiségét, azt veszed észre hogy beleszerettél. De mint mondtam, ez a ritkábbik eset. :)
ALOKSAKTWO 2016.05.07 09:18:05
Tengernyi szeretettel üdvözöl mindenkit Zé a műtehénszarral kikent ólból, én meg innen a kanapéról. Beköszöntött a munka hete, így a szó szoros és átvitt éttermében is kibaszott köcsögöket nézegethetünk majd. Attila reggeli szeánszával nyitunk, ami pusztán annyi, hogy térdig húzott fekete zokniban…..
ALOKSAKTWO 2016.05.05 19:27:02
@Cimili: Értem. :( Akkor csendben maradok.
ALOKSAKTWO 2016.05.05 19:54:06
ALOKSAKTWO 2016.05.05 19:56:30
Május elseje ugyan elmúlt két nappal, de ez a Oláh Gino és kiccsaládja örök szavai most nagyon passzolnak a Farmra. A heti feladat ugyanis az önálló köcsöggyártás, asztalos munka és a diótörés. Persze az intrika sem hagy alább, csak most nincs annyi idejük egymást marni...
ALOKSAKTWO 2016.05.05 18:32:39
@alsophila.grahami: @Pácsó Ármándó: Ennek a Helpdesknek még utána járok, majd írok nekik. De ha nem a technika ördöge cseszett ki velem, hanem tiltottak akkor azt hiszem nem maradok. Nem tartottam magam sohasem vérmes kommentelőnek, azt hiszem mindig igyekeztem bizonyos keretek között maradni. De olyan vagyok, hogy ha valahol nem kérnek belőlem, akkor ezt elfogadom, és nem jövök vissza új nickel sokadszor is. Akkor szépen búcsút intek ennek, és legalább felszabadul egy kevés időm.
ALOKSAKTWO 2016.05.05 19:06:20
@Pácsó Ármándó: Ezeket már próbáltam. Nem működött. Ez van.
ALOKSAKTWO 2016.05.05 19:15:31
@Chuck Νorris: Az új posztnál vagyunk. Come on. :))